The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 oynuyorum fena degıl gıbı ... nostaljısı oldu hıcbıseyı omasa bıle ... tek cd ... bence deger (zaten degmeyen oyunlar ıcın topıc acmıyoz) ... bu arada painkiller goes gold olmus ... haberımız ola ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Vampire Hunter D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ehe direk aldım zaten, lords1 ve lords2 ile nerede ise ilgisi yok dsem yeridir. unitleri sıraya dizebiliyorsun, vassal denilen bir mantıkla çalışıyor artık, oyunu nerede ise toptan degiştirmişler. uyku akmasa gözlerimden ballandıra ballandıra anlatırdım ama artık yarına kısmet işalla :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 lords of the real ne diyordum kendi kendime.. kedi lords1 lords2 diyince dank etti.. lords of the realm ya ahaha.. çikcagini bile bilmiyordum hmm[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 off hastasıydık nefr'le lords2'nin. yıllar geçti hala arada yükleyip oynarım nostaljisine. yarın ilk fırsatta gidiliyor L3 bulunup bir güzel altı üstüne getiriliyor !![signature][hline]Ankara Paintball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ahah harbi real yamısım ... lords of the realm ... arkadaslar (bılmeyenler ıcın) ... tutorial ın zorunlu oldugu oyunlara uyuz olurdum ama bu eskı dost olunca ordan yırttı ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Vampire Hunter D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 hatta Bu da sitesi. Yannız ben bu 3d olayına alışamicam galba geri kafalı mıyım neyim :)[signature][hline]Ankara Paintball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar