Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 vallaha en son 2003'de girmiştim sanırım. britten moongate'e koşana kadar yüzlerce insan olurdu. geçenlerde accountu açıp bi gireyim dedim heryer bomboş. ben mi bi yerde hata yapıyorum yoksa boşaldı mı bu osi ne oldu:) belki de yıllar önce yanlış servera girmiştim bilmiyorum zaten hiç adam gibi oynayamadım oside :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 avrupa bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben oynamıyorum uzun zamandır ama atlantic daha doludur tahminimce. bide gece girdiysen europaya boş olması normal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Boş degil , yanlız map büyüdüğü için dağılım arttı tabiki kimi Tokuno da , ML dungeonlarında kimi peerless de kimi doomda , tabi eskisi kadar dolu olması beklenemez , birde tatil zamanı ama genede iyi bence gayet.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 lag var mı hala lag? bi de pvp fln yok heralde di mi. eskiden vardı sanki biraz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 En son 2003 de oynadım diyorsun , eski pinglere göre durum çok iyi..Hiç takılmadan oynanıyor , pvp de bir azalma pvm ye kayma var tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 topiği yeni gördüm. 2003den sonra yine girdim 2008 ocak gibi. lag çok fenaydı valla. paladin char açıp havenda takılmak bile ölümdü yani. açayım diyorum yine accountu ama sırf şu lagdan yemio yani craft mraft beni paklamıyor hiç pvm yapmalıyım coşmalıyım(pvp de yaparız da yapan yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 açtım accountu bakalım hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 hangi serverdasın europa daysan suan 2 türk oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yaw europa bayağı boş. atlantic dolu. niye orda oynamıyor türkler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ping i yüksek onun için . 2 ileri 1 geri oynanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Allah allah bu oyun artık dinazor statüsünde hala nasıl lag sorununu halledememişler.Heralde adslden kaynaklanıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 evet bizim pinglerden kaynaklanıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yaw ben dün girdim gezdim. sarmadı yaw. bomboş bi kere. ne bileyim oynayasım gelmedi. yaş da ilerledi kasmak zor geldi heralde:) size iyi eğlenceler arkadaşlar ben yokum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Aslında bütün dungeonlar dolu brit ana baba günü ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ben kantır kurdum oynuyorum. accountu açtırmak aklıma gelmişti benimde ama kesin 2 gündew bayarım diye düşündüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 baymazsın açtır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar