metboy Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 said: Deep-Night, 29 Mart 2004 11:30 tarihinde demiş ki: Abicim AKP yi savunmak değil ama çok içi boş konuşuyorsunuz yani Eaaah kötü işte benim düşünceme uymuyosa kötüdür.. Çıkarın abi tek tek şunu yapacağız dedi yapmadı ahanda diyin ve belgelendirin boş boş sallamayın yani. ekonomiyi düzeltçez dedi, düzeltti de hemde nasıl düzeltti öle böle değil. tüpraş ve tekeli satarak. bu kadar anlamsız bir şey daha yapamazdı. 1 yıllık cirosuna tüpraş satıldı. bilseydim ben alırdım tüpraşı 1 yıl sora öderdim borcumu. işte ekonomiyi insanlara bu şekilde düzeltildi gibi gösteriyolar. türkiyenin büyük çoğunluğuda buna inanıyo. ne diyeiblirimki.[signature][hline];;suicidal icq
inf Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 uzun bir yazı yazmıştım ama postlama ihtiyacı bile duymadım.. çok yazık.. Yanına yaklaşılınca gıdaklayan tavuk robotlarının olduğu bir ankaraya ve 5 yıl içinde molla rejimine kavuşuruz işallah(!)..
Dojorel Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ankaranin panayir alanina donmesini engelleyecek kimse kalmamis oldu boylece.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Etos Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 AKP hükümeti Türkiye'nin bugüne kadar en kötü diplomatik ilişkilere sahip olan hükümetlerinden biridir. Dış işlerinde çözülmesi gereken Avrupa Birliği, Kıbrıs, Irak gibi bunca sorun varken AKP ile biryerlere gelebileceğimizi umanlar ne yazık ki hayal görüyorlar. Bir gün ülkece bu hayalden kurtulacağız, ama bazı şeyler için çok geç olacak..
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 said: Peradur, 29 Mart 2004 13:03 tarihinde demiş ki: at gozluklerinizden kurtulun ... [signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 said: Khirsah, 29 Mart 2004 14:54 tarihinde demiş ki: said: Deep-Night, 29 Mart 2004 11:37 tarihinde demiş ki: ee brave hayat böyle AKP de Dervişin yaptıklarının üstüne oturdu. Sonuçta sürdürebilmek önemli. +1 Derviş sayesindedir ki Akp bu yerel seçimlerde bole tavan yaptı..Adam söylüyor ilk geliği zaman devlet bankalardaki paralara el koymayı düşünüyormuş..Adam geldi ülkeyi düzeltti,CHP yi eski Chp sanarak onlara katıldı ki bu onun en büyük hatasıydı,ve şu anda harcanıyor..O adama çok yazık oluyor Tek kurtulış zaten solda birlik ve lider olarak da İsmail Cem ve Kemal Dervişin gelmesi bence en azından ikisi de söylediklerinin ve yaptıklarının arkasında duruyorlar ve dürüstler kemal derviş başkan olacak baykal istese de istemese de ve bu yakındır. ismail cem'e de katılıyorum aradaki buzlar erise de ikili tekrar buluşsa. ismail ceme çok yazık olmuştu asıl ama işlte hep aynı kafalar ben birleşmem mantığı yüzünden akpye filan gerici diyoruz da gerçek geri kafalı bunlar herhalde :)
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 eh yani, bazı arkadaşlar akp iktidarı yerine askeri darbe olmasını tercih edecek kadar fanatik neredeyse. seçimlerin sonuçlarına zerre kadar itibar edilmeyecekse ne anladık demokratik anlayıştan? dsp birinci partiyken 'milletin anlayışı, görüşü' dar değil ama akp seçilince 'bu milletin kafası çalışmıyor'? bu muydu demokrasi? gönüllü otokrasi? geçen seçimlerde de aynı olay yaşandı, falanca parti seçilince demokrasi çalışıyor, filanca seçilince çalışmıyor. tutulan partide hata yok, millette hata var. bana göre de c partisi kazanmadı diye hem chp'ye hem akp seçmenleri embesil gelsin o halde. ne güzel ya, oldu olacak cumhuriyeti kaldırıp proleter monarşi kuralım, seçim masrafı da olmaz. ne de olsa "demokrasi çalışmıyor, milletimiz kendisi için iyi olan nedir bilmiyor".. bu da benim iki sentim diyesim geldi..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Dojorel Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 demokrasi calisiyor. benim kizdigim oy kullanmayip, sonucta cikanlar ustunden ahkam kesen insanlar. ankarada 600.000kisi oy kullanmis mesela sadece. Sonra da neden melih geldi diyoruz.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 said: Dojorel, 29 Mart 2004 20:15 tarihinde demiş ki: demokrasi calisiyor. benim kizdigim oy kullanmayip, sonucta cikanlar ustunden ahkam kesen insanlar. ankarada 600.000kisi oy kullanmis mesela sadece. Sonra da neden melih geldi diyoruz. Şahsen oy kullanma sorumluluğunu hisseden kesimin seçtiği başkanı isterim.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
Dojorel Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 lutfen.. oy kullanmama konusunda sadece melih gokcek i soyledim farkettiyseniz. karsisinda gercekten halkin guvenini kazanmis, hakkiyla gorevini yapabilecegine beni inandirmis bir aday vardi diyemem. ama ankarada oturmayan anlayamaz adamin icraatlarini, kafasinin calisma seklini ve hayal ettigi ankarayi. buna ragmen seciliyor. ne diyim. oy atmaya gitmeyip melihten sikayet edenlere ben kiziyorum. hepsi bu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Bugarea Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Allah sonumuzu hayır etsin.[signature][hline]May the Force Be With You
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 dsp+shp+chp+ytp bir birleşmeliler. Chp altında birleşmeliler bence,fakat 1 tek şartla;o da Baykal'ın genel başkan olmaması...[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
Öne çıkan mesajlar