Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ders çalışmak için ne yapmalı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün oturup 2 saat gerçekten kendimi trigonometriye verdim...olmuyor hacı.
ama vazgeçmicem bu olmayan halinde devam edicem.gerekirse aynı soruları bi daha çözücem konuya baştan çalışıcam ama yapıcam pis kararlıyım.
bi de burdan yapamadığımız soruları sorabiliyoz mu abiler ablalar?
Mesaj tarihi:
sor sor ben de yardımcı olmaya çalışırım trigonometrim iyiydi ama unuttum baya tekrar etmem lazım biara. neyse ben şimdi ders çalışmaya gidiyorum bugünü aradan çıkarıyim. yada ilk önce yemek yiyim 7buçuk gibi başlarım ölcem açlıktan :D
Mesaj tarihi:
@drall hocam geometrinin olayı oturup uğraşmaktır yani şöle diim geometriden basit bi soruda olsa oturup tek başına 1 saatinide harcasan geometrini büyük ölçüde geliştirmiş olursun! çok ciddiyim geometrinin tek olayı bu
Mesaj tarihi:
abim de aynısını dedi, uğraşıcaz bakalım

bugün denedim, baya işe yarıyo evde çalışmaktan 15 kat daha etkili, dersane sonrası etüd odasında oturup çalışıcam bundan sonra her gün! hem klimalı benim odamda klima yok ölüyodum çalışamıyodum oyüzden =P
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yahu bu derse konsantre olma olayı beni öldürücek. geçen hafta bigün dersaneden sonra 2-3 saat dersanede kaldım toplamda 65 soru çözmüşüm =/ bitürlü kafamı derse veremiyorum, bugün de 2 saatte 30-40 soru çözdüm yine... kıçını kırıp oturunca çalışılmıyomuş bunu anladım, çalışamıyorum yine de! neyse bi dersanedeki rehber öğretmenle falan da konuşurum. yarın çıkışta hiçkimsenin olmadığı bi sınıfta klimayı açıp oturup çalışmayı denicem bakalım öyle nolcak
Mesaj tarihi:
Drall said:
yahu bu derse konsantre olma olayı beni öldürücek. geçen hafta bigün dersaneden sonra 2-3 saat dersanede kaldım toplamda 65 soru çözmüşüm =/ bitürlü kafamı derse veremiyorum, bugün de 2 saatte 30-40 soru çözdüm yine... kıçını kırıp oturunca çalışılmıyomuş bunu anladım, çalışamıyorum yine de! neyse bi dersanedeki rehber öğretmenle falan da konuşurum. yarın çıkışta hiçkimsenin olmadığı bi sınıfta klimayı açıp oturup çalışmayı denicem bakalım öyle nolcak

Drall 10 dakka önce ders başındaydım 1.5 test çözdüm kaç soru saymadım sonra kalktım pc başı...verimli ders çalışamıyorum evde bende o yüzden dershane tenefüsler dahil oturur test çözerim genelde yoksa öss yalan olcak baba en temizi dershane ortamında test çözmek yani o kadar diyorum. bugün arkadaş geldi geometriden çözemediği imba soruları sordu bana çatır çatır yaptım demin içerde yaparken imanım gevredi yani sabah çatır çatır yapıyodum!
bence biraz ortamla alakalı şahsen alışmışım eve gelip pc başına oturmaya takılmaya uğraş bulmaya evde oturmak hem bende konsantrasyonu hemde verimi düşürüyo buna karar verdim bugün!!!
  • Yeni Oluştur...