Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bağyan vokalli gruplar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şuan itibariyle theater of tragedy-storm,lacuna coil-karmacode,catalfaque-dialectique,nouvelle vogue-nouvelle vogue kişilerin albümlerini indrdim

yazdıklarınız arasından daha indireceklerim mevcut. ama lacuna abla güzelmiş :D daha son 2 albümü dnleyemedim
Mesaj tarihi:
nouvelle vague benzeri başka grup bilmiyorum aslında :P bunlar vokallerinin daha önce dinlemediği şarkıları çalmaya çalışır genelde, o yüzden yaptıkları coverlar ilginç oluyo... bi de pm.
Mesaj tarihi:
o zaman sen o bahsettiğim kadının bulduğun bütün parçalarını indir. zaten öyle yaparsın heralde :D secretla yetinme :P

edit: bi de önceden sölenmiş Paris Combo diye, bu da iyidir baya.

edit 2 : Lisa ekdahl var bi de. Silje Nergaard da var.
Mesaj tarihi:
oofff... dun theatre of tragedy grubunu kesfettim. cidden cok hoşuma kactılar.

hele bu kendileriyle aynı tasıyan ilk albumdeki a distance there is sarkısını sabahtan beri dinlemekteyim...

bu post tavsiye mektubu gibin bişidir...
Mesaj tarihi:
yavaş yavaş zamanla hepsini ednicem söylenenlerin. aralarda acayip gruplar mevcut. ayrıca theatre of tragedy nin son albmünü indirdim bende pek sarmadı ama kendi adını taşıyan albüm güzel diyorsan onu indireyim bide
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
o zaman sen o bahsettiğim kadının bulduğun bütün parçalarını indir. zaten öyle yaparsın heralde :D secretla yetinme :P

edit: bi de önceden sölenmiş Paris Combo diye, bu da iyidir baya.

edit 2 : Lisa ekdahl var bi de. Silje Nergaard da var.

lisa ekdhal ın hangi albümünü önerirsin? 10 albümünü buldum hangisini indireyim
Mesaj tarihi:
Theatre Of Tragedy ,Der Tanz Der Schatten, Velvet Darkness They Fear, A Rose For The Dead, Aegis albümleri güzel.

Theatre Of Tragedy

Aegis ten sonra bir Theatre Of Tragedy nin varlığına inanmıyorum. Benim için industrial bozması dark pop grubu olarak sürünerek, rezil bir şekilde değil, Aegis in ardından gururlarıyla, sağlam bir grup olarak öldüler. Aksine de ikna edemezsiniz beni.

Mesaj tarihi:
DeadSkinMask said:

lisa ekdhal ın hangi albümünü önerirsin? 10 albümünü buldum hangisini indireyim

Sings Salvadore Poe albümü olabilir :)

bi de Zaugna Khaldun saolsun Lizz Wright diye bi ablamız var, sesi güçlü baya.
Mesaj tarihi:
DeadSkinMask said:
Mortis said:
BLONDE REDHEAD!

metal değildir.

23 albümünü indirdim buda çok hoşuma gitti.

edik: albüm adı 23 bir an okudum yazdığımı garip geldi 23 tane albüm indirdim gibi olmuş

23 güzeldir, bi de misery is butterfly albümünü dinle. tadından yinmez.
Mesaj tarihi:
DeadSkinMask said:
yavaş yavaş zamanla hepsini ednicem söylenenlerin. aralarda acayip gruplar mevcut. ayrıca theatre of tragedy nin son albmünü indirdim bende pek sarmadı ama kendi adını taşıyan albüm güzel diyorsan onu indireyim bide

ilk ve 2. albumu indirrr...:D

1995 - Theater of Tragedy

1996 - Velvet Darkness They Fear
  • Yeni Oluştur...