Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yerel seçim sonuçları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nedir bizim bu solcu ayrılıklarından çektiğimiz kardeşim..Bıktık artık birleşseler en azından Trde solun çökmediği gösterilmiş olacak..Ankaraya bakıyorsunuz iki sol parti resmen birbirlerini bölmüşler birleşseler Melih Gökçekle başabaş olacaklar..AMa yok hepsi de kahraman ya birleşemezler..Daha vahim olan tablo seçim sonucunda sağ oylar%70e varırken sol oylar %25 düzeyindedir...Bari akıllanıp birleşseler de 2006yı kurtarsak

Ayrıca Celal Doğan gibi bir insan dahi iktidar rüzgarının ve tam anlamıyla gazının önünde harcanıyorsa pes yani!![signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
Şu akp iktidarının yaptığı fazla birşey yok onu da söyleyeyim.
Sadece yaptığı ufak şeyleri çok önemliymiş gibi gösteriyor ve kötü icraatları bizlere yansıtmayıp üstünü kapatıyorlar.
Adamlar irtica sonuçta...
Bir partinin kurucu genel başkanının tarikat şeyhinin ayak ucunda resmi çıkıyorsa,ne diyeyim ben...[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
Mesaj tarihi:
said:
Khirsah, 29 Mart 2004 09:44 tarihinde demiş ki:
Daha vahim olan tablo seçim sonucunda sağ oylar%70e varırken sol oylar %25 düzeyindedir...Bari akıllanıp birleşseler de 2006yı kurtarsak

Herkesin kendin gibi düşündüğünü var sayarak konuşuyorsun.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG.
LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi

[/b]
Mesaj tarihi:
said:
RamsesII, 29 Mart 2004 11:28 tarihinde demiş ki:
Sadece yaptığı ufak şeyleri çok önemliymiş gibi gösteriyor ve kötü icraatları bizlere yansıtmayıp üstünü kapatıyorlar.

Abicim AKP yi savunmak değil ama çok içi boş konuşuyorsunuz yani Eaaah kötü işte benim düşünceme uymuyosa kötüdür.. Çıkarın abi tek tek şunu yapacağız dedi yapmadı ahanda diyin ve belgelendirin boş boş sallamayın yani.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.

[/b]

[Bu mesaj Deep-Night tarafından 29 Mart 2004 11:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Melih ankaraya dediği şeyleri yapmaz umarım. Üzerinde dev boyutlarda uçak maketi olan otel, Sehir girişine 50mtlik heykel ve tabi yanına gidince hayvan sesi çıkaran robot hayvanlar (bu nedir ya? TRnin en güzel hayvanat bahçesi burda iken ona yatırım yerine neden suni bir hayvanat bahçesi???? )[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
Ya büyük şehirlerde saten Akp kazanmadı ki bence. Bu seçimlerde önemli olan adaylar Ankara' da bence Akp kazanmadı Melih Gökçek kazandı. Eğer Akp kazansaydı Çankaya' da hezimete uramazdı. (Bana göre hem Çankaya hem de Büyükşehir adayları üç kağıtçıydı Akp' nin) Melih Gökçek' in icraatı war ama parayı nerden buluyo onu dusunmek lazım bir dahaki secimde melih secilemezse borcları biz oduycez gibi geliyo bana.
Saten adam bi de metro dan kazandı seçimi. Halbüki o da Murat Karayalçın' ın projesiydi.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ee brave hayat böyle AKP de Dervişin yaptıklarının üstüne oturdu. Sonuçta sürdürebilmek önemli.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.

[/b]
Mesaj tarihi:
ya bi de metronun bu kadar üzün sürede olmasının sebebi de Melih Gökçek ama varoşdaki insanlar bunları bilmiyor ki. Adamın oylarının çoğu varoşlardan. ( Şehirden de oy weren çok kişi war tabi )[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Abi ya Murat Karayalçın' ı da savunmucam onu da sevmezdim ama Melih Gökçek' den iyi olduğunu düşünüorum sadece (projeyi de gerçekleştirmeye başkanlık dönemi yetmemişti)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
refah partisi ve akabinde akparti adım adım yükselirken başörtüsüyle uğraşıp partilerini kapatarak aşağıya çekmeye uğraşacaklarına iş yapsalardı bu kadar kepaze olmazlardı.
Mesaj tarihi:
melihin ne icraati var allahaşkına ya. şehrin en işlek yollarından birinin içine etmek mi? metroymuş. o metro olacak diye felç oldu trafik ne işe yaricak orda metro. hadi diyelim başka yolu yok niye 9 sene bekledi de son sene başladı buna.

adam gitti ankaranın yıllardır simgeleşmiş amblemini değiştirdi cami atakule fln koydu var mı daha ötesi ya.

konuyu dağıtıyorsunuz iyice akp ne yapmış fln diye. fazla uzatıp topicin kilitlenmesini istemiyorum ama en azından gidin dsi vs türü ülkenin önemli yerlerine bakın. bir anda nasıl kadrolaşmış
Mesaj tarihi:
kim ne derse desin, melih gökçek bu kadar oy alabiliyosa, üst alt geçitlere ve fıskiyelere bakıp mutlu olan baya kalabalık bi grup var demektir ankarada. eh, hakettiğimiz buymuş. "solun oyları bölündü, gökçek 10% oyla seçildi, halkı temsil etmiyo" geyikleri de artık biter umarım. basbaya adam hayvani farkla seçildi işte daha ne. ankaralı denen adam böyle bişi işte.

*!metroya iner, dev ekranlarda gökçeği izlemeye başlar*[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim.
Mesaj tarihi:
hehe sorun orda zaten. göçler arttıkça bunlar daha çok oy alıo. ankaranın en büyük ilçesinde %50yi geçio işte chp.

o köprüler hele nasıldır ya 20 metrede bir üst geçit dünyada birtek ankarada vardır herhalde

hakkaten de insanlar bunu hakettiklerini düşünüyorlarsa bize birşey düşmez tabi
Mesaj tarihi:
"iktidar partisi oy oranını artırdı"
az evvel haberlerde duydum. 31 yaşındayım ve bu cümleyi ülkemizde ilk defa duyuyorum. birileri iktidar olduktan sonra yıpranmamışsa bunu biraz düşünmek gerekir. iktidar olmak her zaman yıpratır. hele hele bu partinin başkanı istanbul belediyesinden sağ salim çıktıktan sonra iktidar olup sağ salimliğini hala koruyorsa oturup sağı solu bırakıp iyice düşünmek lazım.
gerici bunlar, allahçı bunlar, dinci bunlar, sakallı bunlar.... peki kim bunlar? türkiyenin yarısı... peki vay mı halimize? valla benim halime vay değil şahsen.
Mesaj tarihi:
said:
RamsesII, 29 Mart 2004 11:28 tarihinde demiş ki:
Adamlar irtica sonuçta...
Bir partinin kurucu genel başkanının tarikat şeyhinin ayak ucunda resmi çıkıyorsa,ne diyeyim ben...

Bir de bu mektup olayı var. Meclise kadar gitti yanıt verilmedi... (Türkçe'ye çevrilmiştir)

MEKTUP

Dr..Paul Wolfovitz
Savunma Bakan Vekili
Pentagon
Washington DC, 20301
Ford
4 Kasım 2002

Değerli Dr.Wolfowitz,
Ülkelerimiz arasındaki tarihsel ortaklık ve dostluğun gelecekte de sürmesi ümidimi paylaşmak için, bu mesajımı ortak dostlar aracılığıyla doğrudan size ulaştırmak isterim.

Seçim sonuçlarının bizim genelkurmay saflarında biraz rahatsızlık yaratmış olabileceğinden, resmi konumunuz gereği, hiç kuşkusuz haberdarsınızdır. Bilmenizi isterim ki, onların Türkiye’nin müreffeh, seküler (çağdaş) ve birinci dünya topluluğunun güvenilir bir üyesi olması ümitlerini partim ve ben de paylaşıyoruz. Ve geçmişte hiç olmadığı kadar birleşmiş olan ülkemizin çıkarları için en iyisi olacak şekilde birlikte çalışabileceğimiz kanaatindeyim.

Bu amaçla, Org. Özkök ile mümkün olduğu kadar kısa sürede mahrem, özel bir toplantı yapabilmeyi ümit ediyorum. Özel cep numaram şudur: 0533 7...
Bu yardım ve ülkeme geçmişte gösterdiğiniz dostluk için çok teşekkürler.
Sizinle kişisel olarak görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
Samimiyetle sizin olan,

Recep Tayip Erdoğan
Genel Başkan
Mesaj tarihi:
valla ben onu bunu bılmem sonucta bur adamalr gene kazandı ama burdan ne de olsa AKP kazanıcak dıye sandıga gıtmeyen halkımızın yuzde 30 luk kesımını kınıyoruz eger onlar secımlere katılsaydı sonuc boyle mı olucaktı AKP ye bır acıdan helal olsun sandıga gıtmıyene ceza meza kesmedıler yaptırım uygulıycaz demedıler cunkı bılıyorlardı durumu onların secemenı nerdeyse kamp kurdu okullarda bır gece onceden gecen secımde oyle oldu oy kullanmıyanların ellerı kırılsın gıbı sert bır cumle kullanıcam kı annem de dahıl bu kıtleye dunden berı kapışıyoruz zaten
ayrıca kımse oy kullanmıycaksa CUMHURIYET ın veya DEMOKRASININ anlamı nedır yanı ıyı kımse oy kullanmasın 1000 kışı katılsın turkıye genelınde secımlere 950 sı AKP ye oy versın sonrada ıste Turkıyenın secımı yuzde 95 AKP aldı desınler ama o sonuc turkıyenın secımımı o zaman bızım orta cagdakı toplumlardan ne farkımız kaldı koskoca ulkeyı 1000 kişi temsıl edıcekse
Oy kullanmıyanları vatan haını ılan etmek lazım bence ayrıca oy kullanmayıp zahmet edıp sandıga gıtmeyıp sonra AKP kazanınca "Ben onları ıstemıyom" veya "Bunlar hıle yaptı" yada "yuzde bılmemkac.." yorumları yapan ınsanların konuşmaya hakkı bıle yok[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Mesaj tarihi:
said:
Deep-Night, 29 Mart 2004 11:29 tarihinde demiş ki:
Herkesin kendin gibi düşündüğünü var sayarak konuşuyorsun.

Ben orada benim gibi düşünen solcu insanları kastetmiştim deepcim[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Mesaj tarihi:
said:
Deep-Night, 29 Mart 2004 11:37 tarihinde demiş ki:
ee brave hayat böyle AKP de Dervişin yaptıklarının üstüne oturdu. Sonuçta sürdürebilmek önemli.
+1 Derviş sayesindedir ki Akp bu yerel seçimlerde bole tavan yaptı..Adam söylüyor ilk geliği zaman devlet bankalardaki paralara el koymayı düşünüyormuş..Adam geldi ülkeyi düzeltti,CHP yi eski Chp sanarak onlara katıldı ki bu onun en büyük hatasıydı,ve şu anda harcanıyor..O adama çok yazık oluyor

Tek kurtulış zaten solda birlik ve lider olarak da İsmail Cem ve Kemal Dervişin gelmesi bence en azından ikisi de söylediklerinin ve yaptıklarının arkasında duruyorlar ve dürüstler[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 29 Mart 2004 02:01 tarihinde demiş ki:
Mumi olm bi kere sus. yaşadığın şehirde birinci parti ampul partisi ikincisi de saadet partisi...

at kendini

Ampulden banane :)
Saadetin Hizmetleri mükemmeldi ama...
Saadet-Özkafayla bizzat görüşmüşlüğüm var,Eleman meram eski yola bisiklet yolu bile yaptı :D
Şaka maka...Ben hizmete bakarım..Partisini iplemem...Bizim burada Saedat in bir adamı 50 yıllık işi 5 yılda döşedi :pP[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
  • Yeni Oluştur...