Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ve ben müzik dinliyom günahmı işliyom şimdi meheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 oha şarkıyla uyuştu ezan O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 mınafık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 asi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Xenocide said: oha şarkıyla uyuştu ezan O_o evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ayıp... günah... yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 oluum bidaa ezan okunduğunda bg-valhallanın sonunu açın akustik bölüm cuk oturuyo yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 shuTdoWnX said: ayıp... günah... yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Recall'lar ölmez pati bölünmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 The Tough Alliance - Something Special dinleyin o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Kafedeydim askerin teki geldi gayet p*rn sitelerine giriyor iyi güzel hakkidir dedim adamin işi zor.Lakin ezan okunmaya başladi bu hala orgy fln izliyor sesleri bana kadar geliyor.Bi pis baktim sadfsaf kapatti.Sorada ordan uzaklaştim Yazık................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Devletin askeri yasadışı siteye girmiş hobareeyeyyy! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ayrıca ben evde pr0n izlerken hiç ruhum duymuyo ezan falan yakında cami de yok kim bilir ezanlar falan okunurken neler yapıyorum. Tanrı varsa yanıcam valla cayır cayır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 nileppezdel said: Ayrıca ben evde pr0n izlerken hiç ruhum duymuyo ezan falan yakında cami de yok kim bilir ezanlar falan okunurken neler yapıyorum. Tanrı varsa yanıcam valla cayır cayır :D gel ben seni rusa götürim evde harap etme kendini nasır tutmasın o güzellim eller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Benim ellerim kimsenin güzeli değil bi kere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 gayet normal şeyler bunlar. kaç kişi ezan okunmaya başlayınca sevişmeyi keser ki? pause "aziz allah" continue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ezan namaza çağrı diil mi ki namaz kılmıyorum beni çağırmasa da olur devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 DoruK said: gayet normal şeyler bunlar. kaç kişi ezan okunmaya başlayınca sevişmeyi keser ki? pause "aziz allah" continue kaç kişi ezan okunurken pogo yapmayı bırakır peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bırakınız bu işleri. herkes istediini yapsın efenim. hayret bi şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Herkes özgür ama şahsen ezan okunurken p*rn fln izliyorsam kapatirim vicdani bişey heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 inançla alakalı dfsd şahsen ezan okunurken seks yapıyosam keserim -du bidk kız ezan bitsin sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 şimdi aklıma geldi bak bi keresinde bass gtar çalışırken hocamla ezan sesine eşlik etmiştik notaları yazmıştı bana hey allagım yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 zamanlamayı iyi tutturmak lazım tabi. ezanın okunmaya yakın başladığınızda işiniz iş. tam önsevişme bitiyo *ezan* ne anladım öyle sevişmeden ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 o değilde gece 12den sonra yüksek sesle müzik yayını yasak, ancak sabaha karşı çok çok çok yüksek sesle ezan okunuyo. şimdi şikayet etsem camiyi kısarlarmı sesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Llama said: şimdi aklıma geldi bak bi keresinde bass gtar çalışırken hocamla ezan sesine eşlik etmiştik notaları yazmıştı bana hey allagım yaa aha bak aklıma ne getirdin. bide bi isyanım var. artık nolur hocalar aynı notadan okusunlar şu ezanı. istediği tondan okusun ama aynı notalar olsun arkadaşım hepsi farklı notadan başlıyo ortaya ruh çağırma seansı gibi bişeyler çıkıyo heleki sabah ezanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar