Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şaka gibi

Stblack

Öne çıkan mesajlar

oncelikle sunu belirteyim sadece icimi bosaltmak icin yazıyorum.

Benim 3 yılımı paylastıgım bir kız vardı.Kız demek istemiyorum dier kızlara hakaret olur.Hani aklıma baska sözcükler geliyor fakat o sozcukleri de ne paticige ne de kendime yakıstıramıorm.Bunun icindir ki efem o şahıstan kız diye bahsedelim.

İyi kötü anılarımız oldu bizim bu kızla ciddi seyler dusunuyoduk efenim.Bu yuzden ayrıldıktan sonra bana yaptıklarını ve beni en yakın arkadasım dedigi erkek ile aldatmasını falan affetmistim icimde.Sonucta demistim olmıcakmıs kız benden daha iyisini bulmus ve bu sekilde gelismis olaylar.Ha bu arada ayrılırken bana sacma sapan sebepler soyleyip beni suclu gostermisti, hicbir sey yapmamıs olmama ragmen tokat falan atmıstı bunu bile affetmistim icimde.Her insanın zayıf anı vardır demistim ve gecistirip gitmistim.Nerden bilebilirdim ki bu insan hep bole zayıf, kişiliksiz bir insanmış...

Şu son zamanda yaptığı olay sinirlerimi tepeme cıkardı ve artık
hayatımda cok nadir yaptıgım seyi, bir insandan nefret etmeyi tattırdı yeniden sagolsun.Ya çok ağır konuşmak istemiyorum fakat gercekten lanet olsun onunla gecirdigim 3 yıla beni hakkaten haketmeyen bir insanmıs.Ve diyorum ki iyi ki ayrılmısız ve kurtulmusum bu kişiliksiz insandan...

Son zamanda yaptıgı seye gelirsek eğer, 4 gun once bir mesaj geldi.Dostum dedigi ve su anda iliski yasadıgı insandan.Neymis efendim 2 yıl once bana 150 milyon vermişmiş bunu geri istiyormuş.Hayır bunları gelip yuzume soyleyebilme cesaretinde olamadıgına mı yanayım yoksa 3 yılın sonunda iliskiye -150 YTL cinsinden baktıgına mı..hepiniz bilirsiniz ki bir iliskide 2 sevgili birbirine yardım eder ve kimin parası yoksa dieri ona yardım olsun diye verir.Bunda borc falan yoktur.Yani simdi bende mi hesaplayayım verdigim paraları, götürdüğüm tatilleri falan.Yok ben o kadar karaktersiz küçük hesaplar peşinde koşan bir insan değilim ya.

Hadi bu parayı al bak sana borç veriyorum şeklinde vermiş olsaydı içim yanmıcak.O da yok kesinlikle borç kelimesi geçmemişti o para YARDIM için verilmişti.

Eh bende naptım o parayı hesabına yatırdım.Enayi gibi hissediyorum bazen kendimi fakat bu olayların daha fazla uzamasını istemediğim için ve onunla ilgili artık herhangi birşey duymak istemediğim için yaptım bunu.

Bilmiyorum 3 yılda bu kadar mı tanıyamamışım ne salak bi herifmişim diye kendime sinir olmaya başladım.Güven olayını 0a indirdi hadi işin yoksa gelde guven insanlara birşeyler paylaş...
Sosyal ağlarda paylaş

Stblack said:

İyi kötü anılarımız oldu bizim bu kızla ciddi seyler dusunuyoduk efenim.Bu yuzden ayrıldıktan sonra bana yaptıklarını ve beni en yakın arkadasım dedigi erkek ile aldatmasını falan affetmistim icimde.

Ha bu arada ayrılırken bana sacma sapan sebepler soyleyip beni suclu gostermisti, hicbir sey yapmamıs olmama ragmen tokat falan atmıstı bunu bile affetmistim icimde.

Neymis efendim 2 yıl once bana 150 milyon vermişmiş bunu geri istiyormuş.

Şimdi her insan hata yapar, gerçekten sevmediği biriyle çıkar ilişkiler biter falan bunlar olası şeyler. Dolayısıyla her birinden ayrıldığında ayrıldığın kişiden nefret edemezsin çocukluk olur. Öte yandan bu bahsettiğin insan kişiliksizin önde gideniymiş (bahsettiklerini tamamen doğru kabul ediyorum). Böyle kızlar için duvara çok yakışıyorlar demek geliyor insanın içinden.
Sosyal ağlarda paylaş

başına gelenler gerçekten üzücü.basit laflar vardır hani ipleri eline alcaksın falan gibi.mesela bu laf çok basit.çok duymuşundur.ama gerçekten bi ip var.ve sen onu hiç tutamamışın bile.

1 olmuş 2 olmuş 3 olmuş.atağa geçmek için ne bekledin daha.ama noldu hayatında acı bitecrübe olmuş oldu.en azından bi daha bu hataları yapmıcaksın :).biraz polyanna tarzı ama olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...