Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Kültür Üniversitesi

Horrible

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle eğitime açmam gerektiğini biiyorm fakat acil bi şekilde cevap almam gerektiği için buraya açıorm özür dilerim...

Efendim şimdi ben üniversite öğrencisi adayıyım ve istanbul kültür üni. %50 burslu bilgisayar müh. yazmayı düşünüorm (%100
tutuo yazınca ). Bu üniversite hakkında bilgisi olan varsa beni biraz bilgilendirirseniz süper olur.

Yani hakkında bi duyum alanlar varsa çok dandik bi üniversite ise ya da ne biliim bazı üniversiteler direk tarikatçı falan oluo öyle bi yerse beni bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden çok sağolun yrn tercih için son gün o yüzden buraya açtım tekrar özür :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben orada okuyorum okul içinde Starbucks'ımız vardır yalnız içeride sigara içilmediği için eskisi kadar piyasa olmuyor. Moss kuaför vardı kapandı yerine başkası geldi. Birde tam bitişiğinde airport adında alışveriş merkezi kuruldu oraya gidersen köfteci ramize git tanıdıktır. Öğrencilerine gelince acayip sap doludur.(yeditepede ki ortamın 10 da birini göremedim)

Dikkat ettiysen eğitimine hiç girmedim yani dandiktir diyip geçiyim.(içimi dökersem sayfalar sürer) Ögrencilere gelince dincisi pek yoktur(dinci olanlarda mecburiyetten geliyorlar). İçeri başörtüyle fln almıyorlar kimseyi. Okul yönetimide zaten türbana karşı.
Sosyal ağlarda paylaş

Horrible said:
okudum o yorumları... eksisozlukte herşeye bok atıldığını düşünrsek çok mantıklı yorumlar elde etmiş olunmuuyo

2004 yılındaki yorumlara bakma 2006 yılında yeni binasına geçti. 2004 yılında tam bi kapalı cezaeviymiş. O binada 2 yıllıklar okuyor şimdi ama hala 4 yıllık bazı bölümler var en azından bazı derslerini alıyorlar orda Bence onu ögren öyle seç orası çekilmez bir yer.
Sosyal ağlarda paylaş

tarikat falan bişi yok, bildiğin tikican mekanı.

uğraşırsan öğrenirsin uğraşmazsan salarlar.

mühendisliklerde burssuz oranı yüksek diye daha kötü diyorlar ama bilmiyorum.

ikü bilg. müh. yerine bahçeşehir veya başka bi okulun matematik bilgisayarı da düşünülebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...