DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 şuan itibariyle theater of tragedy-storm,lacuna coil-karmacode,catalfaque-dialectique,nouvelle vogue-nouvelle vogue kişilerin albümlerini indrdim yazdıklarınız arasından daha indireceklerim mevcut. ama lacuna abla güzelmiş :D daha son 2 albümü dnleyemedim
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mr_Hand said: Nouvelle Vague (tu) ellerinden öptüm mr.hand-ince- böyle daha bildiğin varsa söyleyebilir misin?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 nouvelle vague benzeri başka grup bilmiyorum aslında :P bunlar vokallerinin daha önce dinlemediği şarkıları çalmaya çalışır genelde, o yüzden yaptıkları coverlar ilginç oluyo... bi de pm.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 aslında sıkmazsa Madeleine Peyroux bile olabilir.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mr_Hand said: aslında sıkmazsa Madeleine Peyroux bile olabilir. zaten hastasıyım bu kadının. tüm albümleri var. sıkar mı heç..
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 o zaman sen o bahsettiğim kadının bulduğun bütün parçalarını indir. zaten öyle yaparsın heralde :D secretla yetinme :P edit: bi de önceden sölenmiş Paris Combo diye, bu da iyidir baya. edit 2 : Lisa ekdahl var bi de. Silje Nergaard da var.
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 oofff... dun theatre of tragedy grubunu kesfettim. cidden cok hoşuma kactılar. hele bu kendileriyle aynı tasıyan ilk albumdeki a distance there is sarkısını sabahtan beri dinlemekteyim... bu post tavsiye mektubu gibin bişidir...
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Aegis ve öncesindeki bütün albümleri süperdir sonra bozdular ama bayağı
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yavaş yavaş zamanla hepsini ednicem söylenenlerin. aralarda acayip gruplar mevcut. ayrıca theatre of tragedy nin son albmünü indirdim bende pek sarmadı ama kendi adını taşıyan albüm güzel diyorsan onu indireyim bide
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mr_Hand said: o zaman sen o bahsettiğim kadının bulduğun bütün parçalarını indir. zaten öyle yaparsın heralde :D secretla yetinme :P edit: bi de önceden sölenmiş Paris Combo diye, bu da iyidir baya. edit 2 : Lisa ekdahl var bi de. Silje Nergaard da var. lisa ekdhal ın hangi albümünü önerirsin? 10 albümünü buldum hangisini indireyim
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Theatre Of Tragedy ,Der Tanz Der Schatten, Velvet Darkness They Fear, A Rose For The Dead, Aegis albümleri güzel. Theatre Of Tragedy Aegis ten sonra bir Theatre Of Tragedy nin varlığına inanmıyorum. Benim için industrial bozması dark pop grubu olarak sürünerek, rezil bir şekilde değil, Aegis in ardından gururlarıyla, sağlam bir grup olarak öldüler. Aksine de ikna edemezsiniz beni.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mortis said: BLONDE REDHEAD! metal değildir. 23 albümünü indirdim buda çok hoşuma gitti. edik: albüm adı 23 bir an okudum yazdığımı garip geldi 23 tane albüm indirdim gibi olmuş
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 skunk anansie (şu zenci ablanın grubuydu.skin.) daş gibi melodiler sound falan pek hoş.ayrıca eşine az rastlanır bi ses skin.
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Horrorpops ta olur, eğlenceli böyle rock
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 DeadSkinMask said: lisa ekdhal ın hangi albümünü önerirsin? 10 albümünü buldum hangisini indireyim Sings Salvadore Poe albümü olabilir :) bi de Zaugna Khaldun saolsun Lizz Wright diye bi ablamız var, sesi güçlü baya.
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 the gathering - how to measure a planet indir, kan çıkmazsa para yok.
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 aa evet o süper bi albüm. ayrıca gatheringin "souvenirs" ve "if then else" albümleride güzeldir.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 DeadSkinMask said: Mortis said: BLONDE REDHEAD! metal değildir. 23 albümünü indirdim buda çok hoşuma gitti. edik: albüm adı 23 bir an okudum yazdığımı garip geldi 23 tane albüm indirdim gibi olmuş 23 güzeldir, bi de misery is butterfly albümünü dinle. tadından yinmez.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 o değilde bunların hepsini torentten bulamıyorum ben :( site ismi vermek sorun çıkartır mı? bunları indirebileceğim bulabileceğim bir site var mı?
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 DeadSkinMask said: yavaş yavaş zamanla hepsini ednicem söylenenlerin. aralarda acayip gruplar mevcut. ayrıca theatre of tragedy nin son albmünü indirdim bende pek sarmadı ama kendi adını taşıyan albüm güzel diyorsan onu indireyim bide ilk ve 2. albumu indirrr...:D 1995 - Theater of Tragedy 1996 - Velvet Darkness They Fear
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 draconian ben de tavsiye ederim
Öne çıkan mesajlar