Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sonuç belgesi

sandino

Öne çıkan mesajlar

Gelecek sınav sonuç belgeleriniz. Gelmeli de. Bir kaç okul ÖSS Sonuç Belgesini kayıt evrağı kabul ediyor. Marmara örneğin, yanlış bilmiyorsam, bildiğim kadarıyla, internet çıktısı kabul etmiyor.

Ayrıca,
ÖSYM - 2008 ÖSS Sınav Sonuçları Basın Bülteni said:
2008-ÖSS Sınav Sonuç Belgeleri adayların adreslerine 16 Temmuz 2008 tarihinden itibaren gönderilmeye başlanacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

karıştırdığınız bir şey var..kayıtta istenen sonuç belgeniz değil yerleştirme belgeniz ki o genelde geç gelir baya geç.kayıt yaptırdıktan sonra elinize geldiğinde belge öğrenci işlerine gidip verirsiniz belgeyi.

ayrıca sonuç belgesi her ikisi için de geliyordu önceden,şimdi bilmiyorum(eskiden dediğim yeni sistem/ilk sene)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok Cthulhu ben de oha ne alaka demiştim de ÖSS Sonuç Belgesi'ni istiyorlar. Hatta bu boğaziçi üniversitesi'nin geçen yılki kayıt sayfasından:

Boğaziçi Üniversitesi said:
Ön kayıtta gerekli belgeler:

a) T.C. Yurttaşları için:

1. 2007 ÖSS Belgesi ile ÖSYS Yerleştirme Sonuç Belgesinin internet çıktısı ve birer adet fotokopisi,
2. Lise diplomasının veya lise çıkış belgesinin aslı,
3. Noter veya muhtarlıktan onaylı üç adet nüfus cüzdanı örneği ve üç adet onaysız nüfus cüzdanı fotokopisi (nüfus cüzdanının aslı kayıt sırasında öğrencinin yanında bulunmalıdır),
4. İki adet ikametgâh belgesi,
5. Sekiz adet vesikalık fotoğraf (2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu’nun ek 17. maddesine uygun olmak kaydıyla),
6. 1985 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek öğrenciler için askerlik tecil belgesi (1986-1987-1988 ve daha sonraki doğumlulardan askerlik tecil belgesi istenmemektedir.),
7. Emekli Sandığı sağlık hizmetlerinden yararlanmakta olanlar için sağlık karnesi fotokopisi.

Bu boğaziçi, marmara sadece orjinal öss sonuç belgesi istiyor diye duymuştum, ama emin değilim.

Sabancı da yerleştirmenin internet çıktısı isteniyor sadece, nileppezdel.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...