Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Akhlaur said: Bence başka adam alamazlar artık.Para bitti ki. beni buralrada bilen bilir eğer transfer olucak diyorsam olur. kaç yıldırdır ya yanılmadım zaten yanılmam için de bi sebep yok. para konusuna gelince merak etme paramız çok. fenerden bile çok hatta sadece bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 baban yönetici flnsa bana x-large bir kewel forması yollasana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 kanka klubüne katkıda bulun kendin al.4 taneyi de alıcam ben katkı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sen al hem bize hem klube katkın olsun :P şaka maka birde forvet alsak cok güzel olcak nonda ile ümit ile olcak gibi değil yoksa boş kaleye kaçırıp dururuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 mümkünse alıcağımız forvet karşı karşıyada affetmiyecek boş kaleye gol atabilecek özellikde olsun zira bizim takımın formasını giyen forvet boş kaleye atamaz karşı karşıyada mumkun değil tarzında oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 transferden önce su sakatlık problemlerı cozulse artık galatasarayda 10 maç üst üste çıkıcak bir ilk 11 yok bu öok kötü birşey ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Noyanh said: mümkünse alıcağımız forvet karşı karşıyada affetmiyecek boş kaleye gol atabilecek özellikde olsun zira bizim takımın formasını giyen forvet boş kaleye atamaz karşı karşıyada mumkun değil tarzında oluyor zaten boş kaleye atabilen tarihimizde bir jardeli almıştık o da yürüyerek top oynayarak 20 maçta gol kralı oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 jardelin geçmişine baktımda, adam harbiden gol makinası 2003 e kadar. 1990-1994 Vasco da Gama 39 (22) 1995-1996 Grêmio 73 (67) 1996-2000 FC Porto 125 (130) 2000-2001 Galatasaray 43 (34) 2001-2003 Sporting 49 (53) 2003 ten sonra Ancona, Bolton, Newell's Old Boys, Alaves, Goias, Beira Mar, Anorthosis ve son olarakta Newcastle Jets te forma giyiyor. 5 senede 8 takım değiştirmiş. Gördüğüm en iyi son vuruş yapan golcüydü. Rangersa attığı gol mükemmeldi. Bulursam atayım foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 buldum :) gs-g.rangers kısa bir jardel zaman tüneli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 süper bir geçmişi yok ama kmse kötü kaleci diyemez.mondragonda gs ye geldiinde panter değildi ama gs'de coştu keza hagi'de dahil buna.bu kalecidede öle bi ışık gördüm gs'de panter olcak;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 hagi buna dahil deme koimk olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 nocom said: buldum :) gs-g.rangers kısa bir jardel zaman tüneli :) dakika 25, 3 0 öne geçiyoruz teheeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 nocom said: hagi buna dahil deme koimk olur :) nasıl dahil deme komik olur?? barcelona'dan resmen atılıodu kariyerinin en kötü zamanında geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 youtube linklerini normal verin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 linkler normal zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yo ktunnel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar