Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ülen statik ip var bendede, Allahsızlar benide banlamışlar jkfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yeto aghanimcikti said: Bunlar sonucunda Yeto ocaklardan arkdaslari haricinde sosyal hayati olmayan, icine kapanik biri haline gelmistir. HAHAHAHAHAHHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 http://sanalhogwarstokulu.turkforumpro.com/profesorlerin-odasy-f14/admin-bey-bakar-misiniz-t590.htm#4933 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 imzaya bak asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 banned banned banned. açamıyorumki :( ama hogwartsımı özledimm :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 AAHAHHDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 komik enstanteneler varsa sitede açabilen SS alıp koysun ya ölücem yoksa meraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yetemenk said: CaNNi said: Üyelik alamıyorum :d Modeme restar atıp üyelik alayım dedim. Doldurdum bilgileri hayde you have been banned :) mac ban olmasın? Ama modeme reset attıktan sonra girebildim de, üyelik aldırken doldurdum bilgileri gönder dedim. You have been banned :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 allah bilir aynı e-maili kullanmışsındır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Xenocide said: allah bilir aynı e-maili kullanmışsındır :D oldu aynı nicki de kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 insanlık hali bu dalıp kullanmış olabiliten var(:P) belkide admin tetiktedir. "aha gene geliolar!" diyip basmıştır ip banı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ABO AIDMAEDU7AHDUAIJ http://sanalhogwarstokulu.turkforumpro.com/synyf-bakanlary-banyosu-f136/ilk-deneyim-t592.htm#4937 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 no ss no rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yeto aghanimcikti said: Yeto, Erzurum'dan Londra'ya olan uzun yolculugunda hic dinlenme firsati bulamamisti. Les gibi kokuyordu ve bu yeni girdigi ortamda acikcasi bu pek hos birsey degildi. Aksam yurtlarda ise ordan burdan gecen hayaletler ve samatayi birakmayan buyucu bebeleri yuzunden kafasini dinleyememis, bir dus dahi alamamisti. (Burda secmen sapka hala cevap veremediginden binam belli degil admin bey, X diyorum). X yurdu kapisini hasimle carpan Yeto, cebinden sigarasini cikardi ve koridorlarda turlamaya basladi, bir yandan AKP kapatma davasinin sonucunu merak ediyor fakat apolitik Hogwarts politikasi yuzunden ogrenemiyordu. O sirada, Harry'nin cebinden dusurmus oldugu her yeri gosteren haritayi buldu. Gozune hemen sinif baskani banyosu takilmisti. Percy denen sikik hayaletten kacinmak icin yolunu 2 misli kadar uzatmasi gerekti, sonunda nihayet kapisina ulasmisti. Iceri girdiginde gozlerine inanamadi, afrika'da insanlar yiyecek yemek bulamazken, bu adamlar buyuyle akladiklari kara paralar icinde sefa suruyorlardi. Bir anligina, sadece bir anligina "O hayat geride kaldi Yeto, istesen de istemesen de sen artik bunlarin bir parcasisin dedi". Fakat ya ulkesi, ocak arkadaslari, ulkuleri ne olacakti? Bu dusunceler icinde yeto, en azindan biraz keyfini cikarabilirim durumumun diyerek pestemalini cikardi ve banyoya girdi. Annem yemegi hazrlamis bitirince devam etcem HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH LÜTFEN DEVAM ET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/havirt.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Evcil hayvan: Almayın AHAUSDHUASDHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Kayıt : 01 08 2008 Mesajlar : 5 Yaşadığı Yer : Ankara Aile : Bracer Asa : Attim Evcil Hayvan : Almayin hahahahahhahahahah /edit: nayır nolamaz geç kalmışım:'( çok pis içimde patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yeto aghanimcikti said: Yeto, Erzurum'dan afrika'da insanlar yiyecek yemek bulamazken, bu adamlar buyuyle akladiklari kara paralar icinde sefa suruyorlardi. buna öldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ayni zamanda Bracer Attim Almayin oluyo o auaehuaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ahaha adam brandi belle in resmini koymuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 olm of cok egleniyorum http://sanalhogwarstokulu.turkforumpro.com/gol-kenary-f44/cimlerin-uzerinde-t534.htm#4939 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ama link koymayın:( ss or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Critical Information You have been banned from this forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 adamlarn informationu bile crit vuruyo vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar