Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 warp scramble mwd kitliyo artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 mwd yi kapats bile birkac salvoda patlar gellenata recon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 e butun reconlar patlıyo harbi bi kac salvoda, dampen mampen edicek bide işte, daha ne fleet support mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 amarr racon iyi savunmaya sahip minimaterde eh iste ama gallenta ve caldari nerdeyse yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 minmatardada pek savunma yok, anda 2 large shield exterder 1 dcu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 gang icinde en iyi recon tartismasiz caldaridir ustunede heralde gelmez 2 veya 3 kisilik ganglerde matar ve caldari gayet guzeldir ozellikle rapier ve falcon super 2li.gallante dampner nerfden sonra iice kotulesti amarr'in sadece curse ise yariyor oda anti nano olarak yoksa 0.. ozellikle sunu belirteyim recon shipler dps icin yapilmamistir illa dps diyosan bi bs ye hersey dps hersey missile hersey turret deildir bu sebeble one caldari ve matar cikiyor fakat nerf sonrasi mwd bitecegi icin gallanteler yine eski gucune kavusacak bu seferde matarlar ise yaramayacak bakalaım 3 4 ay gecsin neler olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 matar zaten bi süredir, ruppye 1 plate cane'e 1-2 plate takıp passive tank dps yapıyor minimal hızlarla, veya sleipnirle bunu yapıyor. coğu gemisinde drone olmasının capsiz silahlarının avantajını kullanmaya calışıyor. rig o bu şu derken vaganın web dısından yaptığı dps biraz manasız kalıyor, vaga işte heavy tacklerlık yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 arkadaşlar bana güzel bir PVP karakteri lazım büyük gemilerden kullanabilip bana karakterini satmak isteyen var mı_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ben selcuk pasayi satmayi planliyorum ama bilmiyorum nasil bi alici cikar. Aslinda hic satasimda yok ama dedigim gibi alicisini bulursam saticam. Ayrica bi kac char daha war elimde satilik. Ilgilenirsen linklerini atarim onlarinda oyundan. Selcuk Pasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Dare guzel charmis valla ama isim cok offside be abi guzel bisi koyamazmiydin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ahaha walla tasimaci olcak diye acmistim sonra main char ile birlestircektim ama kiyamadim gelistide gelisti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar