elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 BOTAŞ Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, doğalgaz satış fiyatlarının 1 Ağustos 2008 tarihinden geçerli olmak üzere konutlara yüzde 16.88, sanayiye yüzde 18.7 oranında yansıyacak şekilde arttırıldığı bildirildi. BOTAŞ Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 14 Şubat 2008 tarih ve 2008/T-5 sayılı Yüksek Planlama Kurulu Kararı ile yeni uygulama olarak Enerji KİT'lerinde 1 Temmuz 2008 tarihinden itibaren Maliyet Bazlı Fiyatlandırma Mekanizması'na geçilmesi kararlaştırıldığı belirtildi. Açıklamada, bu çerçevede yapılan hesaplamalar neticesinde doğalgaz satış fiyatlarının 1 Ağustos 2008 tarihinden geçerli olmak üzere konutlara yüzde 16.88, sanayiye yüzde 18.7 oranında yansıyacak şekilde arttırıldığı bildirildi.
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Başlık olacak o kadar gibi olmuş :P
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 İşte zamlardan toplanan paralar buraya gidiyor: said: Ak Parti İstanbul Teşkilatı 18 bin Euro'ya kiraladığı robotla seçmenlerden oy istedi. Vatandaşların seçimlerle ilgili merak ettiği konuları politikacı edasıyla yanıtlayan Akrobot adı verilen robot yoğun ilgi gördü. Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda dün öğle saatlerinde İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Fuat Bol ve partililerle birlikte seçim propagandası yapan Akrobot, kafasını her iki yöne çevirip yürüyerek özellikle çocukların büyük ilgisini çekti. Göz kısmında özel bir kamera ve ses donanımı bulunan robota sorulan soruları, uzaktaki kabinde oturan bir partili mikrofon sistemi ile robot yanıt vermiş gibi cevaplandırıyor. "Barajı hangi partiler geçer" sorusuna, "Birinci belli diğerlerini bilemiyorum" diyen robot, Kasımpaşa futbol takımını tuttuğunu anlattı. Bakırköy'de günde 300 kişi partiye üye olurken, robot sayesinde bu sayının 500'e çıktığı belirtildi. (2007) İşte demokrasiniz böyle işliyor.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bitiyo az kaldi binicem tepelerine
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 lol oha o ne öle çalışıcakmıymış o şey?
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 siz partiyi mi kapatırsınız, buyrun burdan yakın
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ama her bilincli Turk'e dusen sey vatan millet sevgisi ile butun bunlara tahammul etmek, cunku vatanini seven bu sinirlar icinde yasar, ulke sinirlari icinde yasamayanin degerleri yoktur [!].
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 said: bana sormayin onu benim beyim devletim bilir
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bu zam haberi eski değil mi? geçenlerde söylenmişti doğalgaza zam gelecek diye. ama miktar belirtilmemiş olabilir.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 -007- said: İşte zamlardan toplanan paralar buraya gidiyor: said: Ak Parti İstanbul Teşkilatı 18 bin Euro'ya kiraladığı robotla seçmenlerden oy istedi. Vatandaşların seçimlerle ilgili merak ettiği konuları politikacı edasıyla yanıtlayan Akrobot adı verilen robot yoğun ilgi gördü. Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda dün öğle saatlerinde İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Fuat Bol ve partililerle birlikte seçim propagandası yapan Akrobot, kafasını her iki yöne çevirip yürüyerek özellikle çocukların büyük ilgisini çekti. Göz kısmında özel bir kamera ve ses donanımı bulunan robota sorulan soruları, uzaktaki kabinde oturan bir partili mikrofon sistemi ile robot yanıt vermiş gibi cevaplandırıyor. "Barajı hangi partiler geçer" sorusuna, "Birinci belli diğerlerini bilemiyorum" diyen robot, Kasımpaşa futbol takımını tuttuğunu anlattı. Bakırköy'de günde 300 kişi partiye üye olurken, robot sayesinde bu sayının 500'e çıktığı belirtildi. (2007) İşte demokrasiniz böyle işliyor. Abi bari dava kararı sonucu AKP'nin hazineden alabileceği para 1YTLye indirilseydi
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Viktor said: bitiyo az kaldi binicem tepelerine hahahahahhahahahahahhaa
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Lan bu senede tam doğalgazlı eve çıkmıştım asdf
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Kaede said: Lan bu senede tam doğalgazlı eve çıkmıştım asdf Doğalgaz sobası ya da adam gibi petekleri olan bir kat kaloriferi kullanırsan hertürlü ucuza gelir. Yalıtıma özen göstermeni tavsiye ederim. Pencerelerin ısıcam değilse , ismini unuttum slikonvari macun gibi bir madde vardı onunla hava sızmasını önlüyorsun.
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 toplumu kucaklamaya devam ediyor hükümet.
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 petrol fiyatlarıyla doğalgaz fiyatları arasında doğru orantı var direk.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Buyse said: toplumu kucaklamaya devam ediyor hükümet. daha çok kucağına oturtup hoplatmaya devam ediyo gibi geldi bana cıvığını çıkardılar bu zam işinin ya
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Devletimi çok seviyorum ya hiç durmuyolar, yola devam ediyolar (tu)(tu)(tu)(tu)
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Horizon said: Kaede said: Lan bu senede tam doğalgazlı eve çıkmıştım asdf Doğalgaz sobası ya da adam gibi petekleri olan bir kat kaloriferi kullanırsan hertürlü ucuza gelir. Yalıtıma özen göstermeni tavsiye ederim. Pencerelerin ısıcam değilse , ismini unuttum slikonvari macun gibi bir madde vardı onunla hava sızmasını önlüyorsun. Paçalarımızı da çoraplarımızın içine sokalım mı? Buyse said: toplumu kucaklamaya devam ediyor hükümet. Bu da efsaneymiş.
fede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 geçen kış bi ayda 250 lira vermiştik. ısınmıyo da ev. girecek bize bu kış
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paçaları çoraplara sokacakmışsınız, girmiyomuş o zaman, bak horican öyle dedi.
Öne çıkan mesajlar