roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 TAVIRBLOKS OYNASANIZA DAHA GÜZEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yok lan uzun bi hikayesi var ahah dedemin dedesinin.. işte herneyse benim büyük dedem. belki o kadar da büyük değildir işte herneyse. bi herif varmış onların mahallede (mahalle varsa tabi ozmanlar) tarlasına girenleri tüfekle kovalıyomuş falan efsaneymiş herif. dedemle bi arkadaşı da gireriz biz farkedilmeden çıkarız falan diyerek dadanmışlar adamın tarlasına(bahçe de olabilir aslında). işte o herif bi şekilde yakalamış dövmüş falan baya dedemi falan.o günden sonra kalınkabak demeye başlamış arkadaşları dedeme hep elinde kabakla yakalandığı için.ilk başta öyleymiş zaten soyadımız sonradan çok kaba bu diye inceltmişler ehah. aynen böyle anlatmıştı babam.halam falan da öyle anlatmıştı. öyleymiş cidden. eskiden utanıyodum hep okulda yeni hocalar falan olduğunda tanışırken. geçti o diil de neden bu kadar ciddi bir post attım lan ben buraya :( edit: yazınca çok kısa oldu lan bu hikaye.uzun hikaye değilmiş meğersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 abi inceletene kadar, bari rambo falan yapsalarmış :D okulda falan süper olurdu +ayşe elmacı -burda +ahmet şen -burdayım öğretmenim +hakan rambo -... +hakan rambo? hakan burda mı? -*arkada belirip öğretmenin boğazına tek dolar, öğretmenin kulağına fısıldar* burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 jetman var dı bi de hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 10. bölümde öldüm =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 eskiden facebook mu vardı beheyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 hala yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 143k lvl 11 bigünde iki kez aştım kendimi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Flameoffear said: 162555 varmı geçen? seni geçmek zor biraz cnm yaa.. aklıma geldi ne zmndr oynamıyordum.. ne zamandan beri olduğunu sen biliosun flame :D bu arada o uykudan uyanma seslerine hastayım bunların.. nam nam naaam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar