Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 evet amerikada böyle bi canavar varmış.belki açılmıştır olsn şansımızı deniyelim canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 çok korkunç la oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bu yüzüomu? Oha denize girmem valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yusuf yusuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 marduk lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 kabuksuz kaplumbaga lan bu ne canavarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 amerikanin canavari bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Whoops said: kabuksuz kaplumbaga lan bu ne canavarı +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Whoops said: kabuksuz kaplumbaga lan bu ne canavarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Quibble said: Whoops said: kabuksuz kaplumbaga lan bu ne canavarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 öle kaplumbağa mı olur lan bildiğin canavar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 NE KAPLUMBAĞASI ARKADAŞLAR BİLDİĞİN YARATIK İŞTE ALAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 şöyle büyük bişey çıksa da yese alayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Normaldir bence bunda abartılacak bişey yok. . dünyada ismini bilmediğimiz ve hiç görmediğimi... AHAHAHAHA yorumlara gel! Gerçekten dehşeteeeeeeeeee düşürücü.......... hayatta daha neler neler görecez bilemiyorum ama bu da diğer şeyler gibi çok farklı... [17:12-KIS GÜNESIMMM] ahahahahaha kış güneşim, taze kokan kır çiçeğm, ah be tarla domatesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 kitana said: NE KAPLUMBAĞASI ARKADAŞLAR BİLDİĞİN YARATIK İŞTE ALAL fazla heycanlanmisin hayirdir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 vallahi ciddi heycanlandım. bunun gibi esas konularda , bu tür acımasız yaratıklar adına kaplumbağaların günahının alınmasını doğru bulmadım ve isyan ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 tamam ozmn bu kadar deger verdigine gore bu canavarin Pati ismini tak bizde ona gore hitap edelim.. canavar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 şaka maka öyle düşündüğümü sanıyorsan şaka yapıyorum dfhaha bildiğin kabuksuz kamplumbağa işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 HAYIR O BIR CANAVAR !!! ISMIDE CANO ! sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Quibble said: HAYIR O BIR CANAVAR !!! ISMIDE CANO ! sdfsdfsdf fazla heycanlanmışsın hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 kitana said: vallahi ciddi heycanlandım. bunun gibi esas konularda , bu tür acımasız yaratıklar adına kaplumbağaların günahının alınmasını doğru bulmadım ve isyan ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Quibble said: tamam ozmn bu kadar deger verdigine gore bu canavarin Pati ismini tak bizde ona gore hitap edelim.. canavar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 oynayın DNAlarla sonra canavar bulduk hobarey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 kitana said: Quibble said: tamam ozmn bu kadar deger verdigine gore bu canavarin Pati ismini tak bizde ona gore hitap edelim.. canavar.. CANO olm iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar