Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toplanalım


madman__

Öne çıkan mesajlar

merhaba arkadaşlar

bütün topicleri gezdim bakındım yeni arkadaşlar kararlar almışlar 1. serevrda oynamayı düşünüyorlarşış .bende şu an 1. ve 2. serverda oynuyorum fakat son açıklamalara göre eu server 3. kain serveri olacakmış . bizde bi yerde hani belki saçma ama bize yakın olsun diye falan bu serevrda hepmiz başlasak ? aşşşa yukarı 100 kişiyiz bu süper bişii olur du bence . resmi olmayan bi lineage2 alman sitesi buldum geçenlerde adamlar birlik olmuşlar 100-150 kişi takılıyorlar ve oyunda bende katılmıştım o guilde elemanlarda deli gibi item vs yardımlaşmalar vardı çok hoşuma gitti klaslar arasında item değiştiriyorlardı falan bence bizde böyle bişii yapabilsek süper olurdu .
ben yinede kararlarınıza düşüncelerinize saygılıyım ama biz bugün 4 arkadaş lev 15 karakterlerimizi bıraktım kain serverina geçme kararı aldık .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bencede geç olmadan bu servera geçelimki iyi olsun bizim için
bi arada takılırız[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...