Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 daha büyük bir fail yaşamam artık birkaç ay umarım ekmek koparıyordum peynirle yerim diye, şu hani kırıntı gibi dış kabuğu oluyor ya, kopardıktan sonra kavradım ekmeği, tahtaya koyarken girdi parmağıma kesti çıktı ya :( bıçakla ikiye ayıracaktım bir de, vazgeçtim artık toptan parmak kopar falan diye. bu da böyle bir anımdı, slm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ahahahahahhahahhahahhahaaaaaaaa :D Yazık lan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ekmeğe ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ekmek pwns u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 InterTran'ı deniyordum. mesajının ingilizcesinin şu olduğunu iddia etti: said: major one each agent living rest a few moon hopefully bread koparıyordum cheese yerim saying , that where crumb similar outside bark oluyor or kopardıktan afterwards idea bread , board koyarken input parmağıma prophecy output or :( stab ikiye ayıracaktım likewise vazgeçtim rest wholesale finger pluck so and so saying. this even if so one each reminiscence slm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 işte zanlının resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ben de patideki ekmek kesti sandım VAY AK diyicektim ama demedim okuduktan sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 *Gökhan koşarak loser'ı çakar ve kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 asinanyavuz said: InterTran'ı deniyordum. mesajının ingilizcesinin şu olduğunu iddia etti: said: major one each agent living rest a few moon hopefully bread koparıyordum cheese yerim saying , that where crumb similar outside bark oluyor or kopardıktan afterwards idea bread , board koyarken input parmağıma prophecy output or :( stab ikiye ayıracaktım likewise vazgeçtim rest wholesale finger pluck so and so saying. this even if so one each reminiscence slm. beynimi.. neyse. @soulcube hahahahah !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 SoulCube said: işte zanlının resmi zanlıyı az evvel mutfaktaki sepette gördüm sanırım. polisi aramalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 asinanyavuz said: InterTran'ı deniyordum. mesajının ingilizcesinin şu olduğunu iddia etti: said: major one each agent living rest a few moon hopefully bread koparıyordum cheese yerim saying , that where crumb similar outside bark oluyor or kopardıktan afterwards idea bread , board koyarken input parmağıma prophecy output or :( stab ikiye ayıracaktım likewise vazgeçtim rest wholesale finger pluck so and so saying. this even if so one each reminiscence slm. yuuuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ben az önce sucuk ve bira eşliğinde zanlıyı yedim, kanın yerde kalmadı! edik: İngilizce bilmiyoruz biz. Yada o site feci FAıL olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 eqmeq görmesin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ardeth said: ekmeğe ban ekmeği ban bence sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 SoulCube said: işte zanlının resmi yok çavdar ekmeği (mi ne öyle bişey) idi, http://i191.photobucket.com/albums/z59/Felacet/DSC00276.jpg hakettiği cezayı aldı.bıçağı kullandığı için anneme teşekkürler ediyorum buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 nası algıda bi seçiçiliktir bu ya, kadayıf arası karamelli kaymak ve fıstık ezmesi sandım fotoğraftakileri 4 tane meyvalı yopurt yemiş olmama rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Oha Ardeth. OHA! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bide ekmek parası kazanmaya çalışır millet al sana ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Oysa pasta yesinler daha iyi, hem el de kesmez pasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bende ekmek kesti sandım euhfe hani varya bi pati fgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 HADİ BE VALLA MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 EKMEK ÇIKIŞARI! AYIP LAN YAPTIIN :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ekmek tutuklansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Killer said: HADİ BE VALLA MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar