Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Sarimsakli candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 keşke heracles de böle bi başlık açsaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 -Deno- said: Odesa ama hangisi ? Hala iki kişisiniz bizim için lol. Emre , gel burda kız dışında hiç kimse yok. Comrade lazım yanıma. ahahaha bakalım ayarlarsam direk yanındayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 -Deno- said: Mortis said: -Deno- said: Yarın Ayvalığa gidiyorum. Üzgünüm. ben de çarşamba gidiom neresindesin ayvalığın heh Ayvalığa girerken sağa döndün mü sitelere gider orası. İşte o sitelerden birindeyim löl cezaevine sapınca Engürü sitesi var oralar mı dostum ? belki şimdi çok uzaklarda ayvalıktasın kim bilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 gülü gülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 nocom said: -Deno- said: Mortis said: -Deno- said: Yarın Ayvalığa gidiyorum. Üzgünüm. ben de çarşamba gidiom neresindesin ayvalığın heh Ayvalığa girerken sağa döndün mü sitelere gider orası. İşte o sitelerden birindeyim löl cezaevine sapınca Engürü sitesi var oralar mı dostum ? belki şimdi çok uzaklarda ayvalıktasın kim bilir :) Engürü sitesindeyim evet =) Salkım sokağı bildin mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar