Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 adını hatırlamıyorum. 2 kelimelik bişeydi. daha en baştaki gruptan biri bile attı yani, elite 3 tane mob var ilk gruplarda onlardan biri atıyor sanırım. Scarlet tarafından girdim bu arada. Akşam bakarım ofisten zor oluyo girmek dungeona :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Hayal meyal hatırlıyorum öyle bişey ama baron runda öyle bir debuff atan varmıydı yada buna bir çözüm yokmuydu onu hatırlamıyorum. Yani herhangi bir gruptaki mob bunu atıyorsa bile ilk o nükülüp gelmeden kesilebilir diye düşünüyorum. Neyse hengi mob olduğunu yada debuffın adını söylersen, o zaman bir daha bakarız. Belki arka kapıdan girmediğin için bu sorun oluşmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Arka kapı için key yok :/, ama doğru olabilirsin, scarlet tarafına özgü bir şey olabilir, hazır scarlete girmişken courier i kesiyim diye zorladım zorladım lanet olsı buff gitmedi üstümden bezdim çıktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 http://www.wowhead.com/?npc=10382 en temiz yolu ciplak kalip olmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 zaidral said: http://www.wowhead.com/?npc=10382 en temiz yolu ciplak kalip olmek By Sharapova on 05/11/2007 (Patch 2.0.12) This mob casts a disease which hits you for 150 dmg every 10 seconds and prevents health regeneration for 10 mins. This may not be an issue if you do the instance in a group. But solo attempts on the dungeon can be affected by that damn curse. Last edited by bu işte.. disease ama curse deil, adamın damn curse dediği sitem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bu eleman galiba sadece living side girişinde var. Burdam 1 kere girip ortamı temizleyip ice block açıp kapayarak bu debuffı silip. Gene yersende çıplak ölüp dirilip undead side'dan anahtarı aldınmı sonrası zaten çocuk oyuncağı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 sadece girişte yok, her yerde var. sinir bozucu bi debuff. safe bi köşe bulup beklemem gerekmişti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 deadwoll said: Stratta para nasıl kasılıyor? Bir de daha atı düşüren neredeyse hiç kimseyi görmedim xD . BL'de ally tarafındayım son olarak orada bile görmedim ata sahip kimseyi asdasf bl horde tarafında bu meshuuur niffer de vardı o ninjalamıstı :) neredeyse butun bl tarafından tanınan bir sahsiyetti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bl de pre tbc adam olsaydı şuan görürdün büyük ihtimal.çok vardı allyda falan.eski mount olan adam da çoktu demirsiz,white stallion falan.level dergisinin yazdığına göre 18 kişi kalmış pre tbc burning legionda.çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ya LvL'ın Oyungezer'in vs. MMORPG'ler hakkında yazdığı şeyler ciddi komik olabiliyor. Bir sayısında da Türkiye'de henüz AoC'da lvl cap'e gelen Türk yok yazmışlar, arkadaşım da görmüş, kavga ettik, heriflerin her yazdığını doğru addediyor, odunu hakediyor. Türkiye'de WoW vs. oynayan her Türk bu dergileri okumuyor ya da bu dergilerle ciddi iletişim içerisine girmiyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 WOWDA AVRUPA BİRİNCİSİ TÜRKLER!!! gibi bir haber vardı bir zamanlar çok gülmüştüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 BabacumMostors said: WOWDA AVRUPA BİRİNCİSİ TÜRKLER!!! gibi bir haber vardı bir zamanlar çok gülmüştüm ya Hatta hürriyetin ekindeydi. 2 erkek 1 bayan. Pvp ile ilgili bir röportajdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Spinebreaker'da halk çıldırdı, Türkler TK'dan düşen epic mountu aldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yabancılar çıldırdı !!!1!11eleventeen111!!11111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 omgomgomgomg türklerde alar mı var artık yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ben aldım ama açıklarsam gören olursa yer yerinden oynar die bankada tutuorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Wayne said: omgomgomgomg türklerde alar mı var artık yoksa Alarsa anama alar, gerisi yalan alar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Her gece 1 run yapıyorum bc geldiğinden beri benim pala ile daha düşmedi kılınç mılınç düştü ama ELBET DÜŞECEK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lenwe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 S2 full frost mage ile Ramsteini alamiyorum kite mite dinlemiyor nedir bu NPC nin taktiği ? @ Regalya: abi şimdi +15 halberd al agility pot iç deme de bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ya 28k HP var full nüke işte, üstünde shieldi eksik etme (hatta önce 24 saniye bekle CD'si dolsun shieldin sonra dal), anca 1.5k falan vuruyor, ilk stuna blink ikinciye PvP trinket kullan, pet ilk dalsın, sonra sen başla, sana dönsün dibine gelince ice block. Pete gidince tekrar nüke, ikinci peti çıkar blinkle kaçarken o pet kesmiş oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 disase cok feci bisi heveslendim geçen lockla felguard specledim ilk mob disase attı hem bana hem pete pet geberdi bi süre sonra shadow ward flm kurtarmadı 3k hp kalınca zor attım kendimi shattratha sonra general spamle buldum priest =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Lenwe said: S2 full frost mage ile Ramsteini alamiyorum kite mite dinlemiyor nedir bu NPC nin taktiği ? @ Regalya: abi şimdi +15 halberd al agility pot iç deme de bana =) Bak şimdi elveni çekiyorsun sonra.. :) Ziguratın kenarı çıkarsan uzun yoldan takibe kasar seni yanlış hatılamıyorsam hala değişmedi oradan nükelemeye başla yanina geldiğinde aşagi in yolu geri insin muhtemele geberir öyle çok bi hpsi yok zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Arma said: BabacumMostors said: WOWDA AVRUPA BİRİNCİSİ TÜRKLER!!! gibi bir haber vardı bir zamanlar çok gülmüştüm ya Hatta hürriyetin ekindeydi. 2 erkek 1 bayan. Pvp ile ilgili bir röportajdı. evet ilk 60 olanlar arasında falan deniyordu adamlar için, hatırlıyorum o tipleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ilk 60 olanlardı 2. ve 3. 4. diye hatırlıyorum hordelerdi demişlerdi horde hardcore playerlardan oluşuyor.. nooblar işte :D şimdi be geldi bütün ally kidler horde rerolledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 türkiyede ilk 60 onlardır belki ama avrupada yavaş olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar