Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osman Pamukoğlu parti kuruyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.sabah.com.tr/haber,F30B22AD22D248F5A8CE4CC73C99928E.html

Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, Türk siyaset hayatına atılarak Halk ve Eşitlik Partisi(HEPAR) adı altında parti kuracağını söyledi.

Sinop Gazeteciler cemiyetinin Mete Çağdaş başkanlığında yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik ziyaretinde bulunan Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, Halk ve Eşitlik Partisi(HEPAR) adı altında parti kuracağını söyledi. Pamukoğlu, parti ambleminin kırmızı zemin üzerinde, sarı güneşin içinden kanatları güneşin dışına taşan, özgürlüğü simgeleyen siyah Anadolu Kartalı olacağını ve 1 ay içersinde İçişleri bakanlığına müracaatlarını yapacaklarını dile getirdi.

Pamukoğlu, "Dokunulmazlıklar kaldırılacak. Partilere hazineden verilen yardımlar kalkacak. Biz iki seferberlik yapmayı planlıyoruz. Ülkenin bütün kaynaklarını birleştirerek bunu yapacağız. Bunlardan biri fakirlik ve yoksullukla mücadele, diğeri de cehaletle mücadeledir. Özellikle dış politika ve siyasette her zaman şunu dikkate alacağız. Başı dik devlet ve onurlu millet. Bunlardan asla taviz vermeyiz. Asla kimseden talimat alamayız. Kimseyi kendi iç işlerimize karıştırtmayız. Bağımsızlık ve özgürlük esas ve temel amacımızdır. Bunu gerçekleştirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu düşünceyi, mezralardan en gelişmiş metropollere kadar her yerde anlatacağız" dedi.

Yeni Kurulacak partinin misyonun insan olduğunu ifade eden Emekli Paşa Pamukoğlu, partinin kadrosunda kamuoyunun bildiği isimlerin yer almadığını daha önce yer alanların bu alanda denendiğini ve sonuçlarının ortada olduğunu belirterek, yeni kurulacak partilerinde emekli olmuş askerlerin kendilerine faydalı olabilecek yönlerini gördükleri zaman, kendilerine katılıp çeşitli görevlerde yer alabileceklerini söyledi.

Parti olarak iktidara geldiklerinde terör ile ilgili olarak terör yuvaları olan dağları temizleyeceklerini ifade eden, Pamukoğlu, elinde tüfekle bu devlete kimsenin kafa tutamayacağını ve meydan okumayacağını belirtti. Pamukoğlu, bunun sayısız yönteminin bulunduğunu ve bu yolları hemen uygulamaya geçireceklerini ifade etti.

halk yerine demokrasi olsaymış hem ucuz oy alırmış hem de depar olurmuş kısaltması diye iğrenç bir espri yapıp diğerlerinin önünü kapadıktan sonra hadi bakalım diyorum
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

- Pamukoğlu, "Dokunulmazlıklar kaldırılacak.

- Partilere hazineden verilen yardımlar kalkacak.

- Özellikle dış politika ve siyasette her zaman şunu dikkate alacağız. Başı dik devlet ve onurlu millet. Bunlardan asla taviz vermeyiz. Asla kimseden talimat alamayız. Kimseyi kendi iç işlerimize karıştırtmayız.

Şunları yapacağına inansam belki düşünürdüm oy vermeyi ama önce biraz araştırayım kimmiş neymiş bu osman pamukoğlu. türkiyedeki hiç bir partiye güven olmaz tanımadığım adama mı güveneceğim.
Mesaj tarihi:
Bu adama güven olur gibi geliyor. Kan Uykusu adlı belgeselden ve kitaplarından hatırlıyorum, vatansever biri, yamuk yapacağını sanmıyorum.

HEPAR ı görünce bi an DTP kapatıldı yenisi açıldı sandım :)
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
Sparkcaster said:

- Pamukoğlu, "Dokunulmazlıklar kaldırılacak.

- Partilere hazineden verilen yardımlar kalkacak.

- Özellikle dış politika ve siyasette her zaman şunu dikkate alacağız. Başı dik devlet ve onurlu millet. Bunlardan asla taviz vermeyiz. Asla kimseden talimat alamayız. Kimseyi kendi iç işlerimize karıştırtmayız.

Şunları yapacağına inansam belki düşünürdüm oy vermeyi ama önce biraz araştırayım kimmiş neymiş bu osman pamukoğlu. türkiyedeki hiç bir partiye güven olmaz tanımadığım adama mı güveneceğim.

kendisi "Kan Uykusu" isimli belgeselle tanınmaya başlamıştır. 90'lı yıllarda terörü bitiren operasyonların komutanıdır. Kitle psikolojisine önem verir ve psikoloji alanında kitapları mevcuttur.

Kendisini detaylı tanımak isteyenlerin kitaplarını okumasını tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
Ya sorun surda, bu hitap sekli zaten egitimli ve okudugunu anlayan adamlara hitap ediyor,

E yahu kardesim sen CHP, MHP nin oyunu bolersin boyle yaparsan,

Halka hitap edecek populist soylemler ve halaka komur dagitmak gibi sozde yardim faliyetleri yapacaksin,

Takiye yapip basa gelip segistireceksen, yoksa sen bastan idealist bir politika ciarsen, yuzde 25 lik oyu bolersin senide meclise sokmaz o alacagin yuzde 3-4
Mesaj tarihi:
MHP'yi falan bilmem de şu saaten sonra kimsenin CHP'ye falan oy vereceğini zannetmiyorum son seçimde CHP'ye oy vermiş biri olarak. Muhalefet becerememiş partiden iktidar da muhalefet de olmaz.
Mesaj tarihi:
Hemen karalama kampanyası başlar, Taraf başı çeker büyük ihtimal.. İyi bari en sonunda gönül rahatlığıyla oy verebileceğimiz birisi çıktı.
Mesaj tarihi:
Konu tamamen bu,

Pamuk pasa, AKP nin oylarina goz koymuyor, CHP nin oylarina ve MHP nin oylarina goz koyuyor..

E peki bu kadarbasarili bir stratejist/kurmay neden boyle bir hataya dusuyor?

Yani temel soylemi AKP nin yanlislarini duzeltmek degil mi?

O zaman var olan siyasi bir partiye girmek ve desteklemek varken, neden boyle cilginc sonu husran oldugu belli olan bir ACILIMA gerek duydu.
Mesaj tarihi:
Komutana AKP'ye oy verenlerden de elbet oy verenler çıkacaktır adım gibi eminim. Artık halkın her alanda sömürüsüne son noktayı koymanın zamanı geldi. Türkiye'de tek parti dönemi bitiyor!
Mesaj tarihi:
vikiden edindiğim şu link kendi sitesine gidiyor. orda konferansları falan var herhalde ordan izleyip az biraz fikir edinilebilir kendisi hakkında. benim şuan pek vaktim yok ama herhalde yazın sonuna doğru bi bakarım o konferanslara

http://www.osmanpamukoglu.com.tr
Mesaj tarihi:
roket adam said:
Muhalefet karşı tarafı ölümüne eleştirmek değildir. Eleştirmek ve ortaya çözümler sunmaktır. Şu anda Baykal sence muhalefet adına bir şey yapıyor mu?

CHP bende populist bir parti olmayarak temellerini saglamlastiriyor, elestirilecek seyleri zaten elestiriyor, Sence AKP CHP olmasaydi bu kadar pasif kalirmiydi, ulkeyi 2 senede irana cevirmezmiydi?

Adamlar cumhurbaskanligi secimleri olsun, ozellestirmeler olsun, anayasa degisikligi olsun, TCK olsun ne olursa olsun, muhalefet yapti..

Gercekler var oy vermiyor halk halk cahil ne yapilabilir.. AKP gibi komur mu dagitsin sadece BASBAKAN VE BAKAN olmak icin CHP liler?

Onurlu ve Istikrarli bir soylemleri var.

Ayrica actigim her konu basligini terorize edenler gelip konu o degil konu bu degil demesin bana, hic degilse ben ciddi ciddi konuyu bagliyorum birbirine.
Mesaj tarihi:
-007- said:
Komutana AKP'ye oy verenlerden de elbet oy verenler çıkacaktır adım gibi eminim. Artık halkın her alanda sömürüsüne son noktayı koymanın zamanı geldi. Türkiye'de tek parti dönemi bitiyor!

Ya nereye bitiyor, bitmez, ayrica bu HALK asla ASKER kokenli bir siyasetciye oy vermez.
  • Yeni Oluştur...