Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 herşey arzu ettiğin gibi olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ivy said: tamam diyorum eylül sınavını geçiyim sonra başlıyım okula. baktım kötü gidiyor sevmedim yapamıcam. dondurayım öss kasayım. Geç okudum kararını vermişsin ama ben yinede söylemek istedim.Bence yapman gereken budur. Kolaya kaçmadan bu ay adam gibi çalışırsan eylülü geçersin.Bu kapasitenin olduğunu zaten össde göstermişsin onda nasıl kendine güveniyosan bundada o derece güvenmelisin.Tek yapman gereken çalışmak nereye gidersen git nasılsa çalışman gerekicek.İngilizcenin gerekliliği konusuna girmiyorum bile. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 abicim hangi türlü daha rahat olacağını düşünüosan onu yap. tabi geleceği düşünmek gerek, ama huzur la oranını dengeli tutmalı, üç günlük dünya :D çok kararsız kaldıysan, kafana estiği gibi takıl. bi de abi bahsettiğin şey ingilizce, illaki lazım olacak otur kas, günlerini zehir etmeden tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hem öss çalışıp hem ingilizce öğrenerek kendini nasıl tanıyacaksın çok merak ettim ve endişelyim bu konuda. bi insanın kendini tanıyabilmesi için dışarıya açılması lazım gibi geliyor bana. ama sen derslere kapanacaksın. tabi karar senin. en kötü karar kararsızlıktan iyidir. inşallah istediğin gibi olur herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 of insanlar ne zorluklarla okuyor üniversiteyi doğru dürüst para gönderen bir ailesi olmayanlar. seninki gibi senaryoları görünce sinir oluyorum elimde değil kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ivy said: dondurmaya karar verdim. bi yandan öss bi yandan ingilizce geçinip gidicem. kendimi tanımak ne istediğime karar vermek için de önümde koca bir yıl olucak. seçtiğim tercih ettiğim de bu olduğu için katlanıcam. biliyorum çok zorlanıcam. tekrardan dersane üstüne bi de ingilizce kursu çok çok zor olucak. ama yapıcam. kolaya kaçmak için zoru seçtiğimin farkındayım. ama ben bu hazırlığı 60la geçersem seneye yine çok zorlanıcam. önümdeki sene hem ingilizce proplemimi çözücem iyice öğrenicem hem de boş durmayayım diye öss çalışıcam. bütün sene boyunca da iyice karar vericem odtü tarihte olmalı mıyım olmamalı mıyım diye. aldığım karar budur eh cesaret isterdi bu. istediğin gibi olur inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 buarada dersanedekilere sakın ben geçen sene odtüden burs aldım bu sene tekrar giriyorum deme hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Evet söyleme bencede=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 CthuLhu said: herşey arzu ettiğin gibi olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Quibble said: Arma said: Off. Ben baya bi ayrı kalmışım bu konulardan. gerci dedigin doru oluyor cunku lise 4 yil oldu :D.. yani 89-90-91 iler giriyor sanirim sinava bu sene =) Aaa. Bilmişim. Çok mutlu oldum :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ben senin yerinde olsam reklamcılığı istanbulda güzel bi yerde okurdum. Reklamcılık istediğini biliyodum zaten senin konusmustuk hatırlarsan. ama bana kalırsa babanın baskısıyla kaldın gibi geliyo ankara da.. dediğim gibi aynı puanı yapabilirsen bence İstanbul'da oku istediğin bölümleri. sonra haklıymıssın dersin. forumda yazılanları okumadm belki istanbulla ilgili bişeyler demişssindir bilemicem tabii. ama ki izmir de okucam dersen odtü de kal derim. Ki bişeyin farkında ol reklamcılık spesifik bişey değil. yani bi dişçilik gibi değil. ve inan bana reklamcılık okumayan adamlar olur hep ajanslarda vs. o sana bağlı bişey yetenek işi. Yani okulda çok bişey öğretceklerini de sanma. ama master çak sonra bi tane en havalısından tatından yenmez o zaman. diyeceğim odur ki istanbulda okucaksan bi kere daha öss stresine gir yoksa kal güzel odtünde. öss den zevk alabilmişsen bence bölümünden hayli hayli alırsın ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imbaymis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 kızım senden bi yol olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 vereyim editin gözüne sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar