Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 pizzayı hiç sevmiyorum lan :( sadece cevahirdeki sınırsız pizza satan yerlerde yiyorum pizza. o da rekor kırma amaçlı + kokakola da sınırsız oluyo ozman.içiyom bisürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 gidip alana 1 tane de bedave veriyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Extravaganza dublex yenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 valla varya olsada dominos sipariş etsem hemde 10 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yollara tuzak kur geç getirdiği zamanda senindir 2.si evin önündeki mazgalları flan kalır oraya düşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 acim zaten canim cekti. fakirligin gozu kor olsun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Çok kalın hamurlu yapıyorlar pizzaları ya.Antalya da olan varsa napoli pizza süperdir denesinler.Dominos sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 zevkine bigün denemek lazım. siparişi getireni engellemek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 adamlar inanmış getirio bi kere bana bitanesi geldi nefese nefese dio geç kalmadım dimi sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Tadım pizza Turk gerceği.Ötesi yok pizzada.Cevizli pastırmalı acılı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 vicdansız xaero:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 BloodyBeast said: vicdansız xaero:( bende karamürsele dominos istiyorum kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Grange said: Tadım pizza Turk gerceği.Ötesi yok pizzada.Cevizli pastırmalı acılı falan. evet keşke istanbulda da bulabilsem ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 dominos kaçta kapanıyo? alayım bari karnım da acıkmıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ist. ulus'taki 2 ye kadar açıktı sanırım (veya beşiktaş) var öyle 5-6 tane 2'ye kadar açık olan şubeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 izmir karşıyaka sux aradım, az önce kapattık dedi böhühühü ekmek de bulunmaz şmdi adam gibi, aç kaldım resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 köpek gibi açım şu anda. çok acayip şeyler düşünüyorum topiği açan arkadaşla alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 agzıma kadar doluyum görünce midem bulandı sd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar