Slat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Viktor said: o yzuden insanlarin cikip baska insanalrin neye uzulup uzulmeyecegini dikte etmesi son derece komik ve aptalcadir Kimsenin birşey dikte ettiği yok, üzülmüyorsa insanlar kendine saklasın bi zahmet.. Üstelik şuraya üzülmüyorum yazan bir çok insanın içten içe zuhah çektiği bir gerçek.. Böyle davranırsak o "7.4 yetmedi mi" diyen gerizekalı zihniyetten pek farkımız kalmıyor malesef..
di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Burada üzülmüyorum diyenlerin bir kısmı "oh olsun iyi olmuş" değil, "insanların ölümüne üzülmüyorum, üzülemiyorum"a getiriyor lafı ama nedense göbek atıyorlarmış gibi algılıyorsunuz sanki bile bile ?
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Horizon said: Viktor , yok artık viktory diyeceğim sana. Kardeşim , irnoydi deyip işin içinden kendini çekip oturup burda felsefe yapıyorsun utanmadan. Gİt bu felsefeleri farklı konu altında tartış , millet burda üzüntülerini , baş sağlıklarını ifade ederken , arada yırtık dondan fırlamış gibi saçma sapan insanları sinirlendiren mesajlar atmak ne oluyor ? Başkaları bu tarz saçmalıklara , yok Allah'ın işi 7.4 yetmedi gibi hayvanlıkları yapıyorsa sen de mi aynısını yapacaksın ? Rövanşmı alıyorsun olayın nedir ? Yaptığın yanlışı oturup bir de bu mesajında öyle güzel kabartmışsın ki ne olduğun ortaya çıkmıştır. İnsanlar üzerinde nasıl kin beslediğin , her an laf sokmaya ihtiyaç duyduğun. Bu tarz üzüntü verici bir olayda bile farklılıklara karşı dayanamamazlığını ortaya çıkarabiliyorsun. evet olenelrin aileleri burada taziyelerimizi beklerken biz felsefe yapiyoruz ise bak senin yaptigin ne peki? cok komiksin harbiden internette hele insanalarin ne konusup ne konusmiyicagina duygularini dusuncelerin iaciklama ozgurluklerinedemi sen mudehale edicen bir yazdikalrimi git oku diyicemde senle tartismam zaten acinicak bir olay benim icin ki kendimi acindiricak duruma sokmakta istemiyorum dogustan kör bir insana renkleri anlatamam her rengi kendi karanligi ile eslestirir ve anliyamaz cunki
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yazik olmus. allah rahmet eylesin.ancaaaaak; Buyse said: insanlığınızı kaybetmişsiniz. yazık. bu forumda recall06dan sonra uyelere insanlik ogretecek en son insan sensin. Buyse said: bir insan hapishanede kanser olmaz.
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bu arada yanlış anlaşılmasın, tarikatın büyükleri patlamada geberse zerre umrumda olmaz, hatta yüzümde bir tebessüm oluşur ama ölenler sadece ufak çocuklar.. Bu çocukların ilerde birer militan olacağı da muallak, yani hayat bu sonuçta.. Belki bu boktan yoldan bir şekilde sapacaklardı.. Ama büyükleri için o tren çoktan kaçmış, onların ölmesinde pek bir sorun görmüyorum..
di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Slat çok büyük bir yüzde ile yetiştirildikleri ortam ile aynı oluyorlar. Gözlerinin açılma fırsatı olmuyor pek.
di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ama ben o çocukları oraya koyanlara ve ailelerine sormak istiyorum gerçekten; Esh'in dediği gibi bir kafirlik mi yaptılar da yıkıldı orası? Ya da Kur'an falan mı düşürdüler acaba size ne dersiniz ? diye ... Bu benim açımdan aynı zamanda olaya -çocukların ölmesine- verdiğim bir tepki olurdu eğer yapabilseydim.
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Viktor -benim bildigim- 2 senedir 7/24 paticik sahalarinda siyaset kosturman ciddi sekilde hasar olusturmus beyninde. Saglikli dusunme olayini kaybetmis, kendine dogru gelen seylerin fasistligini yapiyorsun. Fazla yani...
Rilindorlan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 di said: Ama ben o çocukları oraya koyanlara ve ailelerine sormak istiyorum gerçekten; Esh'in dediği gibi bir kafirlik mi yaptılar da yıkıldı orası? Ya da Kur'an falan mı düşürdüler acaba size ne dersiniz ? diye ... onların aileleri emin ol bi bale kursu yıkılmıs olup bu kadan ölü olsaydı,kesin allah cezalandırdı diye düşünürlerdi orası kesin..
arjantin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yazılanlara baktım da inanılır şey değil...aileleri tarafından cahilce, tarikat yurduna yollanmış çocuklar ölmüş,yorumlara bak..ülkeyi çepeçevre kuşatmaya çalışan dincilerden nefret ediyorum,tiksinti duyuyorum, ama bu yorumları anlamak da mümkün değil..gerçekten "7.4 yetmedi mi" türü dinci salak sapık yazılardan farklı olmuyor bu yazıklarınız,aynı öfkeyi yaratıyor okuyanda...bu çocuklar ailelerinin cahillik-bağnazlığı sonucu o izbe "yurtlara" yollanmışlar..beyinlerini yıkamak ordaki amaç,bunu herkes biliyor.ama ölen bu çocukların arkadsından bu yazıları yazmak çok çirkin.. eğer üzülmediysen buraya yazma kardeşim.(biri de yazmış,"ben güngörendeki patlamada ölenlere de üzülmedim" diye,matah şey yapmışsın).bunu yazarsan da en insani şekilde küfrü ederim sana..insani duygularımızı kaybetmeyelim,ölen bizim insanımız,çocuğumuz sonuçta..
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 saglikli dusunmek icin illa bir tarafin militani olmak gerekiyormus fasizm nedir? degerler nedir peki? bu dunya ustunde birbiri ile tipatip ayni dusunceye sahip iki insan varolabilirmiki ben kendi degerlerimi baskalarina zorliyim karsi ciktigim sey fasizm iken fasizm yapmakla suclanmak ne derece bir ironidir tartisilir
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 di said: Slat çok büyük bir yüzde ile yetiştirildikleri ortam ile aynı oluyorlar. Gözlerinin açılma fırsatı olmuyor pek. Evet ama sonuçta kurtulma şansları var genede.. Her insana şans tanımak lazım.. Küpeli uzun saçlı denyonun birine aşık olup türbanı falan atıp evden kaçacak belki kim bilir =) Sonuçta hem batı hem doğru kültürünün iç içe olduğu bir ülkede yaşıyoruz, hiçbir genç insandan ümidi kesmemek lazım..
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yakınlarına allah sabır versin.
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 7.4 pankartını kaldıran teyzeden ne farkınız var diye sorarım kendiyle aynı görüşte olmayanların ölmesine üzülmediğini belirtme,herkese duyurma ihtiyacı duyanlara.
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Viktor said: olduklerine yakinlari haric uzulen kimse yoktur insan denen varlik yapisi itibari ile bencildir maşşallah her .oku biliyorsunuz. bizim duygularımızı da biliyorsunuz. faşizmin allahı bu yaptığın.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Dev said: vicdan benim vicdanım, üzülmüyorum bilader. bu sana sinirlenme hakkını da vermez. üzülmem için gözümde çok faydalı işler yapmış olması lazım o ölen kişinin. benim kriterlerim de bunlar. güngören patlamasına da üzülmedim ayrıca. hey alaam Dev said: BonePART said: suleymanci bi tarikatin kuran kursuymus babam da sabah izleyince, kesin tarikatın kuran kursudur bu, iyi olmuş dedi. lol E buda sana burda gelip dalga geçme hakkı vermez. Ölen küçük cocuklara acımadıysan acıma ama topiğe gelip birşeyler sacmalama lütfen. Düşünüyorumda kuran kursunda ölen cocukların ailelerinin beyni nasıl yıkanmıssa seninde baban yada ailen tarafından o şekilde yıkanmış. Yani sana yazdıklarım bir kulağından girer öbür kulağından çıkar.
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 mock caterpillar from ekşi said: tüp patlamış... çocuklar ölmüş... bunun üzerinden yaptığınız, yapacağınız siyasetinize sokayım! tüpün nerde patladığı, patladığı yerin ne yurdu olduğu, içeride ne yapıldığı, tüpün patlaması ve çocukların ölümü ile korelasyonel bağ sahibi değil! bunu siyasetiniz için kullanmayın aq. cemevinde patlasaydı nolacaktı? misyoner evinde patlasa ne olacaktı? benim evimde patlasaydı ne olacaktı? ihmalin, dinle, siyasetle ne alakası var? farkı ne ulan? onda da ölen insan, bunda da ölen insan.. bunun üzerinden daha hala, ders vermeyin ulan... verecekseniz de, tüpgaz falan filanla alakalı olsun en fazla... 7nokta4 yetmedi mi diyen dangalak kadar dangalak olmayın aq. bu ne iğrenç iş ya!
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bir deger degil gercektir o bana olen insana uzulmek icin bir neden soyle soyliyecegin nedneelrin hepsi kendin ile veya o insanin yakinlari ile ilgilidir anca kotu bir skeilde olmusse aci cektigi icin uzulebilirsin o kadar olum bu dunyadaki herseyden daha gercektir ancak aci degildir aci gidenden mahrum kalanlarin tattigidir ustuste sevdigi pek cok insani kaybetmis biri olarak tecrubemden yaziyorum bunu faiszm filanda yapmiyorum git fasizm nedir ogren bi ota boka fasist demeden once ki daha oncede dendi ne kadar militan ve insan oldugun kuddusi okkir topiginde yaptigin "insanalr hapisanede kanser olmaz" yorumunla tartismaya acildi zaten bu topicde uzulmedim vs vs diyip bokunu cikaranalri elestiricek son insan sensin daha once o topige yazdikalrin burdakilerin yazdiklarindan cokta farkli degil
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 kuddusi ökkırın durumu ve hastalıgı ve bu hastalıga ne zaman ve hangi şartlarda yakalandığı açığa çıkınca kimin ne olduğu açığa çıkar merak etme. bu konu bunun tartışılacağı yer değil.
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 said: 7nokta4 yetmedi mi diyen dangalak kadar dangalak olmayın aq.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Kanser yakalanılan bir hastalık değil.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 @viktor tamam üzülen son insan buyse olsun haklısın peki senin yazdıklarını düşüncelerini değiştircekmi ? Haksızsın bence fazla konusma Bazı insanların düşünce biçimini gördükçe miğdem bulandı. Ne biçim insanlar varmış paticik'te. Horizon gibi tipleri gördükte birde sizin gibi ohh iyi olmuş ölen nasıl olsa (akp'li cocuk) diyen humanizma'nın zerresini görmediğim ataist tipleride gördük
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 neden bunu belirtme ihtiyacı duyuyosunuz peki? çünkü bunu belirtmek bi nevi hoşnutluğunu belirtmektir, açık konuşun kıvırmayın. konunun başlığı çok üzücü olay olur üzülmedim dersin, ahah çok komik lan diye başlık olur bana komik gelemdi dersin. ama gidip birisi annem vefat etti, üyelerimizden bu vefat etti, şöyle doğal afet oldu, bilmem nerde trafik kazası tarzı topic açtığında bunun altında üzülmediğini yazıp herkese duyurmak istiyorsan bu olay benim hoşuma gitti oh iyi olmuş ama insanlığıma laf etmesinler diye farklı formatta hafifleterek söylüyorum anlamına gelir. üstünede abidik gubidik insanın doğası,neye üzüldüğüyle ilgili geyik,felsefe vs.. yapmak kıvırmaktır sadece.
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Atatürkçülüğü savunayım derken yavaş yavaş Atatürkçülükten sapıyorsunuz, dikkat etmek lazım..
Öne çıkan mesajlar