karpuz Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 içimden muhteşem bir civilization II oynama isteği geldi ama bulamadığımdan kendilerini civ III aldım oyuncudan kurdum. CivII ye bayaa benziyo ve MUHTEŞEM! tek kelimeyle SÜPER ya abi ben bu civilization 1,2,3 hepsini yapanları teker teker alınlarından öpecem. Bir oyun nasıl bu kadar dengeli ve keyif verici olabilir yahu. Süper abi direk süper. İngilizceyi geliştiriyo tarih bilgisini geliştiriyo falan. Derste bile adam soruyo "isyan çıksa ne yapardınız devletinizde" diye ben de direk civden cevap veriyom SÜPER bir oyun abi oynamamış olanlar koşsun saldırsın abi ayıptır ya bu kadar süper bir oyun yapılır mı... :P[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 en son conquests'i henüz denemedim (rafta duruyor ama victoria varken bakasım dahi gelmedi) ama çok daha dengeli ve eğlenceli yapılabilirdi civ3, öyle ki ben call to power 2'yi bile bazı açılardan daha başarılı buluyorum. (hükümet çeşitleri gibi, conquests'te eklemeler varmış güya 2 yıl sonra mı akıllarına geldi)[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 insanlık barış birlik falan diyosanız direk cani oluyosunuz kodumun ingilizii falan diye saldırıyosunuz, güç insanın başını döndürüyo.[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Bu arada Firaxis Civ 4 üzerinde çalışmaya başlamış. En iyi ihtimalle çıkış tarihi 2005 gibi gözüküyor. Bazı köklü değişiklerle, oyunculardan gelen istekler doğrultusunda eklemeler/ değişikler yapmayı planlıyorlar. Ayrıntılı bilgi için: http://forums.civfanatics.com/showthread.php?s=&threadid=83471[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 bu arada üşenmezsem siteme 6,5 word sayfalık civ 3 taktikleri, tavsiyeleri ekleyeceğim arkadaşlar. O zaman tüm sorularınız yanıtlanır kanımca :)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar