Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civilization III (conquest)


karpuz

Öne çıkan mesajlar

içimden muhteşem bir civilization II oynama isteği geldi ama bulamadığımdan kendilerini civ III aldım oyuncudan kurdum. CivII ye bayaa benziyo ve MUHTEŞEM! tek kelimeyle SÜPER ya abi ben bu civilization 1,2,3 hepsini yapanları teker teker alınlarından öpecem. Bir oyun nasıl bu kadar dengeli ve keyif verici olabilir yahu. Süper abi direk süper. İngilizceyi geliştiriyo tarih bilgisini geliştiriyo falan. Derste bile adam soruyo "isyan çıksa ne yapardınız devletinizde" diye ben de direk civden cevap veriyom SÜPER bir oyun abi oynamamış olanlar koşsun saldırsın abi ayıptır ya bu kadar süper bir oyun yapılır mı... :P[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en son conquests'i henüz denemedim (rafta duruyor ama victoria varken bakasım dahi gelmedi) ama çok daha dengeli ve eğlenceli yapılabilirdi civ3, öyle ki ben call to power 2'yi bile bazı açılardan daha başarılı buluyorum. (hükümet çeşitleri gibi, conquests'te eklemeler varmış güya 2 yıl sonra mı akıllarına geldi)[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Firaxis Civ 4 üzerinde çalışmaya başlamış. En iyi ihtimalle çıkış tarihi 2005 gibi gözüküyor. Bazı köklü değişiklerle, oyunculardan gelen istekler doğrultusunda eklemeler/ değişikler yapmayı planlıyorlar. Ayrıntılı bilgi için:

http://forums.civfanatics.com/showthread.php?s=&threadid=83471[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...