angryman Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 beyler bu uo yu herkez iyi bilmeyebilir örneğin ben benim istediğim şey aslında uo ile pek ilgili değil php ile ilgili bir kişi siteme gelip account aldığı anda bunu sphere a otamatik şekilde yazılmasını istiyorum bunu yapan bir php script bulabnilirseniz çok sevinir ve bir şey daha var bu uo scriptleri php ye benziyormu? lakin ben çok çalışmama rahmen bu script olayını anlamadım.
angryman Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 birde bu scriptlerin başına genellikle @ işareti koyuluyor bunun nedeni php de olduğu gibi hatayı saklamak mı? beyler çok pardon ama aranızda php ile ilgilenen varsa söylesin çünkü bir puanlama scripti arıyorum..?
Kronos Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 bak yukarda arama die birşey yzıor orda arancak kişiye dagger yazarsan bissürü bulabilirsin. bölüm olarak uo emulatorlerini seç[signature][hline]Unlive Owner www.unlive.net Ultima Online değişiyor..
Baggio Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Hata saklamak icin degil, triggerlar oyle sphere'de. on=@click, on=@dclick gibi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 $i=0; while ($i<1000) { echo "Psikopata bağladım php sux"; } ?>
angryman Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 beyler sağolunsda birde aççıdığım server a girerken kendi bilgisayarımda herşey iyide oyuna girmek istediğim zamnan bir okarekteri yaratıyırum am ondan önce oyunu anlatan yazılar çıkıyo karakter yaratılıyo diyo ve orda kalıyo ne yapmam lazım yardım edin??
Kronos Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 client 2.0.3b arat googleden çek login.cfg yi 127.0.0.1,2593 yap gir.[signature][hline]Unlive Owner www.unlive.net Ultima Online değişiyor..
angryman Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 abi arattım am olmadı önce client-2.0.3b diye aratım olmadı şimdi 2.0.3b diye aratıyorum bir sürü çıktı sen yapdsanda bana url sini versem yaparsan çok büyüksün be baba!...
MumChamber Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 said: angryman, 29 Mart 2004 19:19 tarihinde demiş ki: beyler bu uo yu herkez iyi bilmeyebilir örneğin ben benim istediğim şey aslında uo ile pek ilgili değil php ile ilgili bir kişi siteme gelip account aldığı anda bunu sphere a otamatik şekilde yazılmasını istiyorum bunu yapan bir php script bulabnilirseniz çok sevinir ve bir şey daha var bu uo scriptleri php ye benziyormu? lakin ben çok çalışmama rahmen bu script olayını anlamadım. önce php bile bir kayıt sistemi yazacaksın. daha sonra birisi kayıt yaptığında bunu txt dosyasına yazdırıp bir yerlere atacaksın. daha sonra sphere çalışırken bu dosyadan okuyacak. sphere'de dosyadan nasıl okursun nasıl yaparsın bilemiyorum ama runuo'da bu işi yapmanın en kolay yolu bu. hatta xml kullanırsan daha sonra kontrolü çok kolay olur ve performansta artış olur. php örneklerini ise arayarak çok rahat bulursun.. google'da arama yapıp detaylı okursan bulabileceğine eminim.[signature][hline]its supersonic
angryman Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 beyler sağolunda ben kırılmış son sürüm bir client arıyorum?? URL sini istiyorum yardım ederseniz sevinirim!!
Öne çıkan mesajlar