Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osman Yağmurdereli vefat etti

Burax

Öne çıkan mesajlar

Recall06 said:
ginaly said:
benim bi dayım olsa,
ülkeye zerre faydası dokunmasa,
sonra o dayım ölse,
ben de topik açsam dayım öldü diye,
allah rahmet eylesin demicen mi armut?

Kardesim senin dayinin vefatina, insanlik geregi sana basin sag olsun derim, eger zarari dokunmadiysa bana veya ulkeme dayinin,

Ama gelip Osman yagmurdereli olmus vah vah yazik, cok buyuk degeri kaybettik geyigi yapmayin..

Biz bu vatani sah,sohret,para icin satan adamlarin olusune RAHMET okumuyoruz.

ctrl+f, çok büyük değeri kaybettik diyen yok. e vah vah yazık tabi, ölmüş yahu adam.

siz kim?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu günlerde bu ölüm olaylarında saçmalama had safhada. İnsanlar ölüyor, beğenmiyorsanız yorum yapmayın be. Allah rahmet eylesin demek istemiyorsan, yazmazsın olur biter. Ne diye şov yapıyorsun? Saçma salak her konuya bişi yazmak zorunda değilsiniz. Adam ölmüş, başlık açılmış, onunda içine abuk sabuk laflar koymanın manası ne?

Allah rahmet eylesin. İz peşinde (kanun namına mıydı yoksa?) ile tanımıştım, iyi adamdı, akp ye geçince tavrı ve hayat görüşü değişti ama napalım, allah taksiratını affetsin...
Sosyal ağlarda paylaş

Sabir ya.

Anlamiyorsunuz, ezebere ezbere konusuyor, yasiyorsunuz..

O bizim gelecegimize saygi duymadi, olmadigi biri gibi davrandi, takiye yapti sadece 3-5 cikar iliskisi icin, inandigi dava ugruna yapsa anlarim, fikirleri oyle derim..

Ancak Sirf sekil ve guc icin fikirlerini satmadi mi?

Yaptiklarindan sonra saygi ilemi anacagiz bu adami?

Yahu bizde satilmis yasayalim o zaman, baksana YASARKEN KRAL OLURUZ OLURUZ KRALLIGIMIZA KRALLIK EKLERIZ..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kes be kes. Git başka yerde yap şovunu. Bir adam öldü, onun için konu açıldı, gelmiş burda safsata yapıyosun. İlgi mi görmek istiyosun nedir. Bahsettiğin konunun yeri burası değil. Git başka yerde tartış, adam öldü, akp den önce de gayet iyi bilirdik, sonrasında değişmiş olabilir, yaşarken küfrümüzü ettik, öldükten sonra da bize laf düşmez. Tamam kes bitir herkes seni izliyo, süper ilgi çekici bi adamsın, en kral konuları biliyosun, über milliyetçi, acaip ülkesini seven, manyak bi Atatürkçüsün aferim sana anladı herkes seni. Ben diyorum Atatürk ki ülkesini bölmeye çalışanların bayrağına basmadı yerden kaldırttı, sen ölünün arkasından cak cak laf yetiştiriyosun. Örnek aldığın adamın tırnağı olamazsın be sus da adam sansınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

söylediğiniz şey çok saçma.

isteyen istediğini söyler. ölünce ekstra saygı kazanmıyor insanlar. ki saygıyı haketmiyorlarsa toprağı bol olsun der geçer isteyen. neden karıştığınızı anlayamadım. herkes sevmek zorunda mı ?

ya da

herkes istediğiniz yönde yorum yapmak zorunda mı
Sosyal ağlarda paylaş

Drakkahn said:
Ya kes be kes. Git başka yerde yap şovunu. Bir adam öldü, onun için konu açıldı, gelmiş burda safsata yapıyosun. İlgi mi görmek istiyosun nedir. Bahsettiğin konunun yeri burası değil. Git başka yerde tartış, adam öldü, akp den önce de gayet iyi bilirdik, sonrasında değişmiş olabilir, yaşarken küfrümüzü ettik, öldükten sonra da bize laf düşmez. Tamam kes bitir herkes seni izliyo, süper ilgi çekici bi adamsın, en kral konuları biliyosun, über milliyetçi, acaip ülkesini seven, manyak bi Atatürkçüsün aferim sana anladı herkes seni. Ben diyorum Atatürk ki ülkesini bölmeye çalışanların bayrağına basmadı yerden kaldırttı, sen ölünün arkasından cak cak laf yetiştiriyosun. Örnek aldığın adamın tırnağı olamazsın be sus da adam sansınlar.

Simdi uzun yazmissin ama cogu kisisel, onlara deginmiyorum.

Sana soyle bir cevap veriyorum, bugun okudum hosuma gitti, izinsiz alinti yapicam malesef..

http://forum.paticik.com/read.php?13,3447627,page=8#msg-3448816

Dev said:
burası bir FORUM. bunu bir kez daha söylüyorum çünkü bir türlü girmiyor o dar kafalarınıza. burası bir FORUM. burası bir tartışma ve fikir belirtme mekanı. taziyelerinizden başka bir şey konuşulmayacak cenazelerden değil.

Demek istedigim herseyi cok guzel ozetlemisti, eklenecek birsey yok gibi..

Ayrica Ataturk`un yaptigi DEVLET ADAMLIGINI VE LIDERLIGI osman yagmurdereliyi elestirmekle nasil bir tuttun, onada anlam veremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

mumu istediğin yönde yorum yapmak değil olay.

biri ölmüşse, sevmemişsen, öldü ama şunları şunları da yaptı hoşlanmasam da toprağı bol olsun der geçersin. zaten fikirlerini doğru bulmayan alıntılar ve tartışırsınız.

ama video koyup da sonradan ah ölmüş mü şişko amca demek ayıptır, sana mı düştü arkasından şişko diye laf söylemek derler. yani ben derim en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bana orf adetle gelmeyin bende size orkidle pedle gelirim..

Ben sizin fikrinizi soylemenize laf mi ettim? Siz gelip benim elestirmeme laf edip engellemeye calistiniz, coguda hakaretvari tarzda ustelik, onu bile olgunlukla kalsiladim halen.. Soyleyemessin, yazamassin vs demeyin bari..

Surda bir kiside cikip ne basarisi var bu amcanin aciklamadi halen.. Havaya salliyorsunuz, buyuk degeri yitirdik, cok degerli yapitlari vardi vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Recall06 said:

Ayrica Ataturk`un yaptigi DEVLET ADAMLIGINI VE LIDERLIGI osman yagmurdereliyi elestirmekle nasil bir tuttun, onada anlam veremedim.

Yazdım uzun uzun, ama yok senle polemiğe girmicem, zaten istediğin şey bu, bende oltaya geliyorum, tek diyeceğim büyü harfle yazınca büyük adam olamıyorsun malesef. Sana hayatta başarılar...

Ayrıca:

PhysX said:
mumu istediğin yönde yorum yapmak değil olay.

biri ölmüşse, sevmemişsen, öldü ama şunları şunları da yaptı hoşlanmasam da toprağı bol olsun der geçersin. zaten fikirlerini doğru bulmayan alıntılar ve tartışırsınız.

ama video koyup da sonradan ah ölmüş mü şişko amca demek ayıptır, sana mı düştü arkasından şişko diye laf söylemek derler. yani ben derim en azından.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Drakkahn said:

Yazdım uzun uzun, ama yok senle polemiğe girmicem, zaten istediğin şey bu, bende oltaya geliyorum, tek diyeceğim büyü harfle yazınca büyük adam olamıyorsun malesef. Sana hayatta başarılar...

Acayip komik, ya surda yazdigim yazilari sirasi ile koy bakalim, ilk attigim mesajdan son attigim mesaja kadar..

Gelmisim kendi fikrimi soylemisim, ardindan hakaret yemisim, video ile cevap vermisim, ardindan hakaret yemisim, sen gelip sayip doseyip gitmissin, sanada insan gibi cevap vermisim..

Halen gelip beni polemik yapmakla suclamanda cidden komik.

Gelip benimle polemige giren sensin, cevabi yiyincede polemik cikarmaya calismakla sucluyorsun beni..

Yazik....
Sosyal ağlarda paylaş

recall takip ettigim kadarıyla ve yanılmıyorsam eger nihat gençte bi allah rahmet eylesin deyip geçer çokta didiklemezdi bu mevzuyu. o programda fazıl sayla osman yagmurdereli arasındaki bi tartışma üzerine fikrini söylemiş he nihat genç üslubuda biraz sert oluyo hatta sertte demeyelim daha duygusal yaklaşıyo bu tür şeylere ama polemik yaratmak için yapmıyor bunu. bugün zaten bu ölüm olaylarına bi üzüldüm bi üzülmedim neden üzüldün? neden üzülmedin? gevelemeleri dönüyor ne hikmetse.. herkes bi asi tavırlar içinde bi triplerde. havadandır diyip geçmek istiyorum artık çünkü sıkmaya başladı. çokta tatava yapmaya gerek yok ölmüş gitmiş adam iyisiyle kötüsüyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...