Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ne zaman düzgündü sanki :) neyse efenım olay şudur, uğursuz olduğum, kolpa insanların sürekli benı bulması vb. paranoyalar, takıntı , sinir, stress sebeplernden 2 aydır psikiyatrist-psikologa gitmekteyim. ve işin kötü yani artık, ilaçsız bunları yenebileceğime inanmıyorum, sürekli anti depresanım yanımda olmazsa kafam rahat değil. varmı bunları kullanan , sizce napmalı insan canını sıkan durumlar karşısında. psikologun dediğine göre benım rahatsızlığımda ( obsesifik bilmem neyik bozukluklar) koptuğum nokta geçen seneki lise aşkımı arama macerammış. bir yerde haklı ama. 2008 yılıda cok garip geçti, sürekli hastane, canımı sıkan birsürü olay, bunları tkerar tekrar kafamda büyütmem, bugün düşündümde baya şey olmuş ya. öff vallahi ne yazdım onuda tam anlamadım ama , anlayan anlasın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Doktora gitmeden yaklasık olarak 1 sene kullandım gerçi benim hafif bi antidepresandı ama aşırı kaygı durumuma paranoyalarıma ve pesimist bakış açımı büyük ölçüde silip attı. Belli bir süre kullandıktan sonra büyük ihtimalle düzelirsin o yüzden cok da fazla takma kafana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 madde kulanacak olsam doktara ne diye para vereyim ki? doktorun iyisi orda belli olur zaten. ciddi arızaları buna katmıyorum tabii. lise aşkı için gereksiz yani, hafta 50 lira ver bana ben tedavi ederim seni ki en fazla 3 hafta sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Uzun sureli blu cagi bunlar, takma kafana, Ayrica yaninda tasimadan rahat edemedigin antidepresan diye birsey olmaz, antidepresanlar belli saatlerde duzenli kullanilir, dozlari yavas yavas artar yavas yavas azalir, ole abi kafam bolzuldu diyip cantadan antidepresan cikarip icemessin.. Xanax gibi sakinlestiriciler anlik olaylarda gerekir, oda panik atak gibi konulardir. Ayrica doktorunu degistirmeyi deneyebilirsin, ne kadar cok hap icersen o kadar +15 plate mail giymis gibi olursun, o ustunden ciktiginda gene 0 olursun ama olaylari ilacsiz yasayip atlatmayi ogrenirsen netural resistancenin artar ve boylece sorunlarla bas etme sansin yukselir, her boktan seyde crit yemessin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 huun mesela ben buna sinirleniyorum abi. bariz sinirleniyorum. olayı okumayıp sadece 1 noktayı çekip cevap yazmak. tamam kapatalım bu konuyu. dory kitle kız şurayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Olm naaptın ya, topiğe boğmuşsun pati halkını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bu arada hapın mantığı zaten naturel resistance olayını kuvvetlendirmek değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Spastik_Serce said: ve işin kötü yani artık, ilaçsız bunları yenebileceğime inanmıyorum, sürekli anti depresanım yanımda olmazsa kafam rahat değil. . İlaç iyidir. bknz: Requiem for a dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 hayır ilaçların olayı GÜNÜ kurtarmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Hayır bazı ilaçlar eğer ki cok aktifsen pasifleştirmek için (mani-depresyon) kullanılır bazıları beyindeki dopamin seratonin gibi salgılamayadıgın maddeler varsa salgılatmak için yani benim ruh sağlığım iyi değil sunu ver düzeleyim diyemiyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Hap kemiklesmis sorunlari cozmede kullaniliyor, KRONIK DEPRESYON geciren birine hap veriliyor genelde.. Senin gibi blu cagini uzun yasayan genclerin haptan cok zamana ihtiyaci var.. Tabi belide yarin intihar edecek kadar agir durumun bunuda biz burdan bilemeyiz, yanina gelsekde bilemeyiz gerci ama en iyi doktorun bilir.. bence doktorunu degistir memnun degilsen.. Ama hayat mutluluktan cok aci cekmektir.. Zamanla alisirsin kasma bu kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yanımda derken, bir yere giderken bile götürüyorum kesınlıkle aksatmamaya calısıyorum. ki ben su an fizik tedavicinin verdiği egzersizleri pek tınlamıyorum. yine yakı ya devam. of ulan sırtım çürümüş resmen :D abi blug çağıyla alakasını anlayamadım ben. gayet 30 yaşında paranoyak insanlarda gidiyordu yani psikiyatriye. daha geçen gün biriyle konuştum. psikolojik sorun diyince ne anlıyorsunuz siz abi anlamadım. doktora göre zaten ben paranoyalarımın bir kısmını çevremdeki insanlardan kapmışım ( aynen nezle, grip gibi beynımın boş bir anında ele geçirmiş bunlar) pek bir alaka kuramadım vallahi. zaten blug cagımı kaldı heyyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Letsgetthesunshine said: Hayır bazı ilaçlar eğer ki cok aktifsen pasifleştirmek için (mani-depresyon) kullanılır bazıları beyindeki dopamin seratonin gibi salgılamayadıgın maddeler varsa salgılatmak için yani benim ruh sağlığım iyi değil sunu ver düzeleyim diyemiyorsun =) aynen bole oluyor.. ben ikinci anlattigindan kullaniyorm beyin sivilarini dengelemek amacli. uzun sureli duzenli kullanim gerektirenlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ayrica fazla ilaca bagimli oldugunu kabullendirmemen gerekiyor kendine kanka.. sonra ilacini kacirdigin anda psikolojik olarak cokuse geciyorsun yada kaldiramayacagin durumlarda kendini tutamiyorsun. ilaclardan cok kendine guven bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Spastik_Serce said: yanımda derken, bir yere giderken bile götürüyorum kesınlıkle aksatmamaya calısıyorum. ki ben su an fizik tedavicinin verdiği egzersizleri pek tınlamıyorum. yine yakı ya devam. of ulan sırtım çürümüş resmen :D yalan dolan diyorum onlar yaa, çoğu hiç bir işe yaramıyor. Psikolojik problemler hap ile çözülmez ! Ben seni 2 günde eski haline sokarım ama, vaktim yok cnm. xD Kendini bir şeylere bağımlı hissediyorsan, hepsinden bir anda kurtul, kendini kendine ispat et, özgürlüğü tad delicesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Hastalık hastası olma bazen içmediğim günler bile oluyordu benim o kadar da derin düşünme.Ki soyle bir durum var o senin umudun değil sadece destek verici bir madde gerçekte eğer ki bulunmak istediğin noktadan farklı bir yerde gormek istiyorsan eğer kendini bunun için ilaca cok fazla ihtiyac yok.Yasabildiğin kadar yaşa bunalımları kaygıları paronoyaklıgı ama sonra durup olmak istediğin kişi bu mudur diye sor kendine eğer ki cevabın evetse o ayrı konu. Değilse ilk önce kendini değiştirmek için çözümler ara ilaçlar çözüm yolun olmasın boşuna kendi vücüdunu zorlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yalniz ilacimi hatirlatti konu bana... unutmustum almayi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Baluu said: Spastik_Serce said: yanımda derken, bir yere giderken bile götürüyorum kesınlıkle aksatmamaya calısıyorum. ki ben su an fizik tedavicinin verdiği egzersizleri pek tınlamıyorum. yine yakı ya devam. of ulan sırtım çürümüş resmen :D yalan dolan diyorum onlar yaa, çoğu hiç bir işe yaramıyor. Psikolojik problemler hap ile çözülmez ! Ben seni 2 günde eski haline sokarım ama, vaktim yok cnm. xD Kendini bir şeylere bağımlı hissediyorsan, hepsinden bir anda kurtul, kendini kendine ispat et, özgürlüğü tad delicesine. canım sen zaten başlı başına bi anti depresansın. vazgeçemem senden ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Quibble said: Letsgetthesunshine said: Hayır bazı ilaçlar eğer ki cok aktifsen pasifleştirmek için (mani-depresyon) kullanılır bazıları beyindeki dopamin seratonin gibi salgılamayadıgın maddeler varsa salgılatmak için yani benim ruh sağlığım iyi değil sunu ver düzeleyim diyemiyorsun =) aynen bole oluyor.. ben ikinci anlattigindan kullaniyorm beyin sivilarini dengelemek amacli. uzun sureli duzenli kullanim gerektirenlerden. beyin sıvılarının dengesizliğine neye göre ölçüyorlar (hormon falan herhalde bunlar) var mı tahlili falan? "sizde seratonin 4ml/gün salgılanırkene normalde 10ml/gün olması lazımdı" mı diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 evet olcuyorlar.. siviyi hatirlamiyorum ama 50 ila 100 arasinda bi degerde olmasi gerekiyordu 30 kusur cikmisti kan tahlilinde ona gore ilac ve dozunu belirliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 hmm checkuplara koymaları lazım aslında.. bakalım ne çıkıyor heyecean olur biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Zaten koyuyorlar ama cogu doktor es geçiyor genelde üre,kolestrol tarzı şeylere önem verdikleri için.SSK da kan tahlili yapıldıgında en son 2 sayfa sonuc almıstım ne kadar gereksiz sey varsa topluyorlar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 huzur islamda hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 kerim gel içelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 kerim gel börek yiyelim. börek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar