Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osman Pamukoğlu parti kuruyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ATV den bahsediyosan normaldir. tayyipin damadı aldığından beri izlenmez oldu zaten ATV haber. izlediğim en kötü ve en yanlı haber yayınlarından biri oldu el değiştirdikten sonra.
Mesaj tarihi:
cemad said:
yazan oldu mu bilmiyorum ama atv'nin haberi duyuruş şeklini gördünüz mü? "zamanında iranla neredeyse savaş çıkaracak askeri harekatları düzenleyen Osman Pamukoğlu parti kuruyor"

nedir bu daha dakka bir gol bir karalama başlamış

mallık rulez
forza ATV
Mesaj tarihi:
ATV nin haberini görünce midem kalktı zaten direk adamı ilk aşamada karaladılar.Elindeki kaynakları sonuna kadar vicdansızca prensipsizce kullanmak böyle birşey olsa gerek.
Mesaj tarihi:
hayır bir de o kadar iğrenç birşeye dönüştürüyorlar ki konuyu.

tamam osman pamukoğlunun siyasette ne yapacağı bilinmeyebilir. asker kökenli olduğu için tamamen karşı da çıkılabilir buna saygım sonsuz.

amaa adamın yaptıklarına bok atmak hayvanlıktan öteye geçmez. iranla savaş çıkaracakmışmış. ulan o adama şükran duymanız lazım be yaptıklarından dolayı...

neyse konu dışı oldu ama sinirler tepeye çıkıyor işte
Mesaj tarihi:
Sağlam adamlara verilmesi gereken değer onların yerine denyolara veriliyorsa denecek tek birşey var (Kurtlar Vadisi Mode ON) :

Bir ülkede küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, o ülkede güneş batıyor demektir.
Mesaj tarihi:
ulan victor hugo hugo olani bole bir zulum gormemistir

herkes ayni lafi kullaniyor anasini satayim, adam bilse solemezdi

Bir ülkede küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, o ülkede güneş batıyor demektir.

Snefru said:
Sağlam adamlara verilmesi gereken değer onların yerine denyolara veriliyorsa denecek tek birşey var (Kurtlar Vadisi Mode ON) :

Mesaj tarihi:
cemad said:
yazan oldu mu bilmiyorum ama atv'nin haberi duyuruş şeklini gördünüz mü? "zamanında iranla neredeyse savaş çıkaracak askeri harekatları düzenleyen Osman Pamukoğlu parti kuruyor"

nedir bu daha dakka bir gol bir karalama başlamış

...spu çocukları diye film çıktı ya şimdi, bu cümleyi kullanmak kanunen yasakmı hala mesela atv yönelik merak ettim :L
Mesaj tarihi:
akpnin bi tarafi atti belliki kimse hakkinda bu kadar siddetli karalama kampanyasi baslatmadilar simdiye kadar.
arsivlerden bile kaldiriyorlar doganada baski yapiyorlarmis koymiyacaksiniz diye.

oyum tabiki pasaya keske bir mucize olsada baraji gecebilse tek basina mecliste olsa yeter benim icin.

su an onun ihtiyaci olan partiye onun gibi serefli namuslu ancak unlu sivil simalarin alinmasi benim aklima ato baskani,turhan comez,deniz ulke aribogan, gibi isimler geliyor...keske olsa.
Mesaj tarihi:
izleyen varsa paylaşabilir mi neler dedi?

valla isterse %1 oy alsın ben vericem.

yeter sıkıldım artık muhalefet olsun diye chp'ye oy vermekten. düşerse düşsün oyu. millet kıçını kaldırıp oy kullanmaya bile gitmiyor bu ülkede ne için uğraşıyoruz ki. madem oy vericem paşaya veririm
Mesaj tarihi:
Mhp var ona verin :)

Ben pamukoğlu şizofren diye duymuştum biyerde yanlış mı duydum acaba? Kapalı mekanlarda filan acaip hareketler sergiliyomuş , devamlı köşelere arkasına filan bakıyomuş.
Mesaj tarihi:
konferansları izledim cidden babacan bir adam.

liderlik konusundaki zırvalamaları (insanları çeşitlere ayırması filan) ve kürt sorununa bakışı dışında (pkk ve kürt sorununu ayırd ettiğinden bile emin değilim) süper herif bence. bir de şişkin bir egosu var. ama tüm bunlar çok uzun yıllar boyunca üniforma giymiş ve ordu yönetmiş biri için normal ve olması gereken şeyler tabi. yine de politikaya atılacaksa bu ağızları bıraksa iyi olur.

erciyes üniversitesinde bir öğrenci tck 301. madde hakkında ne hissediyorsunuz diye soruyor. bu arada salondaki
tüm öğrenciler ülkücü muhtemelen çünki gelen soruların tümü gayet yanlıydı neyse verdiği cevap:

-ben düşünce ve fikirlerde asla
sınır kabul etmem. çocukluğumdan beri de bana kimse sınır koyamaz. istediğim gibi yazıcam, istediğim gibi çizicem, istediğim gibi konuşçam. efendim hakaret etmiş bilmem ne biz çıtkırıldım mıyız ya! sen kimsin ya bana hakaret ediceksin! türklüğün korunmaya ihtiyacı yok. hakaret ederse etsin it ürü kervan yürür. asıl sorun 301 in değişmesi talimatının avrupadan gelmesi. önemli olan ne biliyo musun?
bu ülkenin iç işleriyle ilgili ağzını açanın ağzını yırtarım diyebiliyor musun sen?

evet alıştığımız politikacılara göre değişik bir konuşma tarzı var ama tam da bu yüzden bu millet bu adamı sever.

abd karşıtı ve /veya irtica karşıtı ve /veya milliyetçi kesimden oy alır. yani her kesimden oy alabilir.

ama satılmış medya bu adamı da konuşturmaz, işi zor.
Mesaj tarihi:
Aye said:

-ben düşünce ve fikirlerde asla
sınır kabul etmem. çocukluğumdan beri de bana kimse sınır koyamaz. istediğim gibi yazıcam, istediğim gibi çizicem, istediğim gibi konuşçam. efendim hakaret etmiş bilmem ne biz çıtkırıldım mıyız ya! sen kimsin ya bana hakaret ediceksin! türklüğün korunmaya ihtiyacı yok. hakaret ederse etsin it ürü kervan yürür. asıl sorun 301 in değişmesi talimatının avrupadan gelmesi. önemli olan ne biliyo musun?
bu ülkenin iç işleriyle ilgili ağzını açanın ağzını yırtarım diyebiliyor musun sen?

Oooofffofofof budur ya.
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:
Mhp var ona verin :)

Ben pamukoğlu şizofren diye duymuştum biyerde yanlış mı duydum acaba? Kapalı mekanlarda filan acaip hareketler sergiliyomuş , devamlı köşelere arkasına filan bakıyomuş.

fena keklemişler seni. şizofrenide öyle obsesif kompülsif semptomlar olmaz.

paranoid şizofreni demek istiyorsan o hiç değil.
Mesaj tarihi:
e o kadar terörle uğraşınca ben de paranoyak olurum. çok da anormal değil. "oo ne güzel çiçekler böcekler, hayat ne güzel, bugün sokağa çıkayım, alışverişe gidiyim" şeklinde takılmasını beklemiyorsun herhalde :D
Mesaj tarihi:
Show tv komutanı 1 gün gecikmeli de olsa yayınladı! İşte videosu:

[video]http://video.google.com/videoplay?docid=-2650709576867056255?feature=oembed" width="459">

• Yeni Oluştur...