Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 O KIZ * 19-22 yaş tercihen * burnu pek büyük olmasın * dudakları kavrayabileceğim kadar olmalı * 85-62-90 ölçülerinde ( 3 aşağı, 5 yukarı önemsiz canım) * göz rengi farketmez ama yeşil olmasın bakamıyorum, elaya sabaha kadar bakarım * saç rengide farketmez ama hayatı boyunca sarıya boyuyacaksa olmaz *hah burası çok önemli işte. psikiyatri yada fizik tedavi okuyor olucak, psikoloji de olabilir. (niyemi? sürekli ikisine gidiyorumda ondan. bari birisi evde olsun.) * 1.68 - 1.78 boy * 52-58 kg civarı * dinlediği müzik önemsiz * konuşmaya başladımı aralıksız 10 saat konuşma kapasitesi olmuycak * şu nine west ın küçük şirin ayakkabılardan giyicek,converse yok ! * huzur moduna geçelim dediğimde susucak ve konuşmuycak * günde 10 + mesaj,3+ çağrı atmıycak. * diesel ve lacoste giymiycek * mutfakta tam bir mutfak robotu olabilecek * kurufasulye, lahmacun, kırmızı mercimek,karnıyarık yemeklerinde masterını yapmış olucak. * yemek yap dediğimde itiraz etmiycek * ütü olayında da aynı şekilde itiraz istemiyorum daha ekliyeceklerim var aklıma bunlar geldi şimdilik. böyle bir bayan arkadaş arıyorum. umarım bulabilirim, hayal etmek güzel şey. hayal edelim o zaman hep birlikte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 said: * mutfakta tam bir mutfak robotu olabilecek fanteziye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bir kızın dudaklarını nasıl kavrıyorsun anlatsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Garbage e gider gibime geliyor=) İstediklerini bulmak zor dory gibi bi klondan bütün özellikleri taşıyan dnaları enjekte etmen gerekecek işin zor =/ seni Ardeth e yönlendirmek lazım anca cılgın bilim adamı o halleder hallederse =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Padişahın sol topundan çıkma mısın abi millet bulduğuna şükrediyo sen neler istemişsin. Top dedim yanlış olmasın patide küfretmek istemediğimden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Spastik_Serce said: O KIZ * 19-22 yaş tercihen ASUDHDSAF NO WAI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 milyonlarca kız var; 213 tanesi uyar herhalde, bulursun yani aradıktan sonra neden olmasın, karamsar olaya hiç gerek yok ama sana niye baksın ki o kız, listen nedir bir kere senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 nileppezdel said: Padişahın sol topundan çıkma mısın abi millet bulduğuna şükrediyo sen neler istemişsin. Top dedim yanlış olmasın patide küfretmek istemediğimden :D Niye ki kıtlık mı yaşanıyor dünya da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben de ispanyol vucutlu, zenci gibi kalca ve goguslu(sisko olmayanından), amerikan sarısını ve mavi gözlüsü, ve japon gibi asil ve kibar olsun istiyorum. sac ve goz rengi onemli burda. sımarık ve kendini begenmis olmasın yeter. yemek filan aramam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 sen ne sunacaksın karşılığında senin kendi kriterlerin ne ki böyle bir talepte bulunuyorsun : ) bana da sayısal loto çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Hayır yani kız buursun da özellik belirtip böyle seçici olmak hoş değil. İşte padişahın sol topundan çıkmaysa ok de normal bi insan böyle seçici olmamalı ilişki konusunda. Gerçi olamaz da zaten bi kız görür o kız değildir aşık olur deli gibi sever bi bakmışsın evlenmiş ama kız lahmacun yapmayı bilmiyoo O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 y kromozomu gittikçe kısalıyor. erkekler karaborsa dünyada tabiki seçicez (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Aaah ah aynen böyle bi kız buldum ama çook uzakta şu an. Yazik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben de yat dediğimde itiraz etmemeli mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Sly- One abi tapıcam direk başka birşey aklıma gelmiyor :) nil hayal dedik işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Sly-One said: ben de yat dediğimde itiraz etmemeli mesela. Geççen o işi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Yat diyince yatmayacak, başka şeyler yapacak kız olacak abi. Fantazi olsun işte (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Spastik_Serce said: O KIZ * şu nine west ın küçük şirin ayakkabılardan giyicek,converse yok ! * diesel ve lacoste giymiycek ikisi olmayacak hmm zor dostum.. ikisinden birisi kesin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Sly-One said: sen ne sunacaksın karşılığında senin kendi kriterlerin ne ki böyle bir talepte bulunuyorsun : ) bana da sayısal loto çıksın. Herkes kendi klasmanını bilsin, kalpler kırılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Spastik_Serce said: O KIZ * konuşmaya başladımı aralıksız 10 saat konuşma kapasitesi olmuycak * huzur moduna geçelim dediğimde susucak ve konuşmuycak * günde 10 + mesaj,3+ çağrı atmıycak. * mutfakta tam bir mutfak robotu olabilecek * yemek yap dediğimde itiraz etmiycek * ütü olayında da aynı şekilde itiraz istemiyorum reset düğmeside olsun bu kadar eklemişsin baktın saçmalıo basarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bu tip bir kiz su tipi birini ister... O erkek, 25-28 yas, Burnu duzgun olsun, Dudaklari seksi olsun, Ince belli,genis omuzlu,kasli ve atletik,ucgen vucut,baklava karin Goz rengi yesil Sac rengi kumral Sosyoloji,edebiyat,heykeltraslik,musizyenlikle ilgili,ressam,sanat okulu mezunu,ahcilik fakultesi gibi bolumlerin hepsini bitirsin veya 2 tanesi en az 1.85 - 1.95 boy 80-85 kilo Muzik zevgi gelismis, romantik muzik seven Konusmaya basladigimda beni dinleme saygisini gosterecek Giydigim kiyafetlere karismayacak, kendisi ama cok shik giyinecek surekli, modayi takip edecek Herturlu bakimi yaptiracak vucuduna Haftada 3 gun bildigi italyan,uzakdogu yemeklerini benim icin hazirlayacak Evimiz 10 odali 1 ahci 3 maid in calistigi bir saray olucak, Aylik 100k dollardan fazla para birikterebilecek Cok karizmatik ve kariyerli Seksi AK dan daha fazlasini bilecek kadar ustalikla yapacak On sevisme hayat boyu surecek, tak fisi bitir isi olmayacak Haftada 4 kez seks yapabilecek fizik kondisyona sahip olacak 35+ dan sonra, Bence senin yazdiklarini kabul edecek bir iz boyle bir erkek ister, yani bulabilirmisin sorunun cevabi sen buysan bulabilirsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ricol ya empati yeteneğin aşmış ya da kızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 meğersem recall06 kızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 hayda sen niye benim piskolojimi bozuyorsun. parasal kısmını geç işin. ayrıca gayette karışırım ne giydiğine. direk karışırım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben de karışırım. etek giydiriyodum zorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar