Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray Morgan De Sanctis'i Kiraladı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Akhlaur said:
Bence başka adam alamazlar artık.Para bitti ki.

beni buralrada bilen bilir eğer transfer olucak diyorsam olur. kaç yıldırdır ya yanılmadım zaten yanılmam için de bi sebep yok.
para konusuna gelince merak etme paramız çok. fenerden bile çok hatta sadece bekleyin
Mesaj tarihi:
sen al hem bize hem klube katkın olsun :P

şaka maka birde forvet alsak cok güzel olcak nonda ile ümit ile olcak gibi değil yoksa boş kaleye kaçırıp dururuz
Mesaj tarihi:
mümkünse alıcağımız forvet karşı karşıyada affetmiyecek boş kaleye gol atabilecek özellikde olsun
zira bizim takımın formasını giyen forvet boş kaleye atamaz karşı karşıyada mumkun değil tarzında oluyor
Mesaj tarihi:
Noyanh said:
mümkünse alıcağımız forvet karşı karşıyada affetmiyecek boş kaleye gol atabilecek özellikde olsun
zira bizim takımın formasını giyen forvet boş kaleye atamaz karşı karşıyada mumkun değil tarzında oluyor

zaten boş kaleye atabilen tarihimizde bir jardeli almıştık o da yürüyerek top oynayarak 20 maçta gol kralı oluyodu.
Mesaj tarihi:
jardelin geçmişine baktımda, adam harbiden gol makinası 2003 e kadar.

1990-1994 Vasco da Gama 39 (22)
1995-1996 Grêmio 73 (67)
1996-2000 FC Porto 125 (130)
2000-2001 Galatasaray 43 (34)
2001-2003 Sporting 49 (53)

2003 ten sonra Ancona, Bolton, Newell's Old Boys, Alaves, Goias, Beira Mar, Anorthosis ve son olarakta Newcastle Jets te forma giyiyor. 5 senede 8 takım değiştirmiş.

Gördüğüm en iyi son vuruş yapan golcüydü. Rangersa attığı gol mükemmeldi. Bulursam atayım foruma.
Mesaj tarihi:
süper bir geçmişi yok ama kmse kötü kaleci diyemez.mondragonda gs ye geldiinde panter değildi ama gs'de coştu keza hagi'de dahil buna.bu kalecidede öle bi ışık gördüm gs'de panter olcak;)
  • Yeni Oluştur...