Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LF Akçay.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Akçay ile ilgili bi topik varmış da 3 sene geçmiş.

Neyse efendim. Ben akçaya gidicem sanırım bu yaz extradan :) Belki 2 kere giderim eheh.

Giden ,tecrübe eden, abi şu pansiyonlar güzel ya diyen var mıdır?
Denizi güzel, otelleri motelleri ucuz diye duydum?
Mesaj tarihi:
Otel bilmiyorum ama uzun soluklu kalmayı düşünürsen bir sürü kiralık yazlık bulabilirsin.

Gitmişken Altınoluk a da uğramayı unutma, orası da güzel hoş ufak bir beldedir. Hoş yerler var.

Akçayda pek denize girmedim ama Altınoluk'un merkezdeki mavi bayraklı plajına gidersen donarsın ama su güzeldir yani hakkaten.

Altınoluk'tan döneli 2 hafta oluyo ama çok kısa kaldım 1 gün falan.
Mesaj tarihi:
Dıptıp mekan sayısı oldukça az, kızlar çok güzel, suyu soğuk, insanları cana yakın, geceleri sahil tıka basa dolu, pansiyonları çok pahalı değil, genelde temizler vs.

Akçay kafa dinlemek için müthiş bir yer :)
Mesaj tarihi:
az önce denizden çıkıp geldim (akçaydan değil ama oraya da uğradım)
deniz 24 saat dalgasız, sıcaklık marmaraya göre soğuk, yani girerken düşünüyorsun, normal dururken biraz daha az düşünüyorsun, yüzerken sorun yok
ama temmuzun son haftasında itibaren deniz hissedilir derecede ısınıyor ağustosta hiç girmedim ama daha sıcak olur
konaklanacak yerlerle işim olmadı, yemek açısından fiyatlar normal, sahil şeridi de ucuz.
benim açımdan deniz temiz ve güzel ama arkan direk şehir yani biraz kasaba havası olsa daha iyi konsantre olur insan
kızlar açısından 5 derece miyop var bende; uzun boy, bikini direk pedofili denkleminin yakın mesafede baya düşük çıktığını gördüm.
güzel kız var mı yok mu olayı 2. derecede önemli konuma düşüyor bu açıdan ama sonradan lens takarak çıkardığım faaliyet raporlarına göre güzel ve 18+ kız vardı yani.
Mesaj tarihi:
ben gürede kalırım yazları akçaya da fazlasıyla uğrarım.
bence bir geziver.
suyu harikadır , havası güzeldir,terletmez.
suyu güzeldir.
havası öyledir.
clubları barları ucuzdur iyidir.tabi ki bir yaz aşkı ,bir dam lazım =) geze geze bulursun bence soruver.yerler hakkında ise bilgim yok .

edit : ilk su deniziyle ilgiliydi.
edit2: oraya 3 km uzaklıkta gürede 20-25 liraya pansiyonlar var.tek dolmuş akçaya.akçayla ilgili fiyatlara hiç bakmadım .
Mesaj tarihi:
bu sene güzeldi hakkaten
eh işte insan hep daha fazlasını arıyor ondan, yoksa önceki buz gibi gibi denizden eser kalmamış
ya zaten suyu, kaplıca suyu yetiyor, ben daha önce hiç bu kadar bol suyu olan bir yer görmemiştim, denizden bile zevkli duş almak, koskoca deniz mi, istediğin kadar su mu, kontrolsüz güç güç deildir zaten :)
Mesaj tarihi:
Peki arkadaşlarla yarı eğlence yarı kafa dinlemek için gidilebilecek bi mekan mıdır? Ben disko misko sevmem ama bizimkiler eller havaya ister arada. Pek pahalı da değil anladığım.
Mesaj tarihi:
biz, balonla güre iskelenin orada düzgün bir mekan var oraya gidicez yarın gece, deneyelim bakalım ona göre tavsiye ederiz
aslında bugun gitcektik ama laptop filan problem oldu biraz takılıp sahilde sabahlayalım dedik
lan aynı yerdeymişiz paticik olmasa sap kalcaktım sdsff
Mesaj tarihi:
Altınolukta Rıhtım diye bi yer var, güzel bi yer. İskele gibi bi platform üzerinde denize sıfır canlı müzik. Düğün havası tarzı bişiler çalıyorlardı en son. Bira 7 liraydı. bizimkiler eller havaya ister arada demişsiniz ya aynen öyle.

Bir de Antik var, club. Oraya gitmedim henüz.
Mesaj tarihi:
Fener Mahallesinede kesin bi kere uğra denizi çok güzel.Sonra orda bi müze gibi bi yer varya bi köye yakındı adını unuttum.Oranin tam yanindan sola dönüceksin 30 metre ilerde güzel bi yer var arkadaslarin fln varsa orda gidip bi mangal yapmak farzdır.(köyün adini bilen yazsin bende hatirlarsam editlerim
  • Yeni Oluştur...