Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Cezaevinden Savcı Öz’e hesap günü mektubu Cezaevinden Savcı Öz’e hesap günü mektubu Ergenekon soruşturması kapsamında Tekirdağ F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan emekli Kurmay Kıdemli Albay Fikri Karadağ’ın, İstanbul Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öztürk’e mektup gönderdiği ortaya çıktı. Ergenekon dosyasından çıkan mektupta Fikri Karadağ, Savcı Öz’e "Belki sizde aynı rüyayı görmüş olabilirsiniz?" diye sorarak, rüyasında gördüğü hesap gününü anlattı. Fikri Karadağ, 9 Mart 2008’de yazdığı mektubunda şunları söyledi: "Rüyamda hesap günü bütün insanlar toplanmışlar. Sıra bana geldiğinde defterimiz şükürler olsun sağımızdan geldi. Yalnız bana cuma namazlarımın eksik olduğu sorulduğu anda sizi karşımda bu kağıtlarla ve zincirlerle vurulmuş halde gördüm. İşte kılmadığın Cuma namazlarının sebebi bu şahıstır dediler. Ben size hakkımı helal etmek istesem de gelen buyrukta ’O yüce Allah’ın hak ve hakim sıfatlarını taşıyan hakimlik görevini Allah rızasını gözeterek değil, kendi ikbalini gözterek adeletli kullanmadı. Mazlumların ahını aldı.O hesabı kesinleştirenlerdir’ denildi. Bu rüyayı size göndermek zorunda kalışımın bana göre bir hikmeti var. Muhterem Savcı bey, yüce Allah sizi affetmek ve tövbenizi kabul etmek bunu yaptırmış olabilir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bizim burada ergene nehri var. onunla ilgili sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ahaha güzel ayar vermiş doğruysa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ahaha rikol gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 recall şimdiden özlettin kendini be, ne yaptın da uçtun gittin, marjinal olma çabasındaydın ama, saygıda da kusur etmezdin, bi an coşar-yazar, sonra da özür diler, küskün kalmazdın..tez zamanda kavuşalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 merak etmeyin recall olur gelir gene kfjdsga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ona yer yok burda gelmesin D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sacred journey olarak gelir güzel ayar vermiş evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bi ara mesajlaşmıştık, lise çağında 17 yaşında çocuk, yazdıklarını ciddiye alıp, o kadar tepki göstermemek gerekiyor, o yaşlarda marjinal olma sevdası normaldir.. umarım biraz daha akkıllanır, başka bir isimle forumda mantıklı yazılar yazmaya başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 arjantin said: bi ara mesajlaşmıştık, lise çağında 17 yaşında çocuk, yazdıklarını ciddiye alıp, o kadar tepki göstermemek gerekiyor, o yaşlarda marjinal olma sevdası normaldir.. ciddi misin? yuabov. ben 24-25 falan sanıyordum. vay be. bence de geri gelmesin o zaman hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 roket adam said: arjantin said: bi ara mesajlaşmıştık, lise çağında 17 yaşında çocuk, yazdıklarını ciddiye alıp, o kadar tepki göstermemek gerekiyor, o yaşlarda marjinal olma sevdası normaldir.. ciddi misin? yuabov. ben 24-25 falan sanıyordum. vay be. bence de geri gelmesin o zaman hakkaten. dostum ne 24'ü, bana dediği 17 yaşında falan..esasında forumda kişisel bilgiler,yaş falan kısmı olsa, hatta isteyen yazar fotoğrafını koysa, bazı abuk sabuk yazılara tepki bile göstermeyiz inanın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar