Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ahuauhauhauha fede :D edit: ayrıca en azında "bebeyim" yazmamış. Türkçesi düzgün kazma arkadaş :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Açıldı kanka, 3-4 kere falan (:P)
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 tebrikler! bu resmi foruma 37. kez koyan kişi olarak tarihe geçtiniz ve bunun yanında bizden bir link kazandınız.
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 sdfsdf bunları hep duyardık da hep bir efsaneden ibaret olduklarını sanardım.ne var yeni gördüm :) adresin sahibinin bayan olduğunu söyle birde tam olsun.
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bu durumda haber niteliği kazanır bak. Ha aranızda sevgilisi terk ettikten sonra porno izlemeyi kesecek kadar kötü duruma gelmiş olan varsa bilemeyeceğim. Gelin itiraf edelim;
Öne çıkan mesajlar