Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Saatlerin nasıl geçtiğinin farkında değilim, kitledi resmen beni... Diğer bölümü açarken yazayım dedim. NE GÜZEL BİR DİZİSİN SEN! ARA VEREMİYORUM! MERAK EDİYORUM! KURTARIN BENİ! CAPSİ BİLE AÇIK BIRAKTIRIYOR! Kate'in pıtısı neyse diğer bölüme başlıyorum, iyi eğlenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 dün gece 1. sezonun ortasından başlayıp bitirdim, 2. sezondan da üç bölüm izledim. bu gece yine coşturucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 forza LOST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 çarli boğularak ölüyor 4. sezonda(yada 3ünsonu tam hatırlayamadım). clairle yatamıyo ayrıca dizi boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 çarli o çarlinin ölmesi çok yapmacıktı.adam elinde el bombası gülümsüyor orda havuza dalıp yukarı doğru hızlıca çıkarken vurgun falan yese daha gerçekçi olurdu.gitti kendini kilitledi falan.bi de alakasız bir olay olduğunda hep ada yaptı oluyor senaristler bağlayıcı unsuru iyi yakalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 hay ben... garbıcda spoilerları mal gibi kullanıyoduk, meğer adam düzgün kullanıyomuş. neyse zaten kepçe kulaklarına kıldım herifin. gerçi gerçek hayatta kate le çıkıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 çarli en mantıklısı el bombalı adamı görür görmez odayı kitleyip çıkması olurdu ama senaristler çok uzattık dediler heralde. çarli arık kurtuluşu olamdığını anladıya bağladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kate sawyerla yatıyo 2. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 jack&claire kardeşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 keytin memeler küçük )): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Jack doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 elesso said: kate sawyerla yatıyo 2. sezon 3. sezon...2 de ana ile yatıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 John Locke kel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kate dötü güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Hurley topaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Sun'ın kocası Kesoşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kate'in düşük bel pantolonları lan tam izlemedim millet hayvan gibi spoiler yağdırıyo ya. açasım geliyo bu arada hatun ada mada demiyor, o pantolonları buluyor ha. yani bi şikayetimiz yok tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 urmesque hepsini izlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kate in pantolonundan bende de var skdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 LOST SUX ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 lost bizim ark cd nin üstüne kabolduk yazmıştı... ondan soona olası türkçe çevirmeleri yaptık... en güzeli "kutup ayısı bana kaydı" idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kate'ın pantolonuyla kate olunur mu? o değil de charlie'yle takılıyomuş gerçek hayatta halen inanamazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Eternalus said: kate'ın pantolonuyla kate olunur mu? o değil de charlie'yle takılıyomuş gerçek hayatta halen inanamazım. ayrıldılar (spoylır diil mk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 elesso said: çarli boğularak ölüyor 4. sezonda(yada 3ünsonu tam hatırlayamadım). clairle yatamıyo ayrıca dizi boyunca. ya sen harbi godossun of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar