Rilindorlan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Komşumuz mp3 playerlı araba almıs,birisi de söylemiş heralde buna internetten istediğin her türlü müziği buluyosun amca diye,adam geldi şimdi bi kaç istekte bulundu,amcayı sevdiğim için isteğini yerine getiricem. Bana uzun yolda 50-60 yaşlarındaki bi insanın dinleyeceği, FRANSIZ,İTALYAN ve YUNAN sanatçı isimleri lazım.Bulundukları ülkelerin havasına sokabilicek türde müzik yapanlardan... Mikis Theorakis-Zorba the Greek parçasını dinlettim hoşuna gitti. Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinicem.
aente Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yanni olur, edith piaf olur, yann tiersen olur öyle şeyler geldi aklıma slow deyince.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 tam da şimdi böle fransızca ufak bi mp3 klasörü buldum bi makinede :) du bakim Léo Ferré Lynda Lemay Félix Leclerc falan :P kurcalamadım fazla listeyi şimdi dinleyip bunları sölüyorum... www.last.fm adresinde chanson francaise yazarsan böle bi sürü de bulursun. +bi de yukardakiler tabi :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Harmonium var, Harlequin diye bir grup vardı sanırım, yanılıyor olabilirim ama.
Rilindorlan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 başladım indirmeye hepsini.öhm yok indirmeye değil,siparişlerini vermeye....teşekkürler yardımlarınız için
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 aente said: yanni olur, edith piaf olur, yann tiersen olur öyle şeyler geldi aklıma slow deyince. bunlara + olarak goran bregoviç de olabilir yavas değildir ama yola iyi gider.hatta with two canvas shoe albümü olabilir.veya arizona dream. bide şiddetle edith piaf diyorum.
plasticmouth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 pink martini seviyorsan paris combo da seversin..
Öne çıkan mesajlar