AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 O değil de X6 ne şimdi? SUV mi kamyonet mi spor araba mı? Bir şey anlamadım :P
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Bu araç mı kötü. Saçmaladınız bence.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 AutolycuS said: O değil de X6 ne şimdi? SUV mi kamyonet mi spor araba mı? Bir şey anlamadım :P X7 çıkarıcaklardı bi de. BMW görünümlü öküz böle. İptal olmuş proje dün okudum :P
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 paramecium said: Selam, Ben bu filmi hatırlıyorum; vurun kahpeye... Namessar kapacak bir chainsaw, benim A4'den 2 tane A2, senin S40'dan da 2 tane S20 yapacak :P 1 serisi sedan daha da kolpa olmuş. Geçen gün gördüm. Coupe en azından sevmesem de tarz sahibiydi. Sedan Quasimodo etkisinde :D Saygılar. Yapsın, belki ikisinden de bir şeyler katarsa 1 serisi arabaya benzer :P (Piçuuuuuuv) Bence SUVler yasaklanmalı, ipin ucu kaçtı. Matama da kendine minibüs yaptırıp onunla gezsin Haluk Bilginer hesabı.
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 EzerGecer said: bence cok guzel ama cok pahali.. 1.35 ozellikle.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Şuna biri nasıl çirkin der ya? Hadi bende kabul ediyorum, göz okşayan harika bi tasarımı yok. Bir Aston Martin ya da Maserati gibi güzel hatlara sahip değil. Ama felaket bir ihtişamı var. Bi yerde otururken yanınıza palio park etse dikkatinizi bile çekmez ama bi ferrari geldi mi bi döner bakarsın ya, bu da öyle birşey. "Ben geldim" diyor bi presence ı var yani..
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 güzel tasarlanmış bi basket ayakkabısı gibi bişte :) kaba, ama temiz hatları var.
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Selam, Haybetli ve kendine has karizmalı bir tasarım AMA arka taraf bu şansı oldukça zorlayan hatlara sahip. Tamam o kocaman kıçı normal tampon ile kapatmaya çalışsan duvar gibi birşey yükselmesi gereki. Dediğim gibi Madmax vari bir arka tasarım var araçta. Paris-Dekar yollarında görmek isterim kendilerini. Öyle diyeyim yani :D Saygılar.
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Ben bu araca bu kadar para vermem kim ne derse desin ÇİRKİN :P
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 porsche cayenne ye tipi çok guzel diyip dolasan insanların olduğu bir memlekete x6 biraz fazla kaçıyor mirim said: diye ortaya der ve mekandan koşarak tüyer
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Selam, Duruşu Porsche'den daha güzel bence. O gövdeye 911 duruşunu yansıtmaya çalışmak delilik. Saygılar.
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 para icin bir gece beyaz kukuletaları giyip, elde mesaleler ansızın çıkıp o b5 in başına gelecegiz
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Selam, Görmiyeyim!!! Bana yeminimi bozdurmayın sakın... Her birinizi o Audi'nin halkalarından geçiririm :P Saygılar.
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Cafein said: Yapsın, belki ikisinden de bir şeyler katarsa 1 serisi arabaya benzer :P (Piçuuuuuuv) why be any number, when you can be "1"? one like no one.
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Selam, Bize ayak oyunları yapma :P Saygılar.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bu 1 serisi coupe gordum arabam com da. 1.23d coupe diye geçio.bence araba gayet güzel.fiyatıda güzel bence.ama hem düz hemde başka motor seçeneği yokmu.neden piyasada çoğalmadı :).vsvs
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 100 bin YTL üzerinde fiyatı var. Dar görünüyor ve 100 bin YTL veren adamdan bi 130 bin YTL'de çıkar heralde 3 serisi Coupe / Cabrio bu kadar mükemmelken.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 30 çıkmasa bile gider kredi alır, 4 senede küçük küçük öder... cidden aradaki fiyat farkı çok komik. gidip 3 coupe alır herkes.
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 82-89 bin YTL'miş fiyatı be yaw. Gerçi boştur piyasada 120 bin YTL'ye çok güzel 3 Coupe/Cabriolar var.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 alanların çoğu krediyle aldığı için 90 milyarla 120 arasında adama fark olmuyo. nasılsa cebinden çıkan yok ya =) azar azar 1-2 sene fazla öderim diyo
Öne çıkan mesajlar