Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 kuzenim girdi de, merak ettim şimdi bu üç sınav (onun için iki gerçi) toplanıp sonuç puana göre mi girecekler ? sorular daha az ve aşırı kolaymış, mesela ben ortaokuldayken meb yapardı sınavlar onlara girerdik öylesine ama onlardan kolaymış. saçma geldi biraz, oks yerine geçecek bir sınav kolay olmamalı. bir de 493 puan almış, başka da bilgi vermedi ben de bulamadım , iyi mi kötü mü (max puan, olası sıralama vs ye göre)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 100 net yapanlar 500 alıyo galiba, 493 süper bi puan olmalı. Emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 493 sahane bir puan tebrik ederim kuzenini. Kolay degil,sadece hersenenin dersine gore sorular hazirlaniyor.LGS veya OKS sinavinin tekrari olmadigi icin o an hazirliksiz olan cocuklar direk anadolu ve fen liselerine giris hakkini kaybediyordu.En azindan bu sistemle o senenin konusuna hakim olan ogrenci basarili olucak ve eger ogrenci gerektigi kadarini yapamadiysa durum bir sene sonraki sinavlarina kaliyor.Okul puani cok onemli.Ingilizceyi de katmislar sinava.Bence bu sistem bizim donemimizde olmaliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 abi bu sene lgs bile kolaymış yahu. 89 netle çok mal mal okulları kazandı kız arkadaşımın kuzeni.yedeklere bel bağladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Çok garip ve fazla kolay oldu bu sınavlar. 493 iyi olmayabilir bile. Bilemiyorum. Ama ortalamsı alınıyor ve okul notları falan da etki ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 adana'da olacağı için ankara ist vs gibi yerleri tutturması gerekmiyor zaten de kaç yanlışı var merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Dedikleri doğruysa 6'larda 829, 7'lerde 67, 8'lerde 97 kişi ful çıkarmış. İçine resmen zıçtılar sistemin yaw, adam 450 ile düzgün yere giremiyor, olacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bi de bu senenin 450'si geçen senenin 380'i imiş.(OKS'de) Mantıklı aslında:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 SBS her sene girilen sistem.OKS ile karsilastirmayin cikarilan puan gayet guzel.Fulle yakin bi puan oluyo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar