slickers Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 üzülmedim ama iyiki ölmüş diyenler ayıp etmişler herhangi bir insan benim için yoldaki gibi büyük biri değildi bence
arjantin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 PrudenT said: Slat said: Eğer Recall bu yüzden banlandıysa çok büyük haksızlık edilmiş.. genel salak tavrından dolayı banlandı. hem salak tavrından dolayı, hem yazarlara küfrettiği için banlandı. fikri olan yazıyor burda,iş küfür etmeye dönerse bunun sonu gelmez..
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yeni öğreniyorum kanserdi sanırım (okumadım yazıldıysa) allah rahmet eylesin
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Nihat Genç süper konuşmuş. Ağzına sağlık.
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 nihat genç adamı kelimelerle dövmüş direk. tekme tokat hemde. ben böyle dayak görmedim arkadaş.
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bi an osman pamukoğlu vefat etti diye algıladım yüreğime iniyodu.
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Vodan ağzına sağlık, müthiş yazmışsın.
Öne çıkan mesajlar