Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ezan okunuyo?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kafedeydim askerin teki geldi gayet p*rn sitelerine giriyor iyi güzel hakkidir dedim adamin işi zor.Lakin ezan okunmaya başladi bu hala orgy fln izliyor sesleri bana kadar geliyor.Bi pis baktim sadfsaf kapatti.Sorada ordan uzaklaştim
Yazık................
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Ayrıca ben evde pr0n izlerken hiç ruhum duymuyo ezan falan yakında cami de yok kim bilir ezanlar falan okunurken neler yapıyorum. Tanrı varsa yanıcam valla cayır cayır :D

gel ben seni rusa götürim evde harap etme kendini nasır tutmasın o güzellim eller
Mesaj tarihi:
DoruK said:
gayet normal şeyler bunlar. kaç kişi ezan okunmaya başlayınca sevişmeyi keser ki? pause "aziz allah" continue

kaç kişi ezan okunurken pogo yapmayı bırakır peki
Mesaj tarihi:
o değilde gece 12den sonra yüksek sesle müzik yayını yasak, ancak sabaha karşı çok çok çok yüksek sesle ezan okunuyo. şimdi şikayet etsem camiyi kısarlarmı sesi?
Mesaj tarihi:
Llama said:
şimdi aklıma geldi bak
bi keresinde
bass gtar çalışırken hocamla ezan sesine eşlik etmiştik notaları yazmıştı bana hey allagım yaa

aha bak aklıma ne getirdin. bide bi isyanım var. artık nolur hocalar aynı notadan okusunlar şu ezanı. istediği tondan okusun ama aynı notalar olsun arkadaşım hepsi farklı notadan başlıyo ortaya ruh çağırma seansı gibi bişeyler çıkıyo heleki sabah ezanında
  • Yeni Oluştur...