ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Evet. Fark ettim ki, ben cidden bu şeyden soğumaya başlamışım ya. Önceden olsa günde 3-4 gb kesin birşeyler indirirdim, fakat son 1 yıldır tek tük serileri takip ediyorum sadece. TTGL, Macross Frontier filan da olmasa tamamen bırakcak gibi yani. Özellikle son zamanlarda içimde bir aksiyon açlığı var, fakat bir türlü tatmin edecek birşey bulamıyorum. Bleach ve Naruto'dan fillerlar sağolsun tamamen soğudum zaten. Sadece Manga'dan devam ediyorum. Yahu, piyasada düzgün anime mi yok, yoksa ben cidden limite varmış mıyım? Var mı böyle son zamanlarda beklediğini bulamayan, tatmin olamayan, soğuyan arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bu anime konusunda artık doygunluğuna ulaştığının göstergesi aynısı bende de oldu sonra bi garip oluyorsun... Artık pro bir animecisin, hayatını daha az ani,me ile daha doyumlu yaşayabilirsin... Tebrikler... Ne yazdım ben ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 valla bende izleyemiyorum ama sevdiğim türler kalmadı geriye ondan diye düşünüyorum. mesela hiç bişi izleyemediğim dönemde Historys strongest discipline kenichiyi buldum süper zevkle bir çırpıda izledim , veya slam dunk gibi bişi gelse oturur izlerim tekrar. Geriye izleyecek spor animesi veya kenichi gibi çok kötüydüm ama çalışarak iyi oldum animesi bulamıyorum, yani kendiniz izlettiren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 2002 sonu 2003 başından beri ben bunu hissediyorum, yeni değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 asiri tuketimden artik baymissiniz siz ikinci ucuncu dorduncu hobiler edinince pek baymiyor bide ilk zamanki gibi zevkte veremez zaten hersey ayni kalsa bile oyunlar zaten cok vaktimi aliyor birde sutune wow oyandigim donemlerde gunde anime izliyicek bir saati zor buluyordum okudugum bolum siyasetle ilgilenmemi her halti takip etmemi gerektiriyor e tarih hastaligim var milletin bir yilda okuyicagi kadar kitabi gaza gelince bir iki haftada okuyorum birde ustune tarihten cok son zamanda savaslara ve askeri stratejilere ulasabilicegim kaynaklarin ortaya cikmasiyla tum ilgimi oraya verdim eee bide dusunun bir yil kadar onceye kadar baya ugrasip gundam kitleri yapiyordum ustune nerede ise askeri maketlere merak salicaktim cafein in yuzunden :p direkten dondum boyle olunca animeye ayirabildigim zaman gunde maksimum 2-3 saat oluyor ayda taki pettigim serielr disinda bir veya iki yeni seriyi anca izliyorum o yuzden baymadim daha izliyicek cok sey var :D TTGL claymore filan gibi bol onerilen animelere bile bakamadim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 en iyileri seyredip bitirince evet öyle bir boşluk oluşuyor, bir de hitap etme kısmı var. sonuçta yılda 26453 seri, ova vs çıksa bile bunların kaçı oturup keyifle izlenebilecek kadar iyi ki? bir yerden sonra mecbur iyi veya vasatlara başlıyor insan belli bir miktar izledikten sonra. en güzeli sadece kişisel merak ettiğiniz ya da ilginizi çeken bir alanda değilse, belli bir kalitenin üstündeki yapımları izlemek. sırf izlemiş olmak izlememek lazım. ve evet viktor'un dediği gibi, başka hobiler lazım. tek başına bıkkınlık ergeç getirir ama getirmeyecek ne var ki zaten? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 herseyin hardcore u kotudur, dagitmali ilgin alanlarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Valla istek üstüne dota, dailyler bitene kadar wow, alttab aralarında paticik, yemek yerken 4chan, uzanınca anime, firefox her açıldığında tokyotosho, güneş döndükten sonra (akşam 6dan sonra) ps2, ev boşken eroge/visualnovel, geriye kalan vakitlerde de hedehödö birşeyler yapıyorum. Yani 9 seneden beri (belki daha uzun vakittir) anime izliyorum ama henüz o doyum noktasına gelemedim. Bütün dünyanın bildiği Bebopından tut da Narutosuna, Gundam SEEDinden tutda TTGLsine kadar her şeyi severek/sevmeyerek izledim. Zevklerim değişti, farklı türlere başladım. Beklentilerim değişti, yüksek bütçe yerine sevilebilen karakterler aradım. İzleme sürem değişti, kısa 12 bölümü geçmeyen tek sezonluk şeyler izledim. Ama hiçbirzaman sezonda 1-2 anime sınırına düşmedim. Artık belki biraz elitistlik olucak ama bir anime çıkmadan önce araştırıyorum. Yönetmeninden seslendirenlerine kadar kim var kim yok inceliyorum. Sonra izlenebilir yada izlenemez diye karar vermeden önce en azından ilk hikaye arcı bitmesini bekliyorum. En kötü ihtimalle de "daha sonra izlerim" diye indirip DVDye çekiyorum. Ha bazen düşünüyorum tabi "lan olum bunları böyle indiriyorsun, yazıyorsun iyi güzel de izliyecenmi peki?" diye ama zaman geliyor "ah ulan güzel sulugöz bir anime olsun da yorgan altı izliyim" diyorsun, lazım oluyor. Ama bu şekilde bir dünya gizli inci buluyorsun. O anki ruh haline bağlı olarak sevmediğin birşey başka bir zaman çok hoş gelebiliyor. Tavsiyem örneğin "samuraylı, aksiyonlu, kanlı, adam kes train ol yeni skill gelsin boss tokatla animeleri" izlemekle yetinmeyin. Başka türlere de bir el atın. Hiçbiri olmadı ben hala burdayım. Sorun bulalım size göre anime :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Aynen bendede durum aynı 3 sene falan paso izledim.Kült olan serilerin %90ını izlemişimdir.Son 1 senedir falan adam gibi bişey izleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar