Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'ya gider ben

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Chemical seçim sandıklarını karıştırmaya gitti ben biliyorum ;)[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
su cocuk biskuvileri varya eti bebe
hastayim
bende seviyorum
Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki:
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Mesaj tarihi:
bırakmazlar tabi evde çocuğu... Söz dinlemiyo ki bu! 3 gün evde yalnız başına bıraksan İstanbul'un Anadolu Yakasını taa Kocaeli'ne kadar kundaklar[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!
Mesaj tarihi:
i'm alive!:) oh be canım istanbulum en güzel burası yanıyo:D
yolda zippo aldım
büyük bi eksiklikti
onuda kapadık[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Mesaj tarihi:
Forza ankara bende yazın bir bölümü ankara'ya gelmeyi düşünüyorum ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 30 Mart 2004 00:24 tarihinde demiş ki:
Sigara içmiyordun değil mi sen?
Zippo ne işine yarıyacak bre o zaman?
Ver zipponu bana.
bende içmiyorum ama zippo hastasıyım :) bu arada chem sana bi site veririm sonra zippolar ile ilgili :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
  • Yeni Oluştur...