Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Su an calan Makbule Kaya annem bu arada :)
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Hahahahaha of Hayır yedim bide :P
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 la neyi yedin bilmiyorum da annem gercekten :)
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ahah yok lan o diil, bi ara beethoven-mozart-classical vs. yazarken hala ibrahim tatlıses çalıyordu geri açtım radyoyu. Lag da olabilir tabi sdf
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ahahahah yok yok 30 sn falan delay var, interdisipliner bi gecis yaptim sonrasinda :D
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Dj Makbule Hanımın ellerinden öpüyorum aynen devam pls. :)
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 off spordan sonra klasik müzik çok iyi geldi devam devam:)
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Eluveitie - Slanias song of müthiş ölüyorum bu şarkıya
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 makbule kaya'yı kaçırdım, merak ettim. bir ara tekrar çalın pls
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Stand your ground behind the times - and refuse to follow fassion. Write your poetry with anger, (and then sing it with a passion).
dory Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 TUNCAAAAAAAAAAAAA!!! GOD BLESS YOU!!
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 radyo bos kalmasin diye girdim, istek alabilirim
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 allah be yıllar olmuş death dinlemeyeli.. şu sözlere bak be helal chuck m/ What pain will it take to satisfy your sick appetite go in for the kill always in sight-prey the time always right-feast feed on the pain-taste sorrow made flesh-sweet live how you want just don't feed on me if you doubt what i say i will make you believe shallow are words from those who starve for a dream not their own to slash and scar Big words, small mind behind the pain you will find a scavenger of human sorrow scavenger abstract theory the weapon of choice used by scavenger of human sorrow scavenger
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 paticik fm başlığına, "şu an radyodaki arkadaşın alnından öpmek istiyorum Up The Irons!! "yazmıştım maiden serisi patlattığında ama sanırsam yanlış başlık ve silinmiş. duygularımı burdan ifade ediyorum :D
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 İstek olarakta, herhangi bir maiden coverı çalabilirsin. Clean vokal olursa iyi olur. bende olmayan coverları not alıyim :D
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 clean vokal düşündüm düşündüm gelmedi hiç aklıma
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 anlamlı brutal de olabilir. (22 acacia avenue'ya DT'nin yaptığı brutal yakışmıyor misal) ne varsa ya patlat bişiler :D
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 yeni indirdiğim bi kaç şey çalıyorum, benim de ilk dinleyişim =P
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Programın ismiyle gariban edebiyatı yaptın, şimdi de böyle açıklamalarla kötü yayının üstünü kapatmaya çalışıyosun tunca.
Öne çıkan mesajlar