Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da Yol Çöktü!

-007-

Öne çıkan mesajlar

İstanbul'da Sağmacılar bölgesi Hal-Otogar yolunda inşaat çalışması nedeniyle çökmeler meydana geldi.
Cuma, 01 Ağustos 2008 16:55

Sağmacılar bölgesi Hal-Otogar yolunda inşaat çalışması nedeniyle çökmeler meydana geldi. Yol çökme nedeniyle tamamen trafiğe kapatıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Bayrampaşa Viyadüğü Otogar Kuzey Yol Aksaray istikameti ve Yeni Hal Yolu kuzey yönünün, yolun çökmesi nedeniyle tamamen trafiğe kapatıldığı belirtildi.

Bölgede, Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ve İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü dile getirilen açıklamada, sürücülerin alternatif yolları kullanmaları istendi.

Açıklamada, yolun trafiğe açılacağı zamanın çalışmalardan sonra belirleneceği kaydedildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Durmak yok yola devam!
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan yol bu çöker, tamam AKP ye dayamaya iyice alıştınız da. Yolu bari dayamayın di mi. Atatürk zamanında yol çökmüyormuy muş, ney miş? Onu anlamadım ben, tayyip mi çalıştı yolun inşaatınde. Tayyip mi malzemesini koydu asfaltın bilmemneyin. Olur ulan bu fizik yani, her türlü boka gelebilecek bir durum yol be yol. Robot gibi tekrarlıyorsunuz herşeyi be
Sosyal ağlarda paylaş

Greeny said:
Ulan yol bu çöker, tamam AKP ye dayamaya iyice alıştınız da. Yolu bari dayamayın di mi. Atatürk zamanında yol çökmüyormuy muş, ney miş? Onu anlamadım ben, tayyip mi çalıştı yolun inşaatınde. Tayyip mi malzemesini koydu asfaltın bilmemneyin. Olur ulan bu fizik yani, her türlü boka gelebilecek bir durum yol be yol. Robot gibi tekrarlıyorsunuz herşeyi be

Efsaneymiş cidden cevap :)

"yol bu kardeşim çöker"
"Atatürk zamanında yol mu çökmemiş" :) çökmemiş tabi
gayet tayyipçiğinin adamları koydu malzemesini, dandik yol olunca çöker tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:
adamlar bildiğin tercihli yolu metrobus diye dayadılar istanbullulara daha ne olsun. zannedersinki uzay mekiğiyle toplu taşıma yapıyorlar o derece reklam yapmışlardı. bunların başında olduğu belediyedende anca yol çökmesi beklenir.

O Metrobüs ki şu an 1. Köprü trafiğinin taaaaa içine ediyor, akşamı sabahı bezdirdi trafik... Yap kardeşim belediye otobüsüne tercihli yol. Herkes toplu taşımaya yönelsin. Her arabada 1 1 1 1 1 1 1 kişi bezdim be her sabah 2 saatte köprü geçmekten, 30 senedir İstanbul'dayım bitmedi arkadaş trafik sorunu.
Sosyal ağlarda paylaş

bazı süper zekalı arkadaşlar demiş ki tayyip mi AKP mi çökertti yolu. bu yol yapım ihallerini kim aldı sanıyosun? ihaleyi fahiş fiyatlara alıp ufak taşeron firmalara ucuza yaptıran kim ?

bu hükümete yakın firmalara yol yapımı verilip açılan çukurlarda ölen çocuklardan sonra aynı firmaya verilmedi ihaleler ? hala burada nasıl savunabiliyosunuz anlamış değilim badem bıyıkları. bir de utanmadan çemkirmiş atatürk zamanında olmuyomuydu diye. cidden biraz beyniniz çalışsın sonra burada kalkın kirli ihallerle ile cebini dolduran yeşil sermayeyi savunmaya çalışın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...