Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows'un klasör görünümlerini sürekli değiştirmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vista kullanıyorum arkadaşlar. XP'de de vardı ama böyle bir sorun.

Bir klasöre giriyorum, ayarladığım gibi orta boy. Sonra Araçlar > Klasör Seçeneklerinden Klasörlere uygula diyorum bütün klasörler öyle olsun diye. Güzel oluyor.

2 gün geçiyor ya da geçmiyor bir bakıyorum aradan tek tük kocaman simgeli klasörler çıkmaya başlıyor.

Bilgisayarımı Döşeme olarak yapıyorum ki bir yüzde barı ile dolu alanı görebileyim. O bir gün bile dayanmıyor hemen eski haline dönüyor.

Bu salak windowsun klasör görünümlerini sabitlemenin yolu yok mu yaw? Niye bozulur bu klasör görünümleri?
Mesaj tarihi:
Mesela aynısı Gruplandırmada filan da oluyor. Bilgisayarımı Tür'e göre gruplandır diyorum. Hddleri ayrı cd dvd romları ayrı gruplandırıyor böyle mis gibi oluyor.

Makinayı yeniden başlatıyorum gruplandırma'da Tür seçeneği yok olmuş. "Diğer" diyip Tür'ü tekrar tiklemem ve tekrar seçmem gerekiyor. Ama yapsam ne olcak yine gidiyor.
Mesaj tarihi:
microsoftun salaklığı...

-belgelerim türe göre sıralı.. downloads klasörü simgeler ve downloads'ın altındaki her şey değiştirme tarihine göre sıralı. tamam mı?
+tamam abi!
-anladın mı?
+anladım abi..
-oldu..

15dk sonra

+belgelerimi değiştirme tarihine göre sıraladım abi, liste halinde.. downloads'ı ayrıntılı veriyorum. yanında da şarkılarına artistlerine göre gruplama ve codecs falan gibi gereksiz tablar da var..
-ulan bill.. yine küfredicem bak bilmemkaç yüz milyon pc kullanıcısı gibi de.. neyse.
+abi küfürleri gruplarına ve yıllarına göre sıralıyım mı..
-bi git lan
  • Yeni Oluştur...