Tron Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 herkeze merhabalar, telefon kültüründen çok uzak bir insanım. hem müzik dinleyip hemde sabah belli başlı radyo haberlerini dinleyebileceğim bir telefon arıyordum. paticik forumda W810i yi neredeyse çoğu kişi tavsiye etmiş. teknik özelliklerinide inceledim ve beyendim. tek kafamı kurcalıyan şey ise. W810i veya başka telefon modellerinde hareket halindeyken radyo frekanslarında kayma oluyor mu? :) Birde W810i 'in 2gb belleği varmış. bunu yükseltebiliyormuyuz? Şimdiden çok çok teşekkür ederim. Not: W810i alternatif başka telefon modelleri bulunur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 radyo gayet rahat dinleniyor, bir sorun görmedim ben. w810i maksimum 4gb memory stick pro duo destekliyor. normal telefon hafızası 20mb mı ne, yanında 512mb hafıza kartı veriyorlar hep zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yarın gidip alayım ozaman. saol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yani arabada radyo dinlediğini düşün farklı bir yere gidersen tabiki değişir seyir halindeyken yürürken falan değil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 herhangi bir problem yok gayet memnunum. ama bazen müzik açtıgında ses gelmiyor parça degistirmek gerekiyor oda önemli bir problem yada sık karşılaşılan bişi degil. hatta sadece bendede olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 evet arada bir oluyor o, ama büyük bi sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar