Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beğendiğiniz Reklamlar??

MelancholY

Öne çıkan mesajlar

said:
-xception-, 27 Mart 2004 20:50 tarihinde demiş ki:
Şu yeni süt reklamı güzel geldi. Ortamda pek süt göremesekte küçük çocuğun abisini taklit etmesi, etmesinden çok ederkenki hareketleri fln hoş. Danone reklamı galiba..

haklısın :)[signature][hline]AcIyI dA DeRdİ De sEvEriM Ben!...
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel reklam denince direk aklıma Garanti Bankası reklamları geliyor. Özellikle şu soğuk su hikayesi gerçekten iyi reklamdı. Ordan beridir bir çok garanti reklamını beğenmişimdir. Tabi arada bir iki tane sevmediğim de çıkmıştır ama kurunun yanında yaşları da yaklmayalım.

Cola Turka' nın ilk reklamı çok beğendiğim reklamlar arasındaydı. Şu aralar ise en beğendiğim reklam sanırım ismi Piyamix olarak geçen, maden işcilerinin çay saati olayıdır. Cem Yılmaz' lı Alaturka Reklamı da çok başarılı fakat bu yoruma şunu da eklemek istiyorum ki o reklamı beğenmemin halkın çoğunluğu gibi Cem Yılmaz geğirse gülen halkımla aynı değil. Cem Yılmaz' ın her ne kadar komik olduğunu kabul etsem de beni ekrandan güldürmeyi başarabilmiş bir adam değildir. Aynı birebir reklam çok farklı bir kişi tarafından da oynansa aynı şekilde beğenirdim. Reklam yazarı da Cem Yılmaz olduğundan reklamın başarısı da Cem Yılmaza ait olsa da beğenme nedenim Cem Yılmazın görüntüsü değil reklamın tamamen kalitesidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Garanti Bankasinin Güven Kıraçlı taksi de geçen "Başka bir arzunuz?" reklamı ve İş bankasının levente kuleleri diktiği sene gösterilen karıncalı reklamı aal time favouritelerimdir. Kapitalizimden nefret etmeme rağmen niye bunlari beğenirim anlamış değilim.

Şu aralar Akbank ın kendini F1 de sanıp polis arabasina çarpan hyundai konulu reklamini beğeniyorum.
Bak gene banka :([signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda
Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel
The Hun/Kay
Tugrul/Nilufer
Druid/Enchantress, Tristan
Sosyal ağlarda paylaş

yaa sadece bi kere görebildim ama bi reklam vardı istanbul film festivaliyle ilgili, hani bööle mora boyanmış bi el gelip milleti gafil avlayıp herkesi tokata bouyodu, ehşet komik bi reklamdı yaaa. asdece bi kere görebildim, allasen gören ya ad bilen varsa söölesin :D[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Nescafe reklamı. Dangalak arkadaşımız güzel kızın kendine kur yaptığını sanıyo, koltuğa kuruluyo falan. Tam bir salak. Gerçi o kız bana aynı hareketleri yapsaydı bu yaşımda kalpten giderdim ya...[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

Adidas (Impossible is nothing.)
Renault Scenic (Bu programları bırakın.)
(Efsaneler ölmez, sadece şekil değiştirir)
İngilizce ve İspanyolca konuşulan kot pantolon reklamları. (Alt yazıları iğrenç, rezalet ve berbat olsa da)
Lee (Demir Demirkan Lee giyiyor!)
Ne reklamı olduğunu unuttum ama "hayat güzel yaşın 20, işte üniversiteli!" diye şarkısı vardı, onu sevmiştim.
Bir de bir araba reklamı vardı, rakip firmanın arabasının performansını falan övüyor, sonra araba dağdan yuvarlanıyor. Başka bir araba daha geliyor, "Ama bu araba bu virajı alırdı!"
Ve tabii ki Lord Of The Rings fragmanları! (Niye yayınlamıyorlar ki :() :D

Beğenmediklerim (:)) :
Pepsi: Britney'den nefret ediyorum, Pink'in sesi o şarkıya yakışmamış ama Beyonce sesiyle büyüledi beni. Ama reklam çok gereksiz. :)
Garanti: GaniGani (MoneyMoney?)
Tüm emeklilik reklamları.
Tüm gazete reklamları.
Tüm deterjan reklamları. (Kadınları salak yerine koyuyorlar.)
Cola Turka: For men, for women.
Tüm yerli dizilerin tüm reklamları.
PopStar ve uzantıları ile alakalı herşeyden nefret ediyorum. İzleyince ülkemden utandığım tek program. (Gerçi artık 2-3 tane taklidi var, onlar için de ayrıca utanıyorum.) Bir de şimdi unun jürilerine reklam çektirtmişler, ne reklamı olduğunu 2 gün sonra öğrendim, o derece nefret ediyorum. Bu ne rezalet?[signature][hline]

[Bu mesaj Eraq tarafından 30 Mart 2004 18:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ha bide sinematürkte rekamlar yazısı çok komik ediz hunla bi kadın üstü açık bi arabadalar ediz hun arabanın üstünü kapııo kadın ayyy aaaaaahh ççoookkkkk heyecanlı ayyyy hahaha hihihih çok komik diip güüo ne kopmuştum onu izlediimde[signature][hline]En büyük Cimboooomm
http://linkler.8m.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...