deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Yeni acc. almıştım 2 ay öncesi, ödeme planım şöyle gerçekleşti; 30/06/08 12.99 EUR One-Month Subscription Expired 17/05/08 N/A Free Month Expired 07/05/08 N/A 10 Day Web Trial Expired Ancak acc. 2 gün önce kapanmalıyken hala kapanmadı oynuyorum, karttan çekip çekmediğini de yazmıyor. Expired diyor sadece. Anlamadım gitti. Ne olacak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 2-3 gün çivarı bi ek avantaj gün var o yüzden heycanlanma ben 4gün oynadıkdan sonra aha buglandı blizzardın paraları yiyion demiştimde öle olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Yok 2 seneyi aşkındır ödüyorum hep zamanında kestiler xD, öğlen de bakım vardı, acaba çektiler de işlemediler mi diye merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bu olay yeni sanırsam bi kaç aydır başıma geliyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Birkaç gün beklemelerin yaşanması sadece senin başına gelen olağan dışı bir durum değil. Eğer banka onayı herhangi bir sebepten gelmezse; bilgilerin doğru ve kartın aktifse sistem 2-3 gün boyunca deniyor bu süre zarfında hesap kapatılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 İyiymiş, onca zaman başıma gelmedi, ilk kez 3 gün beleş oynadım asdasdasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Sonra ilerde tekrar açtırırsak yolmuyolar mı o günleri geri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Yolmamaları lazım, kendi problemleri sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 soyle yapıyorum bne odemeyi iptal ediyorum 2 gun beleş oynuyorum bitince sonra gogo kk ödemesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 mulgear6 said: soyle yapıyorum bne odemeyi iptal ediyorum 2 gun beleş oynuyorum bitince sonra gogo kk ödemesi :D Cingen taktikler bunlar >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 üstteki mesajı alıntılamıyalım göz yoruyo :P ama işe yaramıyo mu? yarıyo :P 2 yıldan fazladır böyle yapıyorum her ay 2 günden 12x2= 24 gün beleş 2 yılda nerdeyse 1 ay beleş oynuyosun yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 geçen sene yada ondan önceki sene blizz 1 ay beleş vermişti. gözlerim yaşardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar