mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 o trinket baronun tarafında diil http://www.wowhead.com/?item=13379 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sanirim oyundaki en rare droplardan ilk 2 de hatta ilk sirada bile yer alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bırı steed diğeri, ıronfoe işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ahn'Qiraj'da strata giren varsa (Horde) benide alsın yanına lvl kasıyorum, sırf xp alırım, mountu da siz alın ama xp verin allah için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 O trinket rogue'umda vardı yanlış hatırlamıyorsam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 benim bütün charlarımda var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 resto şaman sololayabiliyor mu stratı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 BabacumMostors said: resto şaman sololayabiliyor mu stratı? denedim ama trash bayaa zorladı fire elementalmış, nova totemmiş falan ıkındım durdum eziyete döndü. en ii paladinler sololuyo sanırım orayı. shockadin mi ne diyolar ya o spec yanılmıyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 feral druid- tank gear gerçi druid kadar imba olamazsınız o ayrı ama olsun feral druid <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Taze 69 oldu druidim, netherstormda ne kadar group questi varsa tek başıma yaptım mis gibi. 6 mob geliyor ayı ol swipe spam, yine ölüyorlar. Daha şimdiden 12k armor 10k hp oldu ayıda. Bu lvlde karazhan tanklarım asdasfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allahsiz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 druid tamamen sacmalik hem pvp de hem pvede. simdi lvlliyorum bi tane yok boyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 BabacumMostors said: resto şaman sololayabiliyor mu stratı? yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Allahsiz said: druid tamamen sacmalik hem pvp de hem pvede. simdi lvlliyorum bi tane yok boyle bisey. Sağa sola koşar heallerim diye açtıysan öyle tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 deadwoll said: Bu lvlde karazhan tanklarım asdasfs yavas tankla da saçın basın dagılmasın :) hani tamam druidiz filan da imbalıgımız da bi yere kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 mulgear6 said: feral druid- tank gear gerçi druid kadar imba olamazsınız o ayrı ama olsun feral druid <3 yav baron beni dövdü 1 kere denedim de /lol ama yanımda hiç o su dan yoktu mesela bunun bir etkisi olabilir mi humm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 feral denedim bi de resto denedim resto farm daha kolaydi asdsdf bi iste silence yapmasa moblar cillop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 valla bizim arklar 2 kişi lvl 60 da farmlıyorlardı pala-hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 feral drodla yapmıstım dps gearda 20 dakka falan sürmüştü yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ben dun akşam mage ile yapayım dedim. Bir debuff atıyor mobların teki 10 dakikalığına. Hem 150 dmg veriyor 10 sanıyede bir hemde health regenerationu %100 azaltıyor. Ekmek su içiyorum, mana full health yerinde duruyor. 30 kere bandaj bastım, ama o debuff ı silemediğim için bezdim çıktım. Disease silebilen biri daha lazım bana yada mage ile olmayacak tek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Haha o niffer'a millet ne tükürüyodu ya orgrimmar'da :D Brigitta da bizim guild'dendi .. Adam ağlıcaktı nerdeyse sdfdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Drakkahn said: Ben dun akşam mage ile yapayım dedim. Bir debuff atıyor mobların teki 10 dakikalığına. Hem 150 dmg veriyor 10 sanıyede bir hemde health regenerationu %100 azaltıyor. Ekmek su içiyorum, mana full health yerinde duruyor. 30 kere bandaj bastım, ama o debuff ı silemediğim için bezdim çıktım. Disease silebilen biri daha lazım bana yada mage ile olmayacak tek :/ işte bu bakımdaaan, druid rogue ftw orada. stealth ol koş koş dur lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Drakkahn said: Ben dun akşam mage ile yapayım dedim. Bir debuff atıyor mobların teki 10 dakikalığına. Hem 150 dmg veriyor 10 sanıyede bir hemde health regenerationu %100 azaltıyor. Ekmek su içiyorum, mana full health yerinde duruyor. 30 kere bandaj bastım, ama o debuff ı silemediğim için bezdim çıktım. Disease silebilen biri daha lazım bana yada mage ile olmayacak tek :/e ice block? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 rog la süper solo oluyor strat (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Penthe, Ice Blok dmg ı emiyor evet ama health regenration %100 düştüğünden yemek yesende işe yaramıyor, bandajla anca idare ediyorsun. 10 dakikada süresi var meretin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 İce block silmiyormu debuffı anlamadım ben, nasıl bir debuffmış o. kim atıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar