Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 oncelikle sunu belirteyim sadece icimi bosaltmak icin yazıyorum. Benim 3 yılımı paylastıgım bir kız vardı.Kız demek istemiyorum dier kızlara hakaret olur.Hani aklıma baska sözcükler geliyor fakat o sozcukleri de ne paticige ne de kendime yakıstıramıorm.Bunun icindir ki efem o şahıstan kız diye bahsedelim. İyi kötü anılarımız oldu bizim bu kızla ciddi seyler dusunuyoduk efenim.Bu yuzden ayrıldıktan sonra bana yaptıklarını ve beni en yakın arkadasım dedigi erkek ile aldatmasını falan affetmistim icimde.Sonucta demistim olmıcakmıs kız benden daha iyisini bulmus ve bu sekilde gelismis olaylar.Ha bu arada ayrılırken bana sacma sapan sebepler soyleyip beni suclu gostermisti, hicbir sey yapmamıs olmama ragmen tokat falan atmıstı bunu bile affetmistim icimde.Her insanın zayıf anı vardır demistim ve gecistirip gitmistim.Nerden bilebilirdim ki bu insan hep bole zayıf, kişiliksiz bir insanmış... Şu son zamanda yaptığı olay sinirlerimi tepeme cıkardı ve artık hayatımda cok nadir yaptıgım seyi, bir insandan nefret etmeyi tattırdı yeniden sagolsun.Ya çok ağır konuşmak istemiyorum fakat gercekten lanet olsun onunla gecirdigim 3 yıla beni hakkaten haketmeyen bir insanmıs.Ve diyorum ki iyi ki ayrılmısız ve kurtulmusum bu kişiliksiz insandan... Son zamanda yaptıgı seye gelirsek eğer, 4 gun once bir mesaj geldi.Dostum dedigi ve su anda iliski yasadıgı insandan.Neymis efendim 2 yıl once bana 150 milyon vermişmiş bunu geri istiyormuş.Hayır bunları gelip yuzume soyleyebilme cesaretinde olamadıgına mı yanayım yoksa 3 yılın sonunda iliskiye -150 YTL cinsinden baktıgına mı..hepiniz bilirsiniz ki bir iliskide 2 sevgili birbirine yardım eder ve kimin parası yoksa dieri ona yardım olsun diye verir.Bunda borc falan yoktur.Yani simdi bende mi hesaplayayım verdigim paraları, götürdüğüm tatilleri falan.Yok ben o kadar karaktersiz küçük hesaplar peşinde koşan bir insan değilim ya. Hadi bu parayı al bak sana borç veriyorum şeklinde vermiş olsaydı içim yanmıcak.O da yok kesinlikle borç kelimesi geçmemişti o para YARDIM için verilmişti. Eh bende naptım o parayı hesabına yatırdım.Enayi gibi hissediyorum bazen kendimi fakat bu olayların daha fazla uzamasını istemediğim için ve onunla ilgili artık herhangi birşey duymak istemediğim için yaptım bunu. Bilmiyorum 3 yılda bu kadar mı tanıyamamışım ne salak bi herifmişim diye kendime sinir olmaya başladım.Güven olayını 0a indirdi hadi işin yoksa gelde guven insanlara birşeyler paylaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 doğrusunu yapmışsın. ver parayı sie go çek. düşünmemeye çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 hayatta hiç bişeyin müptelası olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Allah sabır versin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 malesef böyle insanlar var işte. hem erkek hem kadın. farketmiyor. napıyoruz? babamıza bile güvenmiyoruz. herkesten herşeyi yapmasını bekliyoruz. ki başımıza gelirse çok üzülmeyelim koymasın falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Stblack said: İyi kötü anılarımız oldu bizim bu kızla ciddi seyler dusunuyoduk efenim.Bu yuzden ayrıldıktan sonra bana yaptıklarını ve beni en yakın arkadasım dedigi erkek ile aldatmasını falan affetmistim icimde. Ha bu arada ayrılırken bana sacma sapan sebepler soyleyip beni suclu gostermisti, hicbir sey yapmamıs olmama ragmen tokat falan atmıstı bunu bile affetmistim icimde. Neymis efendim 2 yıl once bana 150 milyon vermişmiş bunu geri istiyormuş. Şimdi her insan hata yapar, gerçekten sevmediği biriyle çıkar ilişkiler biter falan bunlar olası şeyler. Dolayısıyla her birinden ayrıldığında ayrıldığın kişiden nefret edemezsin çocukluk olur. Öte yandan bu bahsettiğin insan kişiliksizin önde gideniymiş (bahsettiklerini tamamen doğru kabul ediyorum). Böyle kızlar için duvara çok yakışıyorlar demek geliyor insanın içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 başına gelenler gerçekten üzücü.basit laflar vardır hani ipleri eline alcaksın falan gibi.mesela bu laf çok basit.çok duymuşundur.ama gerçekten bi ip var.ve sen onu hiç tutamamışın bile. 1 olmuş 2 olmuş 3 olmuş.atağa geçmek için ne bekledin daha.ama noldu hayatında acı bitecrübe olmuş oldu.en azından bi daha bu hataları yapmıcaksın :).biraz polyanna tarzı ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ya şu son olaya kadar nefretimi kazanamamıstı fakat son olaydan sonra kazandı sagolsun.ole kolay kolay nefret etmem ben.Bahsettiklerimde de fazla yok eksik var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 @red: ne yazık ki guvendim ona aramızda bisey yok falan dedi.Bilseydim boyle seyler oldugunu terkederdim zaten en bastan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 eğer kızla bişiler yaşadıysan sende bi mesaj yaz "fişimi alabilirmiyim" diye bişi yaşadıysan derken anla işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yok abi ben ne olursa olsun kendimden, insanlığımdan ödün vermem kendi karaktersizligi hani derler ya..onun seviyesine inemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Stblack said: @red: ne yazık ki guvendim ona aramızda bisey yok falan dedi.Bilseydim boyle seyler oldugunu terkederdim zaten en bastan... her zaman paranoyak olcan :).bazen sıkıntı yaratır ama her zaman işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ya aslında paranoyak bir insanımdır insanlara kolay kolay guvenmem.Ama huyum kurusun bir kere guvenirsem bir daha suphe etmem artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ya tekrar okudum da kız önce seni aldatmış sonra da sana tokat atmış. muhtemelen kendi suçluluk duygusunu bastırmak için psikolojik olarak üste çıkmak içindir. Sen de geri ileteceğin bir tokatla yörüngeye yollasaydın kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 paranoyak olmanın kötü yanı seni gerçekten seven biriyle bir ilişkin olursa birgün ona güvenmeyerek ilişkini zedeleyebilir karşındakini kırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ama iste o sırada olayın sıcaklıgıyla aldattıgını kavrayamamıstım .Bi sure sora dusununce olayları takip edince anladım neler dondugunu.Bi de ne yazık ki ben kıza tokat vuramıyorum.Acıyorum acıkcası hani kafası gozu dagılır gibi gelio kıyamıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yani ben de hayatımda vurmadım bir kıza ama öyle bir olay sonrası kız bana tokat atsa geri iade ederdim kendisine muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bayanlara el kalkmaz. ama ben hala ısrarlıyım kıza mesaj at veya ara. fiş istiyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bence çılgın sedat taktiği 150 ytl yollarken buda aşkının bedeli diye yollasaydın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 oha benim birilerini ( acaba kim sdfsd ) baya bi borcum var ozmn.. sdfsdfsdf. allah sabir versin hakkaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 150 ytl yi verip böyle bi karıdan iyi kurtulmuşsun enayilik falan değil yani şükret haline. ya bir gaflete düşüp böyle bir kızla evlenseydin valla düşman başına ha birde o tokattan sonra bir kadir inanır tokadı yakışırmış ya neyse heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 kermit said: fiş istiyorum diye. evet bu da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ben tokattan sonra kendimi hayal edemiyorum. etmekte istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Kermit hakli fis iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 200 yatırıp, neyse ağır olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar