Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben 6600 ı bilgisyara bağlamak için uygun fiyatlı bir USB bluetooth almayı düşünüyorum. Acaba neler önerirsiniz?[signature][hline]Mey the Force Be With You
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
bahsettiğin şey bilgisayarının bluetooth alımını sağlamak için değilmi :)
bence onun yerine usb kablo alıp onla bağlayabilirsin hem daha sağlam olur..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
ayy canım cinlerim canım...
cinci şelale hanım
Mesaj tarihi:
Nasıl yaaa?
Yanında backup için kablo felan vermiyorlar mı? Vermeleri lazım diye biliyorum.
Bu arada kablo bağlıyacak yeri vardı çünkü arkadaşıma kablo verdiler yanında.
Allah allah kafam karıştı.
Mesaj tarihi:
kablo verip vermemeleriyle ilgi orneklerin değişkenliği telefonun orjinal kutusuyla veya spot alımıyla arasındaki farktan kaynaklanıyo olabilir. onun dışında bluetooth yoluyla cok rahat bi sekilde senkronize edip yedek alabilirsiniz outlook la. bluetooth dongle olarak ben epox ınkini almıştım, driver sorunu vardı biraz gerci yeni driver cektim ama denemedim daha, tavsiye etmiorm o yuzden ama kullanılıyo yani en ucuzu oysa hala alın ama bilin ki yapılacak en iyi tercih değil ..[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki:
Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Mesaj tarihi:
nokia series 60 telefonlarda usb kablosu kullanamıyodun galiba,en azından 3650 de kullanılmıyo onu araştırmıştım,

bluetooth adaptörlerin fiyatı çok da değişmiyo 28-40$ arası olanlardan al işini görür
  • Yeni Oluştur...