PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yönetici onaylı üyeliğe geçtiler galiba ?
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yoo üye oldum ben ? veya maila gelcek diyorlar ama admin onaylayacak önce.
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Selam Dede Kasmasin, Emo , Emoresimleri , Emo Avatar,Rock Muzik, Punk , Metal , Metal Türleri , Gothic resimler, Funlar, ´undaki Üyeliginiz maalesef, Prensiplerimize aykiri düstügü icin silinmistir. Bundan sonraki hayatinizda basarilar dileriz. Saygilar
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 evet bende de 120 sn pokemon çıktı sonra poketopuna geri döndüm mecburen şutladılar hemen. yönetici online. there was an attack on the entrance. go down.
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 demin demiyordu onu direk foruma yönlendiriyordu maile de bilgi yolluyolardı
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 proxyleri tutun, proxyleri tutun. ciddi hesap alma zamanı geldi.
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 SAAT 00:20 DE TOPLU SALDIRI BAŞLAYACAK. YENİ GELENLER BÖLÜMÜNDEN BEKLENİYORSUNUZ PLİZ.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Oha kesin aramızda bi köstebek var, çıtlatmış raid yapıcağınızı
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Erken yav 3te yapalım ben de gelirim :D
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ne pis heriflermiş ya. Köstebek olma ihtimali de var cidden. Ayıp lan
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 e olduğunuz için Teşekkür ederiz Sayın, Yahuşuhlu Gothick. Üyeliğiniz Yönetici tarafından en kısa sürede aktifleştirilecektir. Üyeliğiniz aktifleştirildiği Size E-Mail ile bildirilecektir. Buradan Anasayfaya geri dönebilirsiniz. YUH. NE ÇABUK.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 oha msnden biri mi hem de? Çok kötü lan. :D Dövün lan partyde
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ihtimal değil, var işte. geçen de trollemeye kalkanlarınki otomatik banlanmıştı hatırlarsanız, ardından da ortaya çıkmıştı ip leri görebilen bir yetkilinin tanıdığı hede hödö diye.
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 oha bi gazla üye oldm ama bana da aynı uyarı geldi
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Hadi yaa. IP leri adminler dışındakiler göremiyo bildiğim kadarıyla, genel modlar falan göremez herhalde. Vay be. Nedanko dyna ya da hollandalı eleman demek ki :)
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 toplu konuşmaya katılmak isteyenler msn versin pmden
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 "top"lu konuşmada bi "köstebek" var galiba. Öyle diyolar..
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Sabredin gençler, köstebeğin olmadığı, nicklerin code name olduğu, en kral invasion sitesi Vandallar Lejyonu çok yakında.
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben toplu konuşmada değilim balonmail'le üye oldum almadılar şerefsizler. İlla hotmail kastıracak şerefsizler.
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Selam karbonhidrat, Emo , Emoresimleri , Emo Avatar,Rock Muzik, Punk , Metal , Metal Türleri , Gothic resimler, Funlar, ´undaki Üyeliginiz maalesef, Prensiplerimize aykiri düstügü icin silinmistir. Bundan sonraki hayatinizda basarilar dileriz. Saygilar Emo , Emoresimleri , Emo Avatar,Rock Muzik, Punk , Metal , Metal Türleri , Gothic resimler, Funlar, Yönetimi fak !
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Robe_de_Chambre ı da iptal etsinler söyleyin de hotmailı aşındırdım
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yok bizim konuşmada köstebek yok :D
Öne çıkan mesajlar