-007- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 İstanbul'da Sağmacılar bölgesi Hal-Otogar yolunda inşaat çalışması nedeniyle çökmeler meydana geldi. Cuma, 01 Ağustos 2008 16:55 Sağmacılar bölgesi Hal-Otogar yolunda inşaat çalışması nedeniyle çökmeler meydana geldi. Yol çökme nedeniyle tamamen trafiğe kapatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Bayrampaşa Viyadüğü Otogar Kuzey Yol Aksaray istikameti ve Yeni Hal Yolu kuzey yönünün, yolun çökmesi nedeniyle tamamen trafiğe kapatıldığı belirtildi. Bölgede, Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ve İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü dile getirilen açıklamada, sürücülerin alternatif yolları kullanmaları istendi. Açıklamada, yolun trafiğe açılacağı zamanın çalışmalardan sonra belirleneceği kaydedildi. Kaynak: Anadolu Ajansı Durmak yok yola devam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yol cokmus, nereye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 AKP'nin süper belediyeciliğinden örnekler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 akp mi çökertmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 said: 28 Mart 2004 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanlığını Ak Parti'den Mimar Dr. Kadir Topbaş toplam oyların % 45,68'ini yani 1 milyon 917 bin 412 oy alarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 o anlamda sormamıştım ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ergenekon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bencede ergenekon , o yollar tarikatlara giden yollarmış ondan yapmışlar ,mesaj var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ulan yol bu çöker, tamam AKP ye dayamaya iyice alıştınız da. Yolu bari dayamayın di mi. Atatürk zamanında yol çökmüyormuy muş, ney miş? Onu anlamadım ben, tayyip mi çalıştı yolun inşaatınde. Tayyip mi malzemesini koydu asfaltın bilmemneyin. Olur ulan bu fizik yani, her türlü boka gelebilecek bir durum yol be yol. Robot gibi tekrarlıyorsunuz herşeyi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Yok tayyip hiç değil olay. AKP iyi belediyeci diyen arkadaşlara cevap olması açısından güzel bi son dakika oldu lol. Ayrıca AKP=kötü belediyeci sadece bu olayla da sınırlı kalmaz. Sadece en son örneklerden biri bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 sildim sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 aquila said: yol cokmus, nereye devam. natları var onların uçarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 -007- said: said: 28 Mart 2004 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanlığını Ak Parti'den Mimar Dr. Kadir Topbaş toplam oyların % 45,68'ini yani 1 milyon 917 bin 412 oy alarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. guzel tespit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bu bana hızlı tren macerasını hatırlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 GEd said: bencede ergenekon , o yollar tarikatlara giden yollarmış ondan yapmışlar ,mesaj var. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 hippy_tarkan said: bu bana hızlı tren macerasını hatırlattı. töbe de hızlı tren değil hızlandırılmış tren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yol bu çöker dien arkadaşta süpermiş. yolu düzgün yaparsan yol mol çökmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Greeny said: Ulan yol bu çöker, tamam AKP ye dayamaya iyice alıştınız da. Yolu bari dayamayın di mi. Atatürk zamanında yol çökmüyormuy muş, ney miş? Onu anlamadım ben, tayyip mi çalıştı yolun inşaatınde. Tayyip mi malzemesini koydu asfaltın bilmemneyin. Olur ulan bu fizik yani, her türlü boka gelebilecek bir durum yol be yol. Robot gibi tekrarlıyorsunuz herşeyi be Efsaneymiş cidden cevap :) "yol bu kardeşim çöker" "Atatürk zamanında yol mu çökmemiş" :) çökmemiş tabi gayet tayyipçiğinin adamları koydu malzemesini, dandik yol olunca çöker tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 adamlar bildiğin tercihli yolu metrobus diye dayadılar istanbullulara daha ne olsun. zannedersinki uzay mekiğiyle toplu taşıma yapıyorlar o derece reklam yapmışlardı. bunların başında olduğu belediyedende anca yol çökmesi beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 mani said: adamlar bildiğin tercihli yolu metrobus diye dayadılar istanbullulara daha ne olsun. zannedersinki uzay mekiğiyle toplu taşıma yapıyorlar o derece reklam yapmışlardı. bunların başında olduğu belediyedende anca yol çökmesi beklenir. O Metrobüs ki şu an 1. Köprü trafiğinin taaaaa içine ediyor, akşamı sabahı bezdirdi trafik... Yap kardeşim belediye otobüsüne tercihli yol. Herkes toplu taşımaya yönelsin. Her arabada 1 1 1 1 1 1 1 kişi bezdim be her sabah 2 saatte köprü geçmekten, 30 senedir İstanbul'dayım bitmedi arkadaş trafik sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/523120080801060926377.jpg http://www.haber7.com/haber/20080801/Istanbulda-yol-coktu-trafik-felc.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 olan bana oldu ya bizim peynir sirketi megacenterda anamiz agliyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bazı süper zekalı arkadaşlar demiş ki tayyip mi AKP mi çökertti yolu. bu yol yapım ihallerini kim aldı sanıyosun? ihaleyi fahiş fiyatlara alıp ufak taşeron firmalara ucuza yaptıran kim ? bu hükümete yakın firmalara yol yapımı verilip açılan çukurlarda ölen çocuklardan sonra aynı firmaya verilmedi ihaleler ? hala burada nasıl savunabiliyosunuz anlamış değilim badem bıyıkları. bir de utanmadan çemkirmiş atatürk zamanında olmuyomuydu diye. cidden biraz beyniniz çalışsın sonra burada kalkın kirli ihallerle ile cebini dolduran yeşil sermayeyi savunmaya çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ALLAHIN TAKDİRİ ARKADAŞIM KİMSENİN SUÇU YOK LÜTFEN!!!!!11!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 hergün 2 kere geçtiğim yol her seferinde bol bol sayıyordum zaten iyi,dahada saymamı istiyorlarmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar