pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Recall'u senden çok seviyorum Bleda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bu sitede başkalarını küçük düşürmeye çalışarak aslında kendini küçük düşürdüğünün farkında olamayan çok kişi var. yapmayın böyle şeyler. gençsiniz kanınız kaynıyo tamam ama biraz frenleyin yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 recall06 razienmiymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yok. fantazi dünyası işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ne aşşağılık herifmişsin sen be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Bleda2 said: sen söyleyince pek bir ironik oluyor asinanyavuz :( oha fail hahah edit : html code fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Resmen hayvan gibi (hatta çoğu iğrenç) hakeret içeriyor yarısı da sallanmış (Recall06'yı takip etmemek elde değil) Yılın en kötü makalesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 HAHAH bleda bi de "genel olarak sevilmeyen insanlarla dalga geçeyim prim yapayım, duvar örüp epik olayım" diye işe başlayıp ayarsızlıktan ve terbiyesizlikten başarısız olup özneden daha fazla antipati toplayan kişiyle ilgili bi analiz yapar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Recall'un yerinde olsam şikayet edip banlatırdım. -rep (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ZaugnaKhaldun said: ne aşşağılık herifmişsin sen be. ahahah arda kusmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ikiniz de daha az iyisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ayrıca psychological Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 adam feci ayar aldı yannız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ZaugnaKhaldun said: ne aşşağılık herifmişsin sen be. of ben bunu görmemişim AHAHHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ekmek said: HAHAH bleda bi de "genel olarak sevilmeyen insanlarla dalga geçeyim prim yapayım, duvar örüp epik olayım" diye işe başlayıp ayarsızlıktan ve terbiyesizlikten başarısız olup özneden daha fazla antipati toplayan kişiyle ilgili bi analiz yapar mısın? ben oluyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ama analiz yap örnek gösterme örneğini gördük zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ben bu bleda'yı exile diye bir ultima online serverında oynarken bilirdim. güya kardeşinin ağızından foruma birşeyler yazmıştı. Yok bleda kafasını vurmuş felc olmus. Belden aşağısı tutmuyormuş. Cocugu sevindirin magical fln verin diye yazılar yazip milletten İtem topluyordu bankanın önünde. Hatırladıkça kopuyorum ya rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 aa exile ı ben de biliyorum ve AMAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUHUAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 En azından şurası doğru: bir spastiklik var adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Eternalus said: aa exile ı ben de biliyorum ve AMAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUHUAH Nick neydi hacı belki hatırlarım ben nefhir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 garbage>paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ee çöp birikiyo naparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Epic fail bu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bi de haftanın sorusu Recall06 mı daha büyük bir idol Bleda2 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 senin imzan daha büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar